Måndag, trött och har ont men men.

Ja, måndagar är man ju nästan alltid trött. I alla fall jag .. men så ska det väl vara :P
Ont har jag också efter mitt fall i duschen. Men inte så ont som jag trodde jag skulle få så det är väl positivt det men haltar lite det gör man, men ska försöka slå bort det för på onsdag blir det vårruset så det är bara att ladda upp krafterna för vare sig jag har ont eller inte, jag ska bannemig iväg på den, så är det bara!
(Vårruset är både imorgon och på onsdag, det är ju en springtävling men många går också, vilket både jag och min kollega kommer göra medans våra andra springer och det är väl bra bara att vara med tycker jag.)
Jag är riktigt nervös för hur det ska gå, men det är ju bara fem km och det har man ju gått många gånger så.
Nej men jag tar inte ut något i förskott helt enkelt. Men det är onsdag det. Idag är det måndag.

Har precis slutat att diska (gu vad mycket disk, det tog över en timme(om man räknar bort pauser)
Men jag är rätt så långsam så haha för andra kanske det hade gått snabbare vad vet jag.. :P
Det var dagens anstränging typ (ja förutom att jobba då da.) Hade tänkt o städa rummet igår och dammsuga o så men det hände inte då, lär inte hända nu och sen är man uppbokad hela veckan på kvällstid så tyvärr rummet dig får jag ta till helgen sen :P

Träffade carro och lilla ebba idag igen. Mycket trevlig, vi satt ute en stund i deras fina park , sedan åkte jag med carro till arninge en sväng. Hon gav mig lift hem och sedan så var hon uppe med mig en liten stund så mamma fick se lilla ebba. Mamma tyckte hon var riktigt fin och en liten gosunge ^^ hhihi men det är hon ju ^^

De kommer imorgon till jobbet på eftermiddagen/kvällen för då har vi sommarfest. Liten avslutning för terminen  Det var jätte trevligt förra året och kommer säkert bli dubbelt så trevligt detta. Barnen ska sjunga och så har vi lite andra aktiviteter. Det ska bli så mysigt ^^
Och dubbelt så kul är det ju att även carro som är mamma ledig kommer och tittar o umgås. Sen får jag lift hem av henne efter det också så jag tackar o tar emot. DU är så snäll du carro, men det tycker jag ju annars också <3

Ne nu tänkte jag kolla på nån film. imorgon börjar jag elva så jag kan jobba eftermiddag eftersom det är förberedelser inför sommarfesten så nice med lite sovmorgon , det är bara att njuta ;)


Ha en trevlig måndagskväll alla därute!
Puss puss / Jessicka





Nära döden upplevelse.

Vad hade hänt ifall jag inte hade tagit tag i duschdraperiet? Vad hade hänt ifall jag inte slagit i låret/benet i badkarskanten och lyckats dra mig upp.. tänk om jag bara hade fallit utan att greppa tag i duschdraperiet.. i väggen och hämtat tillbaka balansen... jag hade kunnat bryta benet, armen.... eller värsta skräcken  - bryta nacken - och bli förlamad eller i värsta fall dött..

Halkade i duschen idag, allting bara snurrade.. föll till sidan och som jag skrev högst upp slog i låret/benet.. hade jag slagit i sidan (dvs i midjan) hade jag fallit harmlöst till sidan och slagit i nacken mellan toaletten och badkarskanten och då hade jag minst skadat nacken .. i värsta fall brytit nacken, garanterat. Jag gick i chocktillstånd.. jag har hämtat mig lite nu men är fortfarande i chock.. mår illa.. har ont i hela vänster sidan.. det kommer göra ont som fan i morgon... och alla tankar som far i mitt huvud... tänk OM..

Nu som tur är hände det inte men man kan ju inte sluta o tänka ...
Nej min annars trevliga och roliga helg slutade med något som jag helst hade sluppit.. fy..
Nu väntar natten med alla om i huvudet.. hoppas jag kan sova någorlunda bra i alla fall...

(Svårt att förklara hur vidrigt och läskigt detta var och hur det gick till men ni som har varit med om något liknande kan nog sätta er in i min situation och förstå hur jag känner mig just nu..)


Tänker i alla fall avsluta med att jag har haft en riktigt rolig helt annars.. umgicks med carro igår och hennes kille simon- vi kollade på euorivison, det var mycket trevligt. Sen idag har syrran varit här och vi har firat mamma på mors dag - jag ordnade frukost åt henne, vi spelade lite yatzy, vi har ätit glass o annat gott och så myste vi framför film. Jag älskar dig mamma, du är världens bästa mamma och vad skulle jag göra utan dig?
Jag är så glad över att jag fick dig som mamma <3


/ J

Zombie på morgonen, eftermiddagen o kvällen...

HAHA, någon som sett den dåliga reklamen i Metro om att vara trött på eftermiddagen, så trött att man blir om en "zombie"?.. Då har dom ett tips att man kan dricka deras drickbara yogurt (tror jag det är eller nått annat kommer inte ihåg nu) och då ska man bli pigg o glad på eftermiddagen och inte en zombie. SUCK!
- Men i alla fall, jag har känt mig som en zombie nästan hela dagen idag, är helt slut. Gick upp 05.15 imorse, jobbat 07.30-13.30, så inte så farligt lång tid, men ändå.. helt slut. Har nästan precis kommit hem från willys med mamma, var o handlade lite.

Idag så har kungen o drottningen varit och besökt Österåker. De avslutade sin dag på ekbacken. Jag hade först tänkt o gå o titta o göra "kung/drottning vinkningen", men jag dissade dom då jag faktiskt var helt slut. Bestämde mig för att prioritera handligen med mamma, det är ju viktigare att man får hem det man ska ha istället för att gå o kolla på kungen o drottningen.. ja tycker i alla fall jag :D

I helgen händer lite saker i alla fall. Imorgon så ska syrran komma o hälsa på läste jag på face book (hade hon skrivit till mamma) sen på eftermiddagen/kvällen så åker jag till Carro för att kolla på eurovision finalen. Okej, Sverige är ju inte med i finalen för första gången i historien vilket tyvärr var rätt tippat i min värld för jag tycker vi skickat helt fel låt och bara usch blaj.. Men vad ska man göra åt saken.. när jag ändå inte gillade vårt bidrag så ska det egentligen inte spela någon roll men man är ju ändå svensk och vill att sverige ska vara med.. så det är tråkigt. De flesta av bidragen är ju riktigt dåliga, men så finns det några bra faktiskt. Danmark, Irland, Tyskland och azerbaijan är några( de flesta) av bidragen som jag gillar. Men man måste ju hålla lite mer på Danmark då eftersom det är grannlandet (dessutom så har dom en riktigt bra låt)

Så det ska faktiskt bli mysigt, speciellt o få umgås lite med carro och hennes lilla bebis Ebba ^^
Sen på söndag är det ju mors dag så då ska jag ge mamma frukost/kaffe på sängen :)
Tvättstuga har vi också inbokad så då ska jag hjälpa till tänkte jag (mer än vanligt då det faktiskt är mors dag) Blir det ändrade planer av något så lär jag ju skriva om det.. men det blir Later ;)


Ha en bra fredag allihopa. Jag ska mysa i sängen ikväll framför marie antoinette kl.20.00 på tv8.
/Puss Jessicka


onsdagsaffärer.

Jobbat hela dagen, 08.30-17.00 , imorgon blir det 08.30-17.30 och så blir det jobb på fredag också (första fredagen på ett par veckor som jag jobbar då jag är ledig på fredagar eftersom jag jobbar 15h/per vecka)
07.30-13.30. Så jag är helt slut nu. Blir en lugn kväll hemma. Spela lite på king.com, kolla på greys anatomy och så duscha och sen blir det till att sova.

Det var mycket kul att jobba idag, saknar att jobba eftermiddagar faktiskt. Barnen är ju så underbara och nu har man ju så mycket energi över då man inte jobbat på ett tag så jag busade friskt idag med dom. HÄRLIGT men ja nu har jag ont lite överallt i kroppen (men det är ett pris värt att betala faktiskt)

Fast jag har ont i halsen nu som bara den. Det började igårkväll. Men det ser fint ut så antingen är det bara virus eller så håller jag på att bli förkyld (mina förkyldningar börjar som så att jag får ont i halsen, sen nyser.. vilket jag gjort också , och sen täppt i näsan) .. så vi får se då. Vägrar att bli sjuk, har varken tid, ork eller råd att vara sjuk!!

ne nu har jag inte så mkt mer o skriva och orkar inte heller så later!

/ Jessicka

...

Nu har jag lugnat ner mig lite sedan förra inlägget.. skulle gjort det innan jag skrev..
jag kan inte göra någonting åt att det blir som det blir.. man gör misstag och så är det, misstag gör en inte dum man lär sig av sina misstag. Jag blev bara så förtvivlad o ledsen o tyckte synd om mig själv, vilket jag fortfarande gör men då får jag väl göra det ett tag o så får jag kämpa vidare sen..

En gång dum, alltid dum.

Just nu så känns allt bara så jävligt.
Jag är verkligen så jävla korkad... trodde jag skulle få heltidslön denna månaden för förra månaden men så är det så att min lön som jag jobbar in denna månaden kommer denna månaden, inte som jag alltid trott = det jag jobbar i april kommer i maj osv... men så är det inte utan jobb i april-får i april.. jobbar i maj-får i maj...... så jag har snuvat mig själv på min sista heltidslön och det känns förjävligt. allt är förstört... syrrans student, allt jag har tänkt köpa till det.. kläder jag behöver, skor... allt.. jag vill bara ta livet av mig jag orkar inte mer... vill inte vara fattig mer... det är så jävla jobbigt så ni anar inte... man vill kunna vara ekonomiskt oberoende och slippa tänka hela tiden på hur man ska klara sig...

jag känner mig så jävla dum. två år har jag jobbat och har inte fattat hur dom betalar ut lönen det är så pinsamt och jag är som vanligt dum och korkad och kan ingenting..... fy fan

.................................................

nu vet jag inte när jag kommer skriva bloggen igen, allt känns så meningslöst...

Regn, åska och strömavbrott.

God eftermiddag !

Idag vaknade jag tolv, fast jag ville vakna vid tio. Man vill ju inte sova bort hela dagen resonerade jag, men ja så blev det inte riktigt som man tänkt sig (som vanligt då.) Men det hade ju kunnat varit värre.. tror också att man sover mer nu för att det är så otroligt varmt om nätterna så man sover inte så djupt o bra som man borde så då sover man helt enkelt längre. Tror att det är så när det gäller mig.

Hur som helst, när jag vaknade åt jag frukost och sen tittade jag lite på tv då mamma ville låna min dator lite för att skriva. Då börjar det åska och regna och så blir det strömavbrott. Då stänger vi ner datorn tycker jag och så kom jag ju på.. men åååh jag har ju bärbar dator, den blir ju inte påverkad när det är åska .. haha bara ta ut laddaren och internetsladden eftersom morsan inte behövde internet för att skriva och då är det ju bara att använda bärbara batteriet.. dum som jag är.. haha men jag är ju rädd om datorn så det var väl tur att man reagerade i alla fall.
Så hon fortsätter o skriva och jag lägger mig i sängen o lyssnar lite på musik.

Men nu så blev mamma färdig för idag så då fick jag tillbaka datorn så nu ska jag kolla mina saker och sen fortsätta på det jag gjorde igår, spela lite på king.com. Ikväll blir det en dusch, sen vet jag inte riktigt vad som händer :)
Det får jag se då. Hoppas ni har haft en bra söndag än så länge och att den fortsätter vara bra.

Puss puss / Jessicka









latdag på soffan framför datorn

Japp, denna lördag har jag bara suttit i vardagsrummet i vår blåsoffa och haft datorn framför mig.
(då det är jätte varmt i mitt rum och det blir dubbelt så varmt när man sitter där med datorn)
Spelat spel på king.com, bästa sättet att ha något att göra och få tiden och gå.
Pratat på msn med syrran o en liten stund med Jossan. Tack syrran för du skickade bilderna som jag ville ha och tack för lilla röjjet(spel via msn) .. det var kul :)

Sen så hjälpte jag mamma i tvättstugan ( bara i början för jag har jobb mens, värk och så kan jag knappt röra mig. Jag som har bäckendysfuktion får ibland mycket svårt att röra mig då det gör ont i bäckenet/höfterna - värre blir det under mensen så mm inget kul alls..)
Så det är det enda nyttiga man har gjort idag.. sen har man bara suttit stilla...

Pratade med Liselotte i telefonen också, jätte trevligt och kul o höra vad ens bästis har för sig.
Saknar dig så mycket gumman, men i sommar (någon gång i juli, så kommer jag till småland o hälsar på dig, LÄNGTAR!!<3<3)

Nu så sitter jag här och kollar lite på 27 dresses. Har inte sett hela, bara nu delen efter tv4 nyheterna. Men jag har ju sett den förut en gång så det gör ju inte så mkt..
Ska så snart som filmen är slut bädda min säng med rena sängkläder och sen sova tror jag, börjar bli småseg.
Morgondagen vet jag inte hur den kommer se ut, kanske samma procedur som idag.. om jag har det lättare att röra på mig imorgon så blir det kanske en promenad :D Men det får vi se imorgon.. skriver då!


Puss o kräm/ Jessicka

Nu är det helg, skönt ^^

Är det förmiddag eller eftermiddag?? Måste ju vara eftermiddag när kl är över 12 så jag säger god eftermiddag , hahaha ! *förvirrad eller vad*

Nu är det äntligen helg igen för mig, skönt med 4 dagars arbetsvecka faktiskt. Men många sånna blir det ju inte för nästa vecka jobbar jag 5 dagar, sen två veckor i juni heltid när en av mina kollegor har semester och sen kanske det blir mer vem vet. Men jag får njuta så länge som det varar :)

Fick i alla fall veta igår att jag kommer vara kvar på mitt jobb, fast på lilla avdelningen och sen kommer jag ha hand om köket (dvs en kökstjänst + vara i barngrupp) Det funkar alldeles utmärkt för mig för jag trivs ju och vill vara kvar så jag är nöjd. 17 timmar och sen med chans till övriga timmar. Det fungerar ju sålänge som jag bor hemma men ja sen efter höstterminen så kanske jag kommer söka mig utåt igen, leta efter en heltidsbarnskötartjänst eftersom jag blir 22 år i höst, vill ju börja bygga upp mitt liv och kunna flytta hemifrån snart lixom. Visst jag trivs hemma och allt det gör jag men ändå, ni förstår vad jag menar! Men jag är nöjd, så slipper jag oroa mig över att bli arbetslös till hösten och behöva söka jobb så nej jag är mkt nöjd :D SKÖNT!

Men det var inte bara detta jag tänkte skriva om idag, det är ju så också att jag inte skrivit min blogg de två senaste dagarna. I onsdags träffade jag ju min fd kollega och vän Carro och hennes 4 månaders bebis Ebba. Vi tog oss en lunch i täby, en varsin kyckling curry smörgås från sandys och så satte vi oss ute och åt och pratade.
Sedan så kollade vi runt lite i täby, hon köpte kläder till lilla Ebba och jag kollade efter lite studentpresenter till min lillasyster Josefin, till vår gemensamma kompis(okej syrrans bästa vän men i alla fall) Amanda och sen till min kära Carro(haha jag som känner så många carro så är den carro som pluggat i örebro,en av mina bästa vänner som ni har läst om i denna blogg förut ^^) Det fanns mkt fina saker så jag ska gå o shoppa (om jag orkar på fredag nästa vecka då jag har min lön eller veckan efter, men jag får se. dom tar ju studenten alla tre den 4 så det är ju lite brottom så ) I alla fall sen så satte vi oss ute sista tiden innan jag skulle gå till tåget och tog en glass tillsammans med hennes andra dotter och sedan kom även hennes kille så det var riktigt trevligt =)

Sen så igår så hade vi personalmöte på jobbet, en lite kortare sådan för att sedan överraska får kollega som fyller 60 idag med en middag på restaurang. Hon blev jätte glad och vi hade det jätte trevligt och mysigt.
Jag åt röding med smörad potatis och till efterrätt en hallon sorbet. GUD vad god maten var och efterrätten alltså mmm :D:D Och så var det precis vid vattnet så det gjorde det extra mysigt. AH åh ja jätte trevligt verkligen :D

Idag vet jag inte vad som händer. Har jobbig mens, inte så mkt värk men lite och så mår jag skit illa, vilket jag inte brukar göra så det är jobbigt. Så det blir nog så att jag bara tar det lugnt idag faktiskt. Har inget planerat så. Sen får jag se vad som händer i helgen. Man vet ju aldrig ^^

/ puss Jessicka

Lena 22 idag, grattis :D

Jaa grattis ännu en gång Lena på din födelsedag.. haha det blev väldigt många gratulationer från mig idag, men det tycker jag att du är värd :D tack återigen för en jätte trevlig kväll!

- Som ni nog förstår så har jag idag varit på kalas och firat Lena. Det var jätte trevligt :D
Mycket roligare än att sitta hemma o glo, vilket man annars gör om dagarna ( haha fast det är behövligt kan jag ju säga för jag brukar vara jätte trött när jag kommer hem, fast jag nu bara jobbar 15 timmar per vecka.. helt sjukt.. hoppas man blir piggare snart faktiskt)

Underbart väder idag igen.. härligt härligt. Redan fått lite färg bara på några dagar (HELT SJUKT MED ANDRA ORD!)
Men det sätter sig när man jobbar vill jag lova, har solen precis på mig hela tiden 1 och en halv timme varje dag :P
HÄRLIGT! (Ja som sagt, haha.)

Sen har jag handlat idag med mamma, nödvändiga saker och lite annat. Framförallt en klädning till morsan som hon ska ha på syrrans student :D Åh hon kommer bli så fin :D ( kan kanske ta en bild o posta här sen)
Och så hittade jag en jacka på rea (okej den kosta 299 ändå men det sket jag i haha, kände att jag behövde en ny jacka faktiskt) Jag är riktigt nöjd med den ( kommer bilder längst ner, vilket blir snart.)
Sen efter det handlade vi mat och sen gick vi hem. Efter ett tag så fixa mamma lite korv med bröd som vi sedan käkade ute på balkongen. Riktigt mysigt faktiskt :) Det är riktigt mysigt o fint där ute nu, mamma har fixat ^^

Så nu är jag helt slut, ska försöka lägga mig tidigt, helst vid 23.. men jag vet inte, det är så varmt nu så jag klarar knappt av att sova.. håll tummarna för mig. Imorgon ska jag i alla fall träffa Carro (min fdkollega o vän) i täbban och ta sig en liten fika eller något sådant. Det ska bli riktigt trevligt, länge sedan nu. Så det ska bli kul..

Men mer om det i morgon. Nu återstår det bara lite bilder på min fin fina jacka..
Hej svejs på er för nu! /
Puss J


underbara sommarväder!

Jaa, underbart väder och det ska det vara hela veckan, hoppas hoppas!! Det har knappt varit någon vår och så blir det sommar direkt, klagar verkligen inte :)

Idag så har man jobbat, det gick fort o smärtfritt, var ju inte så himla taggad att åka o jobba imorse precis..
Men som sagt underbart väder så det var härligt. När jag väl kom hem sen la jag mig på soffan o somnade en timme, var helt slut .. somnade ganska sent igårkväll/natt så det var inte så konstigt. Det var skönt , en liten powernap ;) Sen så spelade jag o brorsan monopol. Haha det var roligt, länge sedan man spelade det, jag älskar verkligen sällskapspel och det är inte särsligt ofta man spelar det heller.. vilket är synd, jag skulle gärna göra det oftare men då ska man ju ha någon o spela med så hehe. Men det var kul!

Har precis duschat, ska snart torka mitt hår, måste låta det lufttorka lite innan jag blåser det, annars blir det jobbigt. Jag har ju så tjockt hår så.. haha hela jag är tjock men ändå haha. (intresseklubben antecknar typ..) haha har inget intressant o skriva.. som vanligt :P

men nu tänkte jag fortsätta kolla vidare sen blir det väl lite spel på king.com ikväll.
Sen imorgon så ska jag på födelsedagsfirande av Lena som blir 22 år :D
(Tänk vad åren går fort vännen, vi har känt varandra nu 12 år och fler ska det bli hoppas jag <3 :D)
hehe så det ska bli kul :D men det är imorgon det, får skriva mer om det imorgon :)


Hej svejs sålänge! / Jessicka

jobb igen.

Godmorgon!

Brukar inte gå in på datorn på mornarna men nu hann jag slå på den bara lite för att lämna ett blogg inlägg och sen kolla vädret. såg så soligt o varmt o skönt ut nu när jag tittar ut genom mitt fönster o det ska tydligen bli mkt vackert väder idag. Ville bara dubbelkolla ifall jag kan ha t-shirt bara under jackan o det tror jag att jag överlever.. lär ju behöva ta av mig den sen ifall det nu blir 20-25 grader (ifall prognoserna nu stämmer, vilket inte alltid är fallet)

Nej nu blev det lite brottom, dax o stänga ner o klä på sig. Jobbet kallar efter långledigheten.
Skönt för mig som bara har 4 dagars arbetsvecka så jag ska inte klaga men ändå..

Ha en bra måndag nu allihopa så hörs vi kanske senare!

/ Kräm Jessy

jätte trött

Idag är jag jätte seg, nu kommer all trötthet när man känner efter.
I fredags var syrrans skiva, kom hem sent till jossan i lördags, åkte hem från henne igår och var hemma typ vid kvart över sex o så kom syrran (okej hon satt inne hos mamma vid tv:n o jag vid datorn) och så senare tittade vi på mannen med järnmasken och den var ju mitt i natten så jag somnade på soffan men ja vaknade till då och då. Gick in till sängen när den var slut vid 2 tiden, sen somnade man o gick sedan upp 9 i morse.
Spelade lite kort med syrran innan hon åkte hem runt halv tolv o sedan dess har man suttit här och så var vi o handlade lite jag o mamma för våra sista slantar.. då kände man hur trött man var.. vi hade tur som stötte på yvonne som erbjöd oss lift hem så det var skönt, slapp man gå hem i alla fall.. nu ligger jag ner o skriver detta..

måste det vara måndag imorgon. visst, jobbar "bara" till halv ett men så ska man upp vid halv sju, sedan åka fram o tillbaka till jobbet .. urk skulle verkligen behöva semester nu.. kan inte maj o juni gå fort nu så man får sommarledigt!!

Ne nu ska jag sluta jämra mig. Sa att jag kanske skulle skriva mer detaljerat om syrrans skiva, men jag orkar faktiskt inte, inte heller o posta bilderna.. men ni överlever nog utan det.. hur som helst var det jätte kul.
Så.. hehe nu ska jag återgå till o bara ligga här  , lata mig tills middagen är klar.. sen återstår disken och sen att duscha.. hoppas jag inte hinner somna innan dess..


/Jessicka "trötter" säger hej då för nu, puss o kräm

Sitter hos Jossan ;)

Hej hallå!
Här sitter man nu bloggar från Jossan, sov över här inatt eftersom vi var på Syrrans studentskiva :D
Kommer säkert skriva mer om det senare när jag kommer hem, mer detaljerat. Men jag hade det i alla fall skit kul o trevligt, Middagen var riktigt god och jätte rolig :) Speciellt alla fyllesånger ;) Så tack Alla (Amanda, Annlouise, Jonas, Jessica, Jossan,Aina och speciellt o framförallt SYRRAN :D <3

Men som sagt kanske skriver mer om skivan sen.. och så lite bilder måste man ju posta ;)
Men får se, blev inte så bra bilder men i alla fall nån ska väl man kunna lägga upp här.

Ne nu måste jag vara social med Jossan, åker om typ en timme så och dessutom är det ju sommarväder ute, då ska man ju egentligen inte sitta här inne, men jag har inga kläder med mig heller här förutom dom jag hade igår så jag måste ha min jäkla jacka på mig och det är inte så roligt precis vill jag lova.. <_> Hoppas vädret håller i sig imorgon så kanske man kan ta sig en mysig prommenad..

Ikväll kommer syrran till oss också så det ska bli riktigt skoj :)
men mer sen gu vad jag håller på..


/ Jess

Syrrans skiva ikväll <3

JA , äntligen är det dax. Syrrans studentskiva.. Middag först 19.00, sen 22 blir det party party;)

T
ills dess så ska man typ sitta här, äta mellis, fixa sig och stryka sin klädning o sen bara vänta tills man ska åka.. hehe så hoppas tiden går fort!

Sen efter skivan beger jag mig hem till Jossan och så ska jag sova över där och sen umgås med henne en stund imorgon, sen bär det av hemåt igen för syrran kommer till oss på kvällen. Då vill jag vara hemma o umgås med henne och med resten av familjen så :)

Nej nu måste jag torka mitt hår xD Kanske skriver later annars imorgon om hur kvällen blev ;)


Bye bye for now.. / Jess


Det ska bli så kul ikväll gumman. O tänkt, den 4 juni tar du studenten. det är inte riktigt klokt! Jag älskar dig trollungen.. kråkan <3 hihi ^^

 


vackert.

Jaha trodde inte man skulle göra något idag, men så fick man åka med till mormors grav. Det var länge sedan jag var där så det var kul att få åka dit igen. Nu har vi planterat lite nya blommor som ska få växa, så åker jag o mamma sen i sommar o sätter i lite andra blommor också, så det ser lite tomt ut just nu över mormors grav men snart så ska vi se att det blir fint. Nu har jag ju digitalkameran så då kunde man ta lite bilder.. förutom på mormors grav så är det ju så vackert där också så jag kunde inte låta bli att ta lite bilder så här kommer dom.

Hoppas ni haft en bra torsdag! Röd dag så ni flesta har väl varit lediga o haft det skönt hoppas jag :)

/ Kram Jessicka

(För respekt av min mormor så är hennes namn/födelse o dödsdatum dolt)

Jag saknar dig mormor <3


16.00

Jag kommer seriöst inte på rubriker längre för bloggen.. så var redo att mötas av rätt dåliga rubriker från min sida.. helt fantasilösa..

Nu är tvättstugan färdig, ska snart med mamma o hennes kompis till garnsvikens begravningsplats. Vi ska göra fint vid mormors grav o mamma frågade ifall jag ville följa med. Och det vill jag, länge sedan som jag var vid mormors grav så.

Så det blev lite mer att göra idag, kul det.. sen återstår bara plocket på rummet.. men det går ju fort så.

Later! / J

ett två tre..

Ett ; vaknade, åt frukost.
Två ; På med datorn
Tre ; tvättstuga tillsammas med mamma.

Sen.. plocka lite på rummet.. sen händer det nog inte så mkt mer idag. haha , kul ..

Men imorgon.. ja imorgon då blir det super kul , för då är det ÄNTLIGEN dax för SYRRANS SKIVA <3<3<3
ska bli så HIMLA kul! så den här dagen.. gå snabbt nu!


/ Jessy

Jag nu två första, jag för ett par år sedan de andra två.. (ja jag är uttråkad o inget annat)


Nu somnar jag snart haha ^^

.. Då tänker ni, "men vad f** går du inte o lägger dig för då unge!!?!?"
Då säger jag : "Ja ni har en poäng där.. jag ska snart sova , lovar"
(Okej vad håller jag på med ?) HAHAHA!

Idag har det varit en lugn dag.. Jobbade, kom hem, var o handlade med morsan, tittade på x2 Disneyfilmer, middag och sen greysA på tv.. nu sitter man här och ja håller på att somna men vill ju såklart kolla mina saker här på datorn först innan och såklart skriva ett inlägg i bloggen om mitt ointressanta liv.

Fick ett mycket roligt samtal idag, kan inte säga så mycket om det nu men återkommer om det :)
Hur som helst, ska inte skriva så mycket mer för det har inte hänt så mycket mer idag.

Jag lämnar er med ett litet skämt som brorsan drog igår som jag glömde skriva.. haha så dum så det blir roligt..


Hörs imorgon! Natti natti! puss / J


"Vart sover Simba?!"
- hmm.. nej vet inte, säg?
"I simbasängen"
-MEN ÅÅÅÅHH- <_>
(HAHAHAHA)

2 dagar kvar till syrrans skiva <3

Solsken o solstrålar :)

Godkväll på er :)

Eller ja närmare godnatt än något annat men än är man vaken.. hoppas man blir riktigt trött snart så man somnar så fort man lägger sig ner så jag kan forsätta med mitt mål att somna tidigare än vad jag gjort den senaste tiden ( ja om vi inte räknar med igår) Men det var inte det jag ville prata om nu.. ville prata om min tisdag.

Den började med att man har jobbat.. sedan så åkte jag till täby centrum o mötte upp min kära vän Lena och hennes lilla son Hugo. Vi tog sällskap på tåget till åkersberga sen så följdes vi åt en bit på vägen.. sedan skulle de vidare och jag skulle skynda mig hem till min kära lillasyster som väntade på mig. Vi hade det jätte kul o mysigt.. vi och brorsan umgicks. Vi gick upp till vår affär och köpte varsin glass och coca cola (dricker inte coca cola egentligen men tog två glas.. då och då gör ju inget..) och så satt vi på balkongen och njöt av solskenet :) Hade riktigt kul! Vi alla tre har sån sjuk humor.. men vi är ju syskon så det är väl ett släktdrag antar jag :P

Sedan så kollade vi lite roliga klipp via youtube.. då fick jag skit ont i magen (säkert efter glassen.. så det var lite tråkigt. Men jag får skylla mig själv, måste skärpa mig.. har lovat mig själv att hålla mig borta från mjölkprodukter då jag är allergisk men se där.. hoppas jag nu fattar återigen att jag inte ska äta skiten!).. hehe jaja i alla fall.. förutom magont så hade vi roligt åt klippen. Sen körde syrran o brorsan lite mariokart tillsammans o jag kollade o lekte lite fotograf o tog bilder haha .. (en bild kommer i slutet sen)

Sen följde jag henne till bussen, sen gick jag hem o åt middag.. har diskat o duschat också så det har hunnits med ganska mycket idag. ^^

Så jag har haft en riktigt riktigt trevlig o rolig dag faktiskt. Umgåtts med mina solstrålar, både Lena o Hugo och så Syskonen.. vad mer kan jag begära .. så tack solstrålar för idag <3
(hahaha ja jag vet att jag upprepar mig ganska mycket idag och att jag ibland brukar göra det men jag kan inte rå för det... ligger i min natur haha)

Så nu tänkte jag bara säga godnatt, det är ju en dag imorgon också!

/ JESSY

Klippte ihop två bilder som jag tog idag till en <3

Hahaha wii nördarna :P

 

Och sen avslutande bilden blir en betydligt mycket härligare bild av kanalen, soligt istället för grått o trist.


Tre dagar kvar till syrrans skiva, åh vad jag längtar! <3

Önskar jag var i drömmarnas land just nu!

åh hej är det du som tittat in..

Jo det är så här att jag somnade 01.30 inatt och gick upp 06.30 imorse för att åka o jobba.. dumt gjort för jag är skit trött nu, kl är snart kvart i sex.. har god lust att sova nu men då kommer jag inte kunna sova ikväll sen.
Men jag önskar verkligen att jag var i drömmarnas land!.. nej jag måste verkligen försöka lägga mig tidigare och även ifall jag inte är trött så blir man det ju tillslut. Det är nog så att jag har svårt att somna nu bara för att jag har gått ner i tid, från att jobba heltid o bli trött naturligt till att jobba deltid. Aja blir van vid detta också tillslut.

Vad har hänt annars idag? Inte så mycket, jobbat och sedan mötte jag upp mamma och Jonas i centrum. Vi gick o satte in pengar till en av mina räkningar, sedan hämtade brorsan ut medicin och så handlade vi.
Så nu sitter man här igen då, snackar med Jossan på msn, alltid kul. Hoppas syrran kommer in också så blir min kväll fulländad ;) hehe.

Nej nu ska jag gå o fixa middag.. vi har pasta från igår så vi ska äta rester.. ska bara steka upp lite falukorv att ha till. Så ha en bra måndag!

Tjingeling! / J

4 dagar kvar till syrrans skiva

Sov sött.

Nu har denna söndag gått och en helg har fått sitt slut.
Önskar bara att den hade fått sluta på ett mindre stressande sätt bara..

Skönt att man bara jobbar 9-12.30 imorgon. Men sen så har jag en känsla av att vi har nått möte imorgon kväll men jag är inte säker på ifall det var imorgon eller någon annan dag.. hmm.. ja ja det lär jag ju märka.
Hur som helst så ska jag möta upp mamma i å-centrum efter jobbet för att betala räkningen för min digitalkamera.. sen så ifall jag inte ska tillbaka till jobbet så går jag väl hem med henne och sen vet jag inte riktigt vad som händer hehe. nej men jag får helt enkelt se.. men jag hatar bara att inte veta saker i förväg.. måste bli bättre på att skriva upp saker i min almanacka som jag alltid har varit men nu på senaste tiden har jag blivit slarvig..
Nej nu får det bli ordning på mig! start från imorgon haha!

Nej nu ska jag snart stänga ner datorn för den här dagen, det är ju en dag imorgon också!
sov så sött sen alla därute! / BYE BYE!



spel på msn, hur kan det vara så kul :)

... jo för man spelar med sin älskade syrra. hahaha vi är ju bra sjuka vi två. Ingen kan ha så roligt som vi två kan <3 ( hehe jo men ändå) :P

Har inte gjort mkt idag alls.. vaknade nio, kollat runt på youtube som vanligt efter roliga saker.. ätit, duschat o pratat på msn o kollat alla andra sidor... qx, facebook osv..
Nu väntar jag på att syrran ska komma tillbaka från middagen, har precis ätit middag själv, i alla fall så vi kan fortsätta o spela.

Ikväll blir det somvanligt wipe out på dumburken som jag kollar på tillsammans med mamma, sedan ska jag kolla på hockey vm.. sverige-norge... woho det blir ju kul... njae kanske inte .. men vill ju följa tre kronor fast jag vet att vi typ inte har nån chans.. se bara på vårt vinter os fiaskot.. men men vem vet vi kanske i alla fall kan försvara vårat vmbrons från förra året ^^

Nu kom syrran tillbaka till msn, back to the game. ^^

/ Puss Jessicka

5 dagar kvar till syrrans skiva

grått o regn!

Mjo det är inte så roligt väder precis, men man överlever.
Var ute på min promenad för ett par timmar sedan, ingen perfekt tajming jag hade precis, det hade precis regnat och det var svin kallt. Tog en väldigt kort väg och tog lite bilder jag tänker posta här längre ner :)

När jag kom hem satt jag med mamma en stund, sedan ringde min kära vän Liselotte. Missade hennes samtal som vanligt så jag ringde upp o pratade med henne en liten stund, det var trevligt :)

Sen så kollade jag o mamma på gran torino. Den är ju så fruktansvärt bra, se den ifall ni redan inte har sett den. Clint Eastwood äger!


Nu här precis så har jag lagat mat och ätit, pannkakor blev det.. mums.
Ska gå till vår lilla affär nu o handla lite till kvällen, blir nog lite mer film :) Ska se ifall det finns något på dumburken annars får man väll gräva fram någon annan film man har här hemma. Sen sitter jag väll mer härframför ;D

Men förtillfället så lämnar jag er med bilderna från tidigare idag.. ha en bra lördagskväll.

Kramar/ hon som stavas med CK.



Den härligaste backe man typ går upp o ner för varje dag.. not!


Men det blir ganska fin utsikt i alla fall :P




Fina vitsippor som inte riktigt slagit ut, vilket dom borde ha gjort vid det här laget :P




En liten kisse som spanade på mig på andra sidan kanalen :P


Man måste väl vara lite ego när man tar lite bilder eller hur? ;D





nej..

nu pallar jag inte sitta ner längre. det var meningen att jag skulle ta det lugnt men jag måste göra något.. tar mig en liten promenad tror jag , tar med mig kameran också kanske man hittar något fint i naturen att plåta xD

Later!

Lördag.

Howdy!

Hälsar på cowboy vis idag xD

Ja då var det lördag igen då.. ganska trist väder, tänkte gå ut på promenad men lär ju sitta inne hela dagen.
Bara ta det lugnt. Ska väl göra lite sysslor senare, diska o laga mat har jag i alla fall inbokat idag.
Sen är det ju återigen en perfekt dag för film :) Ska väl gräva fram nån film man inte sett på länge o kanske ta en filmkväll med mamma. Bara hon o jag hemma då brorsan är hos flickvännen hela helgen.

Blev tillfrågad av Diana ifall jag ville följa med till skansen idag men brorsan har ju mitt busskort så jag är lite strandsatt hemma nu i helgen. Men jag ville ju bara ta det lugnt denna helg så det var ju inga problem att han lånade kortet men det hade varit väldigt trevlig att åka till skansen idag faktiskt men ja, det kommer andra gånger. Skansen står ju kvar och alla djuren också så ^^ Men tack i alla fall gumman, blev glad att du frågade :D

Nej nu blinkar min msn förfullt här, ska fortsätta prata :) Tudelu hörs later!
/Puss Jessy

6 dagar kvar till syrrans studentskiva

Ja, då har ännu en dag gått.

... mm då var snart denna fredag slut även den. Nu börjar nedräkningen till syrrans skiva, ska bli riktigt kul faktiskt. Sen så är det ju tre dagars arbetsvecka nästa då det är kristihimmelfärd på torsdag o sen är man ju ledig fredag. Kan inte bli så mycket bättre.. elr?

Får se vad man hittar på imorgon då, vet faktiskt inte vad som händer. Har ju inte planerat någonting och det var ju så jag ville ha det så :) hehe eller hur var det nu.. ;D

/ Puss Jessicka

Tvättstuga, promenad och handling..

Hej!

Idag blir det fullt upp nu på förmiddagen o eftermiddagen, det som står i min rubrik ska göras.
Sen så blir det bara en lugn fredagskväll och helg, sköööönt!! behöver verkligen det.
Det är väl inte så mkt mer.. är inte så påhittig i dag känns det som. Ser inte ut o vara särsligt fint väder ute heller så man har ingen vidare lust att gå ut eller göra någonting men ja ja sånt är väl livet ;)

Kanske skriver mer senare. Tudelu! / Kramar Jessy

haha

Okej jag må i september bli 22 år gammal, men fan man blir aldrig för gammal
för disney filmer/sånger. Hahaha jag gottar mig åt hula hula sången från Lejonkungen förtillfället..
haha så jävla bäst xD
<3

Annars har man precis diskat, det var jobbigt, men sånt måste ju göras också eller hur ? ;)
Imorgon blir det promenad med mamma för att handla, sedan hjälpas åt nere i tvättstugan och ja sen ska jag nog bara ta det lugnt. har inget inbokat i helgen och det är precis som det ska vara för jag måste vila denna helg. efter en vecka med sjukdom/utflykt med jobbet och annat så är jag rätt trött. Sen har jag varit igång tre helger i rad nu så måste vila lite faktiskt :) men det blir nog bra (; Det var allt för mig denna gång!

Ha en bra kväll nu!
/Jessicka




Härlig dag (:

Morsning korsning!

Ja som min rubrik säger så har det varit en härlig dag idag.
Haft en bra dag på jobbet och så har det varit fint väder. Men det roligaste av allt o trevligaste var att jag idag träffade Lena och Hugo :) Vi tog en fika och sen så fick jag lift hem, tog vi en glass också på mc-donalds. Mysigt värre och vi har alltid lika roligt :D så tack för en jätte rolig eftermiddag Vännen <3 gör vi om snart igen! :D

Nu så är man hemma då och ska väl inte göra så särsligt mycket. Helg nu för mig så lär ju kanske titta på nån film ikväll eller kanske sitta här vad vet jag, får se :) Kanske skriva lite mer blogg? ;D
Tiden får avgöra. Imorgon ska jag i alla fall spendera min första lediga fredag med att gå ut och gå ;D Mamma ville följa med så det kommer bli trevligt, nu jävlar ska jag faktiskt börja ta tag i det som jag startat. Sen så på fredagar lite längre fram så ska jag och Jossan träffas och gå promenader ihop :) Ser fram emot det!

Nej nu ska jag kolla runt lite mail o läsa bloggar o annat smått o gott!
Puss o kram skummbanan <3 /Jessicka

sista andra avenyn ;(

Har pratat med mina vänner Lena O Jossan på msn, mycket kul o trevligt :)
Nu är det snart dax för greys anatomy på tv, sen så blir det svt play då jag tänker se det allra sista avsnittet föralltid av andra avenyn.. så trist alltså, en mycket bra svensk serie. Har tyvärr bara följt det de senaste 2 åren så missa hela första året/säsongen... men kanske hittar och tittar om och njuter och längtar tillbaka sen när det är borta.
Hur som helst , det blir tråkigt. (haha serienörden jessicka)

Nej nu börjar greys... sov så gott sen alla därute :)



Sneak peak!

God eftermiddag!

Ja idag så har man varit på utflykt med jobbet då som jag redan skrivit om. Det var riktigt mysigt och kul tillsammans med mina kollegor och framförallt med alla barnen. Vi gjorde samma utflykt förra året och det blev så lyckat och det blev det denna gång med så kanske ett trejde år att vi gör samma utflykt igen och gör det till en tradition? hehehe tiden får avgöra och se. :)

Sen så efter det begav man sig till berga igen, då var jag inne och köpte mig ett par leggins till min tunika/topp/klädning vet inte riktigt vilken kategori den ingår i , avgör själva.. som jag ska ha på min syrras skiva nästa fredag.
Jag är nöjd förutom att jag hade hoppats på att jag skulle gått ner lite mer i vikt.. men det kommer ;)
Man ska väl vara nöjd med hur man ser ut i alla fall, tycker det blev fint ja ^^

Nej nu måste jag fixa något att äta för jag har bara ätit smörgås på utflykten för ett par timmar sedan så nu börjar magen kurra, orkar inte vänta till maten hehe. Hur som helst här kommer lilla sneak peaken på min skivutstyrsel!
Trevlig onsdag på er! Puss o hej leverpastej! / Jessicka



OBS! Vi har dubbelspegel.. dvs två små, därför är det ett vitt sträck haha så ni vet!

Tvspels eftermiddag och tvkväll <3

Jupp, spelade lite tvspel, wii - new super mariobros och mariokart med brorsan, alltid lika kul <3
Sedan har man tittat på serier på tv, ugly betty och just nu cougar town(vilket var ett par veckor sedan, tänkte ta igen det på kanal5 play, men har inte haft ork eller hunnit med helt enkelt, prioriterat annat)

Efter det tar jag det yttligare lugnt innan det är dax att sova. Har i alla fall tagit det lugnt idag så man orkar morgondagen, jobb igen efter man inte mått bra. Magen gjorde lite ont för ett par timmar sedan och mår lite illa nu igen, vet faktiskt inte vad det är för fel med mig men mår ju mkt bättre än igår.. hoppas det går över helt snart så man slipper undra vad det är... hmm..

Hehe ja ja, ska bli kul att få komma tillbaka till jobbet imorgon, saknat barnen o mina kollegor..
Nej nu ska jag fokusera mig på att titta klart på cougar town, skriver mer imorgon om hur det var på vår utlfykt med jobbet.. ska bli så kul, håll tummarna att vi får fint väder då vi ska vara utomhus!

Hej då, natti natti sen! / Jessicka

Mår bättre idag, men helt slut.

God förmiddag vänner!

Idag mår jag bättre, inget illamående och har inte ont i magen, lite tjock i halsen fortfarande men det gör inte lika ont där heller så måste åkt på något litet virus. Så imorgon blir det jobb igen, skönt det och kul för vi ska på utflykt imorgon som jag sett fram emot så skönt att slippa ligga hemma sjuk då. Men idag blir det nog i alla fall sängvila också för jag är trött efter gårdagen, inte precis kul o mått illa hela dagen o haft ont i magen och halsen.. man blir helt slut så..

Annars idag kanske jag orkar mig ut, upp till vår lilla affär blir det nog och köpa någon form av matsäck till imorgon. Får se vad jag orkar med, annars får jag slänga ihop något här hemma så det blir bra.

Hur som helst, skriver kanske mer senare.. annars får ni ha en bra tisdag :)

Puss/ från en trött Jessicka


ingenting händer...

Nu är kl snart sex och jag har ätit, vilat och tagit det lugnt hela dagen men fortfarande mår jag illa och är trött.
Vad är det här? Alltså ibland undrar jag hur kroppen fungerar ? Hade det varit magsjuka hade jag väl spytt vid det här laget eller? och nu kan jag inte ens gå på toaletten heller.. alltså hallå kroppen vakna!

Jaja, jag måste väl ha tålamod.. det kanske blir bättre imorgon, är hemma då också så vi får väl se.
Hoppas jag blir frisk för på onsdag så är det utflykt med jobbet och det har jag sett fram emot så..
men är man sjuk så är man men i alla fall kan man ju få hoppas!

Det här blir nog sista inlägget för idag.. har inte skrivit såhär många på en o samma dag på länge, om någonsin. haha så är det väl när man är rastlös o sjuk.

/men men nog för mig nu förtillfället i alla fall.
Puss puss/ Jessicka

mm

Ja jag säger då det , ingen höjdare att ligga hemma sjuk :S
Ute är det fint väder och här ligger man i sin säng.. urk!

Hoppas jag mår bättre snart så jag kan ringa till jobbet o säga att jag kommer imorgon, men då ska det nog hända ett mirakel...



Sjuk

Hej!

Ja, det är sant, är man sjuk igen.. problem med magen och mår illa, ont i halsen.. typ i körtlarna.. ingen feber eller så men känner mig jätte seg.. speciellt när man mår illa också och känner obehag i magen, det går ju ut över hela kroppen typ. Så jag får se vart det tar vägen, hoppas jag slipper kräkas i alla fall :S
Men jag tar inte ut något i förskott, nu är det som det är och så är man hemma idag så får man se.

Så idag händer det nog inte mycket, bara ta det lugnt. tänkte titta på lite film, hålla mig till sängen idag och ja toaletten antagligen..

/Jessicka

Rolig helg med Jossan <3

Hej Hallå!

Tänker inte skriva så mycket, bara att jag har haft en riktigt rolig helg! Valborg i Fredags var mysigt och sedan igår kom Jossan och sov över, vi hade skit kul med gravidskämt, movie tajm (avatar igår och stigmata idag) och annat smått o gott. Alltid lika kul o ha dig här o vara med dig <3

Sen så kom syrran en stund i fredags och igår, det var också mysigt :)
och det bästa av allt, min alldeles egna digitalkamera kom i fredags så den har man invigt..

Nu så ska man diska, städa och sen duscha .. sen blir det till o ta det lugnt, har ont i halsen och i magen så jag hoppas jag inte håller på att bli sjuk :S Men jag hoppas inte det. Hur som helst, nu lämnar jag er med lite bilder från helgen, Ha en bra söndag!
Puss/Jessicka


RSS 2.0