.... (:



God morgon/förmiddag.

H
ar inget att skriva idag förutom trevlig helg och att jag LÄNGTAR SOM BARA DEN TILLS PÅ SÖNDAG DÅ JAG SKA ÅKA TILL MIN KÄRA LISELOTTE I SMÅLAND <3 Ska verkligen bli kul att fira nyår med dig och marcus :D:D

Byebye!
/Jessicka


Ps. Diana jag tänker på dig ska du veta <3
Jag finns här för dig när du behöver mig.

nu är julen över, igen :P



hej hopp !

J
app nu är julen över, fast det var den redan för mig innan idag men hehe i alla fall (=
Tänk att tiden går så fort alltså ? Haha okej nu pratar man bara om 3 ynka dagar men tänkt att 3 ynka dagar kan gå så fort. Jag menar liksom - POFF , borta , solong ! :P

Hehehe jaja men nu har man nyår att se fram emot, ett nytt härlig år får man hoppas med nya möjligheter =)
Ska i alla fall åka till Liselotte och Marcus och fira nyår med dom och några andra till :D
det kommer verkligen bli hur kul och mysigt som helst , jag längtar!! Åker redan på söndag ;)
SMÅLAND; HERE I COME AGAIN ;)

Idag ska jag med min mamma till centrum, vi ska sätta in pengar så räkningar kan bli betalda och sedan tänkte jag kolla lite om de har någon rea på brallor( okej inte för att jag har råd i alla fall, men det är kul att bara dräggla lite)och sen ska jag antingen idag eller imorgon göra ett samtal som måste göras .
Men det beror helt på hur lång tid det tar idag :P
hehe ska ju göra fyllda pannkakor idag också, vilket aldrig blev av igår.

För igår var jag med Rebecca, hon hade köpt julklappar åt mig som jag fick , två par strumpor och ett jätte gulligt halsband så tack så jätte mycket för dom, blev jätte glad <3 Och sedan så kollade vi på hennes julklapp som hon hade med sig. Hahaha the simpsons movie :P Hade allmänt skit kul som vi alltid har! Vi måste ses innan du åker tillbaka till England sen gumman min !!

Nej nu har jag som alltid saker att göra , haha finns det verkligen inget annat som man kan skriva i slutet av sin blogg ? ? hahahahahaha!!! Avslut är jag inte bra på..

Chiao!
/Jessicka

god fortsättning allihopa!

Hej och godmorgon! :D

H
ehehe ja jag kom aldrig in på internet igår fast jag ville men som alltid så är datorn upptagen så ja istället för god jul på julafton så får det bli god fortsättning på juldagen ;)
Hoppas ni hade en trevlig dag igår ? Det hade jag i alla fall förutom vissa saker som gör mig väldigt ledsen och orolig. men jag har mycket i mitt liv att leva för så jag ska egentligen inte behöva bry mig .

Ja men hur som helst så var det en mysig jul tillsammans med min familj och vi åt gott och kollade på kalleanka & karl-bertil på tv och så efter kalle öppnade vi julklapparna - TACK FÖR ALLT FINT JAG FICK MIN ÄLSKADE FAMILJ och mina KÄRA VÄNNER. Tack Carro,Fredrik, Lena och thommy , Diana och Raul för de fina julklapparna <3

Nej nu orkar jag inte skriva så mycket mer , idag gäller det mest bara att kolla på film och senare ska vi ut och handla . Och just ja såklart, det blir mer julmat ;)

TJAO!
/Jessicka

Fira Diana :D



Hej och god förmiddag alla bloggare och mina kära vänner!

J
a idag vaknade man snorig :/ men det värsta har gått över men jag är ganska seg tyvärr men ja det är ju förkyldningstider nu så det är bara att acceptera att man lätt kan bli förkyld. Ja speciellt som man jobbar på förskola med massor av barn som får på sig sjukdomar lätt.

Men vilket som och hur som helst så ska jag åka och fira Diana för imorgon fyller hon 25 :D
Det ska bli trevlig och mysigt , ska snart åka till henne lite tidigare än det var tänkt för jag trodde jag skulle behöva tvätta kläder idag men jag behöver inte det så =) hehe. Så var inte rolig gumman ,snart kommer jag :D
Fast först måste jag göra ett litet ärende i centrum och efter det ska jag åka så fort som jag kan .

Imorgon ska jag till gröna lund´s julkmarknad tillsammans med Fredrik så det ska bli riktigt trevlig fast jag mår som jag mår, men jag kan ju andas ut sen under julafton och juldagarna så =)
Och på nyår åker jag till Liselotte och Marcus och firar nyår med dom :D Ska bli kul =)

Och så ska jag och Fredrik åka på gratis kryssning som han fått av hans farmor, det ska bli riktigt trevlig (=
Ska vi ha en dag tillsammans så det kommer bli riktigt trevlig med god mat och så får vi dansa lite ;) haha.
och så kanske jag ska jobba den 2-4 januari men det var bara kanske så vi får väl se (=
Så "julledigheten" blir roligt faktiskt (= Ser fram emot allt :D

Sedan vill jag ge en liten hälsning till min kära bästis Lena som har jätte ont i sin axel och har haft det nu ett tag:
jag hoppas att du snart blir bättre gumman och att allt går bra idag som du har att göra och att du får en bra helg :D Jag tänker på dig ska du veta !  och Dessutom att du och thommy har fått lägenheten i åkersberga :D Återigen grattis till er , jag är så glad för eran skull!!! :D:D:D DÅ kan vi ses oftare också hehehe.
Så hörs vi på julafton - Pusss på diig (L)


Så ha en riktigt trevlig helg alla så skriver jag så snart jag kan igen :D
/ Jessicka

Julhandel med mammi :D

God morgon i vårat kalla land!

J
a idag ska man handla de sista julklapparna tillsammans med mamma i centrum =)
Jonas, Josefin, Fredrik och Rebecca är de som jag har kvar att köpa till + att jag ska köpa en julklapp till både Diana och Raul. Sedan är man klar med julhandeln så det är jätte skönt =)

Igår var man och böt julklappar med Lena och umgicks lite på hennes jobb :D
Det var kul att träffa dig igen gumman och förlåt för missförståndet ( eller vad jag nu ska kalla det) på mitt blogginlägg)
Och du behöver inte vara orolig för julposten som du skulle skicka som jag råkade få med mig, jag postar det och hoppas det hinner komma fram till Jul :D <3

Nu snart ska man ut i det kalla vädret för att bege sig till jobbet för det kommer före julhandeln med mamma och sedan efter jobbet ska jag träffa min coach från gruppen jag gick i innan jag blev vik eftersom jag var arbetslös och ja så man hade någon form av liv . Ska lämna en cd-bok som jag fick låna av henne och så ska jag säga hej då till henne och tacka henne för det hon gjort för mig de gånger som jag var där för den "kursen" slutar nu på torsdag.

Åh.. jag slutar liksom 15.30 och min buss går 15.27 så jag måste be dom att jag får sluta 15.20 istället så jag slipper att stå ute i kylan och vänta på bussen som går 15.57, men det borde jag få, jag kan tillochmed jobba till 15.40 imorgon om det skulle vara så att jag ska ta igen tiden så. Idag är det en ny avdelning jag ska jobba på också men jag har träffat de som jobbar där ändå nu innan för barnen har raster samtidigt så det ska nog gå bra fast det är nya rutiner såklart men ja det kommer gå bra, de är så trevliga så och hon jag pratade med igår lät så glad och trevlig ( som jag redan tyckte att hon var från innan) så ja det ska bli kul förutom att lära sig 20 namn till hahaha xD fast det lär jag ju få kläm på innan veckans slut förhoppningsvis.

Det enda som är lite jobbigt är att jag har ont i mitt bäcken + att jag har en konstig mens den här månaden så det är lite jobbigt, men efter nyår måste jag boka en tid hos min kiropraktor =)

Ne nu börjat klockan ticka och jag ska kolla annat som vanligt innan jag ska klä på mig men jag vill önska alla en trevlig dag! PÅ ÅTERSEENDE ;)
/ J
essicka

gick bra (=

God morgon alla!

D
et blir ett kort inlägg idag för jag har mycket att göra idag ( skönt att jag ringde och sa att jag inte kunde jobba idag för då hade jag inte hunnit ett enda dugg av vad jag behöver göra idag, men jag ska ju jobba ti-tors i alla fall så lite pengar får man ju tjäna den här veckan också ^^ )

Gick i alla fall jätte bra i kyrkan igår på föreställningarna fast jag var så jäkla nervös.
Sedan så fick jag sjunga solo med den andra Jessica , haha Jessica och Jessicka ;) haha !
Vi var så jävla bra ;) heheehe ja men kul och rösten höll och idag är jag helt slut.
BRA JOBBAT FREDRIK, MAMMA, JESSICA och JAG SJÄLV <3 + ALLA DE ANDRA !

Idag som sagt blir det mycket som händer, först nu har jag sökt jobb, kollat lite på mina sidor och snart ska jag gå och väcka Fredrik så vi kan äta frukost, sedan ska jag lägga in mina kläder och plocka upp på rummet för sedan kommer hemtjänsten. sen ska jag åka till Lenas jobb och byta julklappar, sedan till ams och skriva ut jobbsansökningar, sedan gå till mitt favoritställe (inte) och hem sedan för att ringa min coach eftersom jag missat och kommer missa dessa möten på tis-tors eftersom jag jobbar och det är avslut då och jag vill ju träffa henne + att jag har en cd - bok som tillhör henne , sedan så kom min Kära Rebecca hem från england i Fredags och hon ringde mig igår så vi ska ses senare ikväll, eller ja efter 4 tiden någon gång och sedan lär ju jag vara helt slut och så ska jag jobba imorgon!!! <_>

Hahaha nu blev det ett långt inlägg i alla fall men nu säger jag dudelu! ;)
/ J
essicka

Lördagsgodis med wii :D



God förmiddag alla kära vänner och bloggare!!


J
app igår var man iväg på inspelningen av det nya programet  "spelling bee", sedan vet jag inte om jag får yttra mig mer om det på internet, vill inte få på mig någon som jobbar bakom det eller så satt jag blir anmäld men hahahahah!! ja :P Det var sådär, det var mycket väntetid och jag fick ingen cigg på 5 timmar och jag mådde ju inte så förskräckligt bra heller så det får ett helt okej allt som allt, programet verkar ändå vara bra faktiskt =)
Så vi får se när det visas om man syns i tv då da ;)

Hade det trevlig i alla fall tillsammans Med Lena m.f (:
Kom hem typ ja runt 00.12 sisådär och sedan kunde jag inte sova, blev övertrött på något sätt så jag satte mig i soffan med mamma och syrran och kollade lite på tv och pratade om lite saker och sedan började en slags skämtfilm om dracula och den var skit kul , en äldre film som påminner mig om mel Brooks "dracula död men lycklig" - som jag älskar och den här var nästan inget undantag, den var skit kul XD
(kan ju även ha varit för att jag var så pass trött men det lär vi ju aldrig få reda på..)
Och sedan efter den så busade jag med Josefin och höll på att driva henne till vansinne och sedan gick jag och la mig efter en cigg och att ha tvättat bort sminket och borstat gaddarna :P

Men nog om gårdagen, nu är det dagen idag som gäller :D
Idag ska jag åka till Fredrik och som jag skrev i ett tidigare blogginlägg så ska jag äntligen få spela Nintendo wii tillsammans med honom ! hihih , toppen kul för fan vad jag har längtat alltså, hoppas att det är så pass roligt så jag kan köpa en sådan konsoll själv någon gång =) hahaha jag låter som en liten unge på julafton, hur kan en tjej på 19 vara helt galen i att ha massa tv spel som hon ändå kommer vara urusel på att spela?
(och då talar jag enbart och endast för mig själv, hihi)
men hur som helst så kommer det bli en trevlig kväll tillsammans tror jag nog (=

Den enda nackdelen är att jag vaknade så pass sent idag och att Fredrik slutar inte föränn 14.00 idag så och det går inte många bussar alls till Fredrik så min buss går inte föränn kl. 17.50 och då är jag framme hos fredrik vid 18.34 :( och vi måste upp tidigt imorgon för då är det dax att sjunga i kyrkan! Men Vi får det kul i alla fall den tid vi har tillsammans så , utan tvekan :D

Så nu tänker jag sätta fart, ska in i duschen, fixa mig, äta och packa och lägga fram allting till imorgon så ja om jag inte hinner skriva min blogg imorgon så  ÖNSKA MIG LYCKA TILL FÖR IMORGON :D
 /J
essicka


Glad Lucia och grattis Jossan 19 år <3

Hallå!

Vill börja med att Gratta min kära Jossan på hennes 19 års dag idag, på lucia och allt ! Grattis grattis och ha en underbar dag gumman <3

Sedan vill jag önska alla andra en glad Lucia!

Ja nu över till annat..

S
kulle ha jobbat idag men har haft feber i natt, vaknat av och till och mått skit, vaknade upp jätte trött, ont i halsen och ja allmänt skit sådär så idag fick jag ringa och tala om att jag var sjuk, pinsamt att vara vikarie och behöva sjukanmäla sig men vad ska man göra.. jag är ju en vanlig människa som blir sjuk jag med så och speciellt när jag inte har hunnit bli "imun" mot förkyldningar. Ja man kan ju lätt bli förkyld på en förskola men det är nog inte bara det utan det här jäkla vädret som går upp och ner hela tiden. om det ska vara kallt så ska det vara det också nu annars blir jag tokig alltså!!

Men men jag ska endå jobba nästa vecka satt , tisd-torsd på en annan avdelning.
Shit 3 avdelningar har jag varit på då, jag är populär säger vi hahaha xD
Men ja idag får jag vila så gott som jag kan så jag blir frisk och kry för imorgon ska jag på inspelning med ett par människor och på lördag ska jag sova över hos fredrik och då ska jag ÄNTLIGEN få spela NINTENDO WII!
SOM JAG HAR LÄNGTAT! hihih då blir det wii sports, resident evil-umbrella corperation och marioparty 8 (=

Och sedan gäller det på söndag, då är det dags för JULKONSERTEN!
tillsammans med kören och min kära mamma och Fredrik. Kommer bli jätte kul men riktigt nervigt.

N
u ska jag kolla lite annat, söka några jobb och sedan gå och lägga mig igen, måste vila mig ju!
/Jessicka

Hejhopp

Hej, kom inte på nån rubrik så det fick bli hejhopp!

S
itter här och tråkar, är förjävla trött idag alltså så det inte är sant.
Varit hos Diana och sov där från lördag tills igår och idag är jag så trött, somnade inte föränn sent ändå men som tur är så ringde dom från förskolan jag jobbade på förra veckan och ville att jag skulle jobba, tisdag, onsdag och eventuellt torsdag så jag får mig en vilo dag idag i alla fall =)

För den här veckan blir fullspäckad.
Först ja ska man jobba, körövning imorgon från 19.30-22, Lucia och då fyller Jossan år ( skulle ha följt med henne på krogen men jag har ingen bussremsa och inga pengar så det sket ju sig) så jag är bjuden till luciafika till Diana då vid 18.00 och då kommer hennes kille och hämtar upp eftersom jag inte kan ta mig till dom komunalt(Jätte snällt av dom verkligen), sedan på Fredag ska jag med lena m.f. på inspelning av en ny serie som ska gå på tv, vet inte vad den heter men ja ska bli kul i alla fall och sedan på lördag ska jag till Fredrik och sova över :D vi ska spela Nintendo wii och ha det mysigt och på söndag är det dax för julkonserten med kören i österåkerskyrka så det är toppen :D
Ska verkligen bli kul men efter den här veckan lär ju jag vara helt slut XD

Nu orkar jag inte skriva något mer men ni får ha en trevlig måndag!
/Jessicka


Idolfinal i kväll :D

Hejsan alla bloggare/Vänner och andra som känner att de vill läsa min blogg =)

J
ag hoppas att alla mår bra ? Men vad bra att ni mår bra haha själv är man trött men mår bra i alla fall =)
Jobbade igår som ni säkert läste i min blogg då och sedan efter det mötte jag upp Fredrik och vi gick hem och åt middag och sedan hann vi kolla på 2 avsnitt av sex and the city från hans box innan vi skulle gå till kören.
Det gick inte bra att sjunga igår , men precis i slutet så gick det hur bra som helst och ja då skulle vi ju inte sjunga något mer :/ Det är typiskt min tur! Hehe men det var roligt i alla fall och sedan gick vi hem, köpte coca cola på lillan och glass och satte oss och kollade vidare på de sista avsnitten av sex and the city.

Igår när jag skulle till jobbet så ringde de från den andra förskolan där jag skrivit upp mig som vikarie först av alla och ville att jag skulle komma och jobba, men jag var ju redan bokad så jag kunde ju inte , men sedan när jag var på jobbet under eftermiddagen så ringde de dit och frågade om jag ville jobba imorgon , dvs idag antingen på en annan avdelning eller på småbarnsavdelningen och då skulle jag ha börjat vid 9.00 så jag berättade som det var att jag skulle på kör och har en vän som sover över för hans buss inte går på kvällen så jag tackade nej.

Men jag sa till dom att de kunde ringa på måndag ifall de behövde hjälp eller något gång nästa vecka för då är jag ledig och då lät hon jätte glad och sa att ja det kommer vi säkert att behöva så det gör jag nog , var beredd =)
haha så ja nu går det bara undan och det är ju strålande, speciellt som att jag får visa upp mig lite överallt och det kan leda till jobb, jobb och mera jobb!!!

Och där jag var igår sa dom att om jag trivdes och ville så skulle jag vara högst upp på viklistan och den de ringer allra först när de behöver hjälp för de gillar mig och barnen med och då sa jag SJÄLVKLART!! Jag trivs jätte mycket där och det är världens chans för mig så hur skulle jag kunna säga nej till det liksom ?! Haha aah jaa härligt ! :D
Men det känns skönt att få vila idag, speciellt som kroppen inte har kommit igång riktigt än satt, men vi får se då om de ringer nästa vecka, jag hoppas ialla fall det. Men det blev åtminstone 21timmars arbete den här veckan :D

Idag är det IDOLFINAL också! Hade varit coolt att vara där live på globen, men när biljetterna släpptes så hade jag inga pengar till det och jag det inte nu heller så det är ju fan första parket hemma i sängen framför tv:n :D
Jag tycker både om Marie och Amanda men jag har från typ start diggat Amanda mest av tjejerna så jag måste ju säga ; GO AMANDA!! Marie ja hon har mycket bra röst och kan sjunga strålande vackert när det är balader, hon är lix den typen av tjejer, lite för vanlig. Men Amanda har en unik röst och väldigt ovanlig, hon är en egen sort och det gillar jag så Ja hejja Amanda!!!

Nu till något helt annat, bloggen blir lite lång idag men jag vill bara avsluta med att publisera ett fjortis test som min kära flöhr isisterade på att man skulle göra så här kommer det på blogg också :


[] Du har fler än 10 nagellack?
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr.
[x] Du har eller har haft lösnaglar. (haft)
[x] Du har en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
Totalt: 2

[x]Du har färgat håret.
[ ]Du brukar säga "blonda"saker.?
[ ] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
Totalt: 1

Du älskar:
[ ] Glitter
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Enhörningar
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[x ] Mjukisdjur
Totalt: 7

Du shoppar på:
[ ] C&A
[ ] Pimkie (wtf is that?)
[ ] Victoria's Secret (skulle vilja om de hade pengarna, mmmh.. underkläder!
[x] H&M
[ ] New Yorker
[] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Adidas
[ ] Madonna
Totalt: 1

Du säger ofta:
[ ] Whatever
[] Oh my god!
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
Totalt: 4

Du läser:
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Marie Claire
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] YAM!
[ ] Wendy
[ ] Bravo Girl
[ ] Popcorn
[ ] Star Flash
Totalt: 0

Du älskar dessa filmer:
[ ] Elizabethtown
[ ] Girls Club
[x] Freaky Friday
[ ] She's all that
[] Bring it on
[ ] Sweet Home Alabalma
[x] Mean girls
[ ] Just My Luck
[ ] John Tucker Must Die
[ ] Centerstage
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] Mona Lisas Smile
[ ] My Girl
Totalt: 3

Du brukar kolla på:
[ ] Lost
[] America's Next Top Model
[] project Runway
[xDesperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x ]Grey's Anatomy
[x] IDOL
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
Totalt: 3

Du gillar:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[x ] Mariah Carey
[x ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[x ] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[x] Hillary Duff
[x] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
Totalt: 7

du är fjortis om du har mer än 48 poäng
totalt: 28

Jag är INTE fjortis!!! - Haha!
Lycka till ni andra ;)


OCH SÅ VILL JAG ÖNSKA ALLA EN TREVLIG FREDAG <3
/
Jessicka


torsdag = Jobb, Fredrik kommer och KÖR :D

Godmorgon kära bloggare/Vänner!

H
oppas allting är bra med allihopa ?
Med mig är det bara bra fast jag är lite trött i kroppen eftersom jag har gått hemma i 6 månader så det är värsta omställningen för mig att jobba nu, kroppen tänker shit nu ska hon röra på sig igen haha XD
Hehe men förutom det så är jag glad och pigg och ska jobba idag också fast på den avdelningen som jag var på först, alltså i måndags. Ska jobba från 10.00-15.00, jätte kul för jag gillar verkligen den avdelningen :D:D:D

Sedan efter det så ska jag åka hem till å-berga och möta upp min kära Fredrik eftersom det är kör idag :D
Vi ska kolla på avsnitt från första säsongen av sex and the city för han har köpt alla säsongerna :D hihi så det ska bli kul. Vi skulle ha kollat på fler avsnitt hela dagen idag var det tänkt från början men nu jobbar jag ju så det går ju tyvärr inte. men det får bli någon annan dag =)

Tänk vad tiden går fort ? Nästa vecka är det Lucia och på söndag nästa vecka är det dax för Julkonserten, ska man stå och sjunga de fina sångerna tillsammans med resten av kören :D Ska bli toppen kul men lite nervig måste jag ju erkänna att det är jag allt =) hihih men förväntans full :D

Hehe nej nu ska jag göra lite annat som vanligt innan jag ska klä på mig och gå till tåget.
Ha det gött allihopa!
/Jessicka

jobb idag med =)

Godmorgon allihopa!

H
ahaha jag har typ ont i varenda liten muskel över benen så det inte är klokt!
haha min kropp har inte blivit van än med förskoleverksamheten för det var ju ett bra tag sedan + att jag typ bara har suttit här framför i 5 ½ månaders tid så hahaa XD Nej men det är bara att ta alvedon och ge sig iväg till jobb när de ringer =) Ska jobba från 10-16.15 eller 16.30, beroende på =)

Superduper bra och tänk vad det gick fort och beröm får man och jag verkar vara omtyckt av barnen så ja det här gör mig inget om det blir ett långtidsvikariat :D:D
Fast jag måste ju söka andra jobb undertiden eftersom det är ju så att jag ska ha ett halv,del eller heltidsjobb.
Men det här är ju värsta ögonblicket för mig faktiskt eftersom detta ger erfarenheter och erfarenhet leder till referenser och detta kan i sin tur ge ett gott ryckte = JOBB!

Jag kan inte vara mer lycklig.
/Jessicka


YES vikariat, ÄNTLIGEN LITE JOBB :D:D

Oj jag har inte skrivit i bloggen sedan nån gång förra veckan, det är inte klokt!
Men det har varit så mycket så jag har inte hunnit + att jag inte har fått ha datan :/
Men nu skiter vi i det och går vidare med det som är nu :D

JAG HAR BLIVIT VIKARIE PÅ EN FÖRSKOLA I TÄBY, KOMMER JOBBA DEN HÄR VECKAN VAD JAG VET 3 DAGAR OCH DET ÄR JÄTTE STORT FÖR MIG!!

E
n av dom som jobbade där på den avdelningen som jag var på igår gav mig värsta berömm !
Hon sa att " man märker när det är rätt person och du verkar vara en jätte bra och trevlig tjej, du tar insiativ och pratar med barnen och man ser på dig att du gillar vad du gör och barnen gillar dig, så jag hoppas att du vill komma tillbaka"

Det är helt sjukt! Jag har ALDRIG och då menar jag aldrig fått så bra feedback på en förskola när jag har varit ute på första dagen!! Aldrig och nu jobbar man och tjänar pengar på det också och ska synas och få bra credd så jag är så jävla lycklig så ni anar inte!! Och det är verkligen kloka och helt underbara barn och personal på den förskolan så ja jag är jätte glad!

En annan sa också att detta kan leda till ett längre vikariat och det är ju jätte bra för mig som behöver all erfarenhet jag kan få plus att jag får tjäna egna pengar !! hihii =D

Chefen kom in också och presenterade sig för mig och nästan direkt sa hon att "vi behöver dig imorgon igen om du kan, för en annan avdelning behöver hjälp" : jag bara haha ja men gud ja det kan jag!! Hahah XD
Jag  trodde inte att det skulle gå så lätt men ja :P Så nu är jag "nyanställd vikarie" enligt papperna jag skrev på igår :D hihihi och en sekretess som gäller i 70 år . haha :O XD

Så ja idag ska jag jobba också då da från 10.45 - 16.00, det var egentligen tänkt att jag skulle ha följt med Lena och Lena ( Ja båda heter lena så ni vet att jag inte upprepar mig) och handla julklappar i täby idag, men eftersom jag jobbar så hinner jag ju tyvärr inte det :( Det hade varit kul , men ja sånt är livet :(

Men idag efter jag slutat ska jag möta upp lillsyrran i täby och sedan åker hon och jag vidare in till stan för vi tänkte att vi åker och handlar julklappar vi istället för det var redan tänkt att vi skulle göra det. Men jag kommer vänta med att handla julklappar till Jonas, Josefin(mina syskon) och till Lena, för de ska jag handla tillsammans med mamma i täby efter den 18;e =D hihhi ;)

Nej nu ska jag hinna kolla lite annat innan jag måste ner till tåget , men alla får ha en toppen Tisdag så hörs vi snart igen :D

Tjineling!
/Jessicka

RSS 2.0