Sommartid, varför finns du för... :/ Men rolig helg förövrigt :D

HALLOJ igen!!

Ja då var den här helgen också över då da :)
Mycket snabbare än de vanliga och det kanske beror på att man har haft så himla kul o gjort saker som man inte gjort på ett bra tag. Min kompis Jossan, Flöhr var här och sov över till idag. Igår kom hon vid halv tolv tiden och då åt vi frukost/lunch - ja det blir ju brunch.. tillsammans och sedan så var vi hemma ett tag här men sen åkte vi in till stan och gick på bio. Vi såg precious. Den var lite halv konsigt ibland men ändå bra och sorlig , helt klart värd att se!

Efter det åkte vi hem och kollade på lite roliga klipp på youtube o sedan så var vi så trötta så vi gick o la oss.
Idag så vaknade vi ganska halv sent , 11.30, men så är det ju som så att det ändrades till sommartid idag så egentligen var ju kl bara 10.30 i ens huvud så .. en timme är ju mkt o man känner sig bra knäpp förtillfället.
Det blir intressant imorgon då man ska upp o jobba så har man desutom en lång dag på jobbet för det är möte på kvällen, för andra veckan i rad.. nice.. inte.. men men , haha ! Hur som helst... det jag skulle komma till var att syrran kom hit en stund idag också. Det var jätte kul o trevligt, vi tog lite fina bilder och roliga också såklart för hon hade med sig sin digitalkamera, tack syrran (: Sen spelade vi lite wii sing innan Jossan begav sig hem vid 14.25.

Sen så fortsatte syrran o jag o sitta o spela och sen åt vi vofflor som mamma gjorde , mums (:
16.40 åkte syrran hem, följde henne till bussen och sedan gick jag o handlade och nu är man hemma enda sedan dess och inte gjort så mkt förutom att sitta här, spela lite wii och kollat på tv o ätit lite sen middag(vofflor håller man sig inte på särsligt länge och desutom så tror jag att jag fortfarande har magkatarr.. )

Nu har man Jumanji i bakrunden, alltså hahaha älskade den filmen när jag var liten, den är rätt okej nu med men förut var den ju häftigare och läskigare när allt kom ut och in ur det där jäkla spelet hahaha.. nu med tanke på alla specialeffekter som finns så är den ju inte så märkvärdig.. hehe.

Nej ska väl fortsätta att ägna mig åt filmen och lite annat här på datorn så hoppas jag att man kan bli trött snart så man kan sova sen så man orkar med lååånga dagen imorgon! men det är ju som tur är bara 4 dagar på veckan och veckan därpå då det är påsk.. långhelg också alltså ;) hihi.
Så god natt sen alla söta troll därute så skriver jag snart igen! / PUSS Jessicka

Ps : Så tack Jossan för en underbar o rolig helg, det gör vi om snart igen och tack syrran du med , kul att du kom ett tag .. ses till påsk!!

Jag, bild från idag (:

 


Åh Fredag skööönt med helg!

HEJ!
Ja nu är det helg igen, jätte skönt för den här veckan har varit riktigt seg, haft magkatarr och varit hungrig typ hela tiden och sen så har jag inte kunnat somna om nätterna. Visst har man varit trött men kan ändå inte somna.
Sen har man väl fastnat vid datorn lite väl sent men det är ju bara för att man inte kan sova.
Tror att det beror helt på vädret, det har varit så skiftande och jag blir väldigt påverkad av det och det är verkligen skit jobbigt! Så jag hoppas att våren kommer snart påriktigt! Sol o mer ljus tack!

hehe jaja nog med det nu, annars har det varit en tuff men bra vecka förövrigt (:
Idag när jag kom hem hade jag tänkt att göra två saker, ett: städa mitt rum och två färga mitt hår.
Men jag är så fruktansvärt seg i kroppen o trött så jag orkade inte något av dom.. haha .. det får bli imorgon, ja i alla fall att städa för då kommer min kära flöhr (Jossan) hit och ska sova över. Det var så länge sedan du var här och sen vi sågs så det ska verkligen bli skit kul <3 .. sen så imorgon kväll ska vi gå på bio i stan och se Precious.
Åh jag hoppas så att den är bra!! Ingen film som jag har så höga förhoppningar på så det ska nog gå bra (;

Sen så när vi väl kommer hem är det nog så sent att det inte blir så mkt mer att göra än att hoppa i sängen men vi får väl se vad vi väl hittar på, kommer nog skriva om det i bloggen sen ;)

Så vad händer ikväll då? Jo ikväll ska jag sitta här ute på internet såklart och sen om 20 min så är det finaldax i let´s dance. Har inte följt slaviskt men nu när min favorit sedan dag ett är med i finalen så kan jag ju inte låta bli att titta(: Hon är så grym på att dansa alltså det är inte klokt, jag hejjar på dig Claudia!! Vinn nu över Mattias, som jag förövrigt tycker varit bra också så om han vinner så förtjänar han det också för han har ju verkligen utvecklats och det är ju det let´s dance handlar om, men jag kan ju inte låta bli att gilla Claudia lite mer då hon dansat (enligt mig o säkert många fler) nästan snudd på perfekt o bra enda sedan dag ett! SÅ HEJJA HEJJA!!!

Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva mer än att önska er en riktigt trevlig fredag!
/Puss Jessicka


Dumma tråkiga väder.. ;/

Hej!

Ja det har inte varit något roligt väder alls idag vilket gör mig sur och desutom så blir man så seg och jag blir väldigt påverkad av vädret. Har haft jätte ont i huvudet och mått illa.. typ som migrän fast ändå inte.. störande som bara den men jag antar att sånt är livet ibland.

Annars har det varit en helt okej dag, jobbade och sen åkte jag till täby c o träffade Lena o Lena, det var trevligt.
Sedan efter det några timmar senare så åkte jag tillbaka till jobbet igen för möte så dagen var vääääldigt lång idag.
Ska snart sova. Alltså jag är jätte trött men jag kan ändå inte sova :S Venne kan vara så nu för jag inte vill slita mig från datorn bara för att jag inte har kunnat sitta såhär på såmånga år.. Fast jag vet att den kommer finnas kvar och att det är en dag imorgon.. konstigt detdär alltså.. jag kanske inte är ensam när det gäller det eller ja vad som helst egentligen.. elr ?

Jag hoppas i alla fall ni därute har haft en bra tisdag och att ni får sova så gott sen!
Sen får vi verkligen hålla tummarna om ett bättre väder imorgon! Vår snälla kära varma härliga vår kom nu!!

/Jessicka

Oj, inte skrivit på en vecka..

HEJ "alla".. haha xD tror inte så många (förutom mina vänner) läser min blogg men ändå det är jag nöjd med.
Oj ja jag har inte skrivit sedan förra lördagen.. men jag har inte haft något att skriva om, sen så var jag ju fökyld och seg så jag orkade inte.. har typ inte något att skriva nu heller men tänket jag skulle dela med mig lite av mitt trista liv i alla fall.

Ja den här veckan blev ganska kort för min del, var hemma sjuk månd-tisd, sedan kom jag tillbaka till jobbet på onsdagen. då var jag fortfarande väldigt förkyld o trött fast mycket piggare än de tidigare dagarna så och känner man sig en aning pigg och kan klara av att jobba, ja då ska man ju faktiskt åka och göra det också.
Men det gick bra, jobbade enda till fem den dagen fast det gick ganska fort, det var skönt att slippa vara hemma faktiskt..

Sen när jag kom hem så väntade min lillasyster på mig som var på besök och hon sov faktiskt över
(ja min syster bor inte hemma längre så) hon var ledig på torsdagen nämligen från skolan (hon tar studenten nu i sommar) så då passade hon på att komma hit o umgås. Så vi myste på kvällen o tittade på roliga klipp på youtube.
Fast det var typ gamla klassiker som man kollade på, har inte hittat såmkt nytt skoj där på sistone, jo en parodi på ledgend of zelda som är fett kul men annars inget... men ska hitta mer , måste göra det.. ah finns det något bättre än roliga klipp på youtube ? :P

ja sen så jobbade man då torsd o fre också och nu i helgen har man bara tagit det lugnt o varit hemma.
Eller lugnt och lugnt idag har jag varit och handlat, städat lägenheten- dammsugit o skurat och sedan fixat ett arbete till jobbet, jobbar ju som barnskötare så vi har tema så jag var tvungen att skriva rent det arbetet då .. och igår diskade man lite fast ja sen så har man tagit det lugnt, suttit här, tittat på film o ja haft allmänt tråkigt.. igår var det värst.. haha fast jag passade på att spela lite wii då.. brukar göra det när jag får det tråkigt fast har typ nött sönder alla spel jag har nu.. haha xD fast jag älskar att spela wii så jag ska inte klaga.

Nej nu är kl redan 22.30, ska upp 06.30 imorgon, haha som varje morgon för att sedan åka den underbara roslagsbanan och sedan buss för att sedan vara framme vid jobbet 09.00 när man börjar... får vi se hur det går imorgon nu då när det kommit ännu mera snö.. :/ hade hoppats på vår nu då det har varit soligt o varmt och snön smällt o assfalt var synligt igen men in my dreams typ :P .. och när snön väl är framme så brukar i alla fall roslagbanan strula så skulle inte förvåna mig ifall det blir inställda avgångar imorgon o man kommer försent..:/ men jag hoppas verkligen att jag har fel...

Sov så gott sen mina sötnosar därute så skriver jag snart igen!
/Jessicka

lördags tankar.

Mjo, började tänka på många saker som gjorde mig ledsen helt plötsligt och det var länge sedan som jag kände så... varför kommer det helt plötsligt upp till ytan igen för? usch.. nej inget jag kan skriva om här men jag mår väl säkert bättre snart igen, brukar bli såhär när jag är sjuk, då bubblar mkt i huvudet upp och jag blir mer känslig.. så är det.

Snart är det dax för melodifestivalen, finaldax :) det ska bli kul!
Fast jag har inget riktigt favorit bidrag men men vi får väl se vem som vinner och vad jag tycker efter.
annars har det inte hänt något intressant idag , har typ bara suttit här.. :P

hmm ja jag borde egentligen inte ha någon blogg för jag har inget intressant att skriva och inget liv så.. men men

/Jessicka

sjuk, ja då är väl allt som vanligt..

mjo, så är man sjuk igen. Alltså alltid när det går något på jobbet så ska jag bli sjuk:/
Det är inte roligt längre, men sen när har det varit roligt att vara sjuk men ni förstår hur jag menar.. att man inte bara kan få slippa bli smittad någon gång. Men har jag tur senare i livet så kanske jag slipper att bli sjuk då mitt imunförsvar byggs upp.. så ja det är väl bara att hålla tummarna.

nej så den här helgen kommer jag bara vila upp mig och hoppas att jag blir frisk tills på måndag så jag kan få jobba igen, så himla trist o missa allt på jobbet faktiskt!

Och så är det final i melodifestivalen imorgon, det ska man ju såklart kolla på. Vet inte riktigt vem jag håller på där men jag hoppas ju att något bra bidrag vinner, fast det spelar ju nästan ingen roll längre för vi hamnar ju ändå inte på topp tio placeringar längre i eurovision men man kan ju hoppas att vi 2010 är vårat år och att vi åtminstone får hamna på topp 10!

/Jessicka

söndags trötthet.

God förmiddag allihopa!

Ja idag är jag rätt så trött.. seg mer. Helgerna ska alltid gå så himla fort, man hinner ju inte vila upp sig efter veckan!
Jag borde ha blivit van vid att jobba heltid nu men jag blir bara tröttare och tröttare och det här går ju inte, i framtiden för att man ska kunna överleva så MÅSTE man ju jobba heltid.
Aja jag har väl bara en period i livet då jag är trött hela tiden. Därför vill jag att det ska bli vår och jag vill att det ska bli det nu, nu på en gång!! Trött på den här snön, den gör också så man blir trött!
jaja, nu ska jag sluta och prata om hur trött jag är!

Idag är det tvättstuga så jag o mamma ska hjälpas åt med den, sen ska jag faktiskt inte göra någonting, eventuellt ta en promenad och köpa min lactosfria mjölk, den är nästan slut. Sen är det oscarsgalan inatt.
Skulle så gärna vilja se hela den men jobbar till 17.00 imorgon så jag klarar nog inte av det.
Kanske slår på tv:n inatt vid två tiden(tror jag det är) och kollar när alla skådespelare anländer, det är kul o se vilka som kommer och vad de har för fina klädningar detta år, sen får jag väl se sammanfattningen i svt på kvällen från själva galan. Är film och kändistokig om ni undrar :P

Annars händer det inget idag, men det är så söndagar ska vara tycker jag, lugn med bara lite att göra så man är laddad till måndagen igen :P Så med det önskar jag alla en trevlig söndag!
/ Jessicka

Nu är jag äntligen tillbaka!

Hej alla kära bloggare! - vänner och bekanta, familj :)

Som man har kunnat läsa i mina tidigare inlägg så har vår dator varit paj sedan 08 tror jag det var så jag har inte aktivt kunnat ha min blogg.. men nu så är det 2010 och jag har äntligen, äntligen kunnat köpa en egen dator!
Som jag har längtat, ni kan inte ana. Speciellt efter att få skriva blogg. Nu är det som så att jag inte tänkte börja skriva blogg än, för jag delar internet med min bror och jag har ännu inte köpt router som delar upp internet så vi får turas om att ha internet. Men för nästa lön nu i mars så kommer jag köpa en och då kan jag skriva mer regelbundet, varje dag om jag nu så vill :) Det var därför som jag tänkte vänta med att skriva, tänkte tillochmed starta en ny blogg någon annanstans men jag har nu beslutat mig för att ha kvar den här där jag vet hur allt fungerar och jag bryr mig inte så mkt om vart jag skriver, bara jag har en blogg :)

Så vad händer idag då? kl är snart halv tre redan, vaknade vid halv 10 och satte mig här.
Har lovat mig själv att gå på promenad i det fina vädret så jag får se till att komma iväg någon gång innan solen går ner. Sen så blir det tacco kväll och sen är det andra chansen på melodifestivalen, hoppas att pauline går vidare till finalen därifrån!! en av mina favoriter som inte lyckades att ta sig till finalen direkt så jag håller tummarna.

Tänkte skriva lite om vad som har hänt den senaste tiden men så tänker jag på att det är alldeles förmycket och det skulle ta för lång tid så jag får väl skriva lite i kommande inlägg om jag nu känner för det.
Jag kan ju berätta i alla fall att jag fortfarande jobbar kvar på samma jobb fast jag förlorade min tjänst så fick jag komma tillbaka som vikarie i höstas och nu har jag tjänst igen och förtillfället jobbar jag heltid så det är jätte jätte skönt, en av anledningarna till att jag har haft råd att köpa min dator (: så det är jätte kul!

Nej nu ska jag kolla lite mer saker och sen så ska jag bege mig utåt!

/ Jessicka

RSS 2.0