Tjoho!!

Yes, imorgon smäller det, då åker "lilla" jag till småland för att äntligen få hälsa på min underbara Liselotte!
Ska bli så kul!! Men jag är lite orolig för hur jag ska lyckas ta mig upp imorgon :S 09.00 går bussen från centralen eller ja world trade center - ligger precis brevid centralen.. Men det ska nog gå bra. Kommer säkert ha så mycket fjärilar i magen så jag inte kan sova ändå eller ja sover halvt bara så det ska nog gå bra ändå xD
Jag kan ju alltid sova på bussen då jag ska åka hela 5 timmar och en kvart. Det blir intressant.

Det var tänkt att jag skulle gå till centrum nu på förmiddagen men det blev inte så.. jag är jätte seg och trött.
Dessutom så stundar mensen så jag känner mig konstig.. trött, glad, arg och ledsen på samma gång.. skit störande.. :/ Men jag kanske går ner sen till pressbyrån i alla fall o fixar mitt acces kort i alla fall, så jag slipper gå upp ännu tidigare imorgon för att fixa det innan jag åker. Men men det kanske blir så ändå. Jag får se vart min lathet och trötthet tar vägen idag :)

Så idag står det på mitt schema att ev göra det då, och sedan packa, fixa det sista i rummet och sen bara ha en mysig kväll tillsammans med min familj (eller med mamma o syrra i alla fall, brorsan är inte hemma)

Ska inte skriva så mycket mer.. bara uppdatera från igår då jag postade att jag skulle se filmen Donkey punch som jag fått låna av Lena.. Jag vet inte ifall jag ska gilla den eller ogilla den... bara så konstig.. och sjuk!
Men vidrig och spännande samtidigt.. konstig vändning i filmen verkligen, det som hände trodde man verkligen inte skulle hända.. nej jag kan inte bestämma mig vad jag ska tycka , men den var inte dålig i alla fall.

Den får Godkänt!

Ha en bra dag i alla fall!
/Jessicka



Jag och Liselotte 2004 då vi precis hade lärt känna varandra <3


film dax

Nu ska jag titta på donkey punch som jag har fått låna av Lena , får se ifall den är bra :)
Har lite andra filmer också som ska ses så jag börjar beta av den lilla högen med denna då!


städa städa städa

ja, städa står mitt mitt schema idag.
Men först tänkte jag snart pallra mig iväg tillsammas med mamma och handla nått till syrran så vi kan fira att hon skrivit på kontrakt för hennes första jobb.. man är bra stolt som storesyrra <3

Bilbingo i ösregn

Hahaha japp, har varit på bilbingo i sollentuna med världens bästa Lena tillsammans med hennes mamma.
Tyvärr så var det inte vår lyckokväll den här gången heller.. fan när ska vi vinna stort då Lena??
Nee jag tycker vi tar o spelar på hästar eller åker till nått kasino istället xD Kanske vi har bättre tur.
Haha nej men allvarligt. Vi hade skit kul, som alltid. Nu vet jag inte när jag kommer träffa dig igen gumman men jag vet en sak och det är att jag kommer få en himla Lena abstinens det vill jag lova!! Eller ska jag säga K.G HAHA! <3

Imorgon så ska jag städa mitt rum och göra fint, sen på lördagen blir det till o kolla resväg och sedan packa för sedan på söndag kl.09.00 sitta på bussen för att sedan åka vidare till småland. Åh det ska bli så kul o få träffa Liselotte igen. Och du, imorgon får du veta vad det är som gömmer sig där inne ;) (om du nu läser min blogg, haha måste fråga dig ifall du gör det) ^^ HAAHA , dumt av mig att skriva det här då när jag inte vet ifall hon läser xD

Så det är mina planer i alla fall. Sen också lite firande av Syrran som imorgon åker och skriver kontrakt eftersom hon fått jobb. Tänkte ta mig upp o städa tidigt och så kanske komma iväg till centrum o köpa nått ;D
Då får jag sova nu snart då.. hur jag nu ska göra det när jag är full av söt och sedan massor av skratt.. tar ett tag o landa efter man har varit med Lena. xD Så ska väl börja med det och sen blir det godnatt. Men det tänkte jag i alla fall säga till er nu och sedan sluta skriva annars kommer jag väl bara skriva och skriva och så blir ni inte av med mig sen.. haha.

GOD NATT!!
Pussar och kramar känner jag att jag vill dela ut ikväll <3 // Jessicka

Pissväder och trötthet.

Precis så är det idag, skit väder ute och så är jag så trött. Kunde inte somna igår.. och dessutom så när man precis lagt sig ner för att försöka sova så hör man en smäll utanför. Lät precis som ett pistolskott, allstå jag skämtar inte.
Vet ni hur rädd jag blev ?? Bara hoppade upp ur sängen och ut på balkongen för att titta vad det var som hade hänt.
Syrran joinade mig för hon hörde också .. helt sjukt. Men det verkar inte ha varit något men vad fan vad det??
Scary verkligen..

Igår fick syrran samtal i alla fall från jobbet hon sökt och varit på intervjuv på och gissa vad??
HON FICK DET :D jag är så glad för hennes skull. Första jobbet som hör av sig o som man är på intervjuv på , får man. Alltså det är jätte kul! Så grattis min älskade syster!! <3

Så igår tänkte vi hyra film och mysa men sedan på eftermiddagen så ringde lena mig och frågade ifall jag ville hem med henne ett tag. Det gjorde jag ju då såklart ett tag, sen fick jag låna filmer av henne så kollade jag o syrran på en av dom :) Så det var en mysig dag igår. Mjo förutom en sak... jag blev jätte dålig i magen av mitt pencilin och det var inte så kul. Men som tur var så höll det inte på hela dagen.. så jag hoppas jag klarar mig undan idag.

Just nu så har man tagit pencilin, duschat, ätit frulle och nu sitter man här och skriver och så kollar jag på våra bästa år som rullar i bakrunden :P Idag ska jag träffa Lena igen, vet inte vilken tid men senare och sen ikväll så åker vi på bilbingo :) Ska bli riktigt kul. Men imorgon så måste jag verkligen städa mitt rum, ordentligt. Eftersom jag åker till småland på söndag så vill jag gärna att det är fint här inne tills jag kommer hem för sen är det ju bara fre-sönd så börjar jobbet sen igen på måndagen. Och så fyller morsan år nästa lördag , den 8 så då kommer jag inte ha så mycket tid åt att städa mitt rum. Så får det bli, städa städa imorgon ;) Men nu är det idag och jag ska fortsätta kolla på tv.


Kram på er!! / J

Bye bye Betty.

Ja, sista avsnittet föralltid av Ugly Betty är förbi.. har sett bättre avslutningsepisoder i andra serier som jag följt, men detta var sorgligt också. Detta har verkligen varit en av mina favorit serier.. så RIP Ugly betty, med underbara America Ferrera som spelat rollen som Betty så bra och sedan såklart alla de andra!! 2006-2010. You well be missed!
Fan den dagen då greys anatomy går i graven.. fuck då är mitt tv liv borta :S:S :( BÖL!!


Nej men nog om tv nu och in i verkliga livet :P Haha , ja jag vet jag byter känslor här bara som hastigast!
Idag, eller snarare för ca en timme sedan så bokade jag ÄNTLIGEN mina biljetter till småland.
Så på söndag så åker jag dit för att hälsa på världens bästa Liselotte <3
Ska bli såååå kul, som jag saknar henne det är sjukt!! Så åker den 1 och åker hem den 5. så fem dagar (fyra då för den 1 är jag framme 14.15 och sen åker jag 15.05 på torsdagen men men) längtar <3

Sen när jag kommer hem från Liselotte, ja då är det bara 3 dagar tills jag börjar jobba igen..
Det blir inte lika roligt dock.. denna semester har gått skit fort.. 5 veckor bara poff.. upp i rök xD
Haha nej men jag ska inte klaga, ska bli lite kul o börja jobba igen. Man ska vara glad över att ha jobb :)


Nu så tänkte jag faktiskt sova om en liten stund. Pencilinet ska tas imorgon tidigt så det blir upp med tuppen.. men tror jag nog går upp, tar tabletten och sover en timme tills jag ska äta frulle. Men det återstår o se imorgon.
Så god natt!!

// Jessicka


=)

Trött som en jag vet inte vad. Idag kom jag äntligen upp (06.50) och kunde släpa mig till jouren. Jo, kom inte iväg i fredags nämligen och så kom jag på att jag kan ju inte gå på kvälls eller helg jouren då man behöver betala med kort då de inte tar kontantbetalning :S Så det fick vänta till idag, eftersom jag inte får mina pengar föränn i morgon så fick jag låna av morsan. Och hennes kort kunde jag ju inte låna i fredags eller i helgen då man måste skriva under.. men men som sagt imorse kom jag i väg. Det gick hyfsat fort, syrran följde med mig, vi var där vid 08.10 och kom iväg runt 09.15 kanske..

Jag berättade hur det hade varit med såret/bettet eller vad det nu är.. att det gått två veckor sedan jag blev "biten" och en vecka sedan det svullnade upp och sen har det gått upp och ner men fortfarande inte blivit bättre.
Då sa doktorn i alla fall att ett vanligt insekts bett skulle ha läkt på två veckor så det är förmodligen en fästing.. och då kan jag ju ha fått borellia.. inget man vill riskera att få heller.. läs mer om borellia på sjukvårdsupplysningen ifall ni inte vet hur en borellia infektion kan sluta.. så om ni misstänker er fått det, gå till doktorn!!

Hur som helst, pencilin kur, tre gånger om dagen i 10 dagar.. började första dosen 1 timme innan middagen och nu mår jag piss. Har ont och känner mig riktigt seg. Kan ju också vara för att jag gick upp så tidigt, det har jag ju inte gjort på ett bra tag. Sen så har jag varit ute på lite äventyr idag med ... kan ni gissa?? Jo såklart, med min kära vän Lena :) Så man är ju bra trött. Sen har jag ont i magen, men det är ju helt klart pencilinet, magen blir ju helt knäpp.. men jag hoppas i alla fall att det hjälper nu. Men det ska det göra. bannemig, speciellt då det är tre tabletter dagligen.. gah jobbigt jobbigt men så är det ju tyvärr. Men vad väljer man, pencilin eller borellia??
För er som inte vet = PENCILIN!!! :P:P:P

Nej nu ska jag snart sova faktiskt, är helt slut. Och imorgon har jag tänkt ställa kl på 8, upp o ta pencilin, sova till 9 och sedan äta frulle för att sedan ringa Lena, ska träffas imorgon igen. Då blir det promenad till centrum, ska hämta ut pengar som ska till morsan och sen får vi se vad jag gör. Ska kolla efter en present till Liselotte kanske som fyller år den 2/8, jag åker ju och hälsar på henne i småland nu på söndag , alltså den 1 :D
SKA BLII SÅÅ KUUUL!! Längtar gumman!! <3


Just det ja , sova var det ja. Godnatt sötnosar!
Kram kram /// Jessicka

Babysitter.

Ja, idag har jag varit barnvakt åt Lenas söta son Hugo.
Ett heldagsjobb, var hos dom vid 11 tiden och sedan var jag hemma vid 17.30 tiden (tror jag det var) så man har spenderat dagen där. Det var jätte kul :) Slapp man sitta hemma och glo och man ställer alltid upp för sina vänner när man kan, speciellt när det handlar om en av sina allra närmaste och bästa vänner, vilket Lena är <3
Så det var inget snack om saken :)

Nu är kl.21 och jag har inte gjort något speciellt här hemma.. Jag bara tar det lugnt. Imorgon väntar tvättstuga , tänkte hjälpa mamma med den imorgon. Ja jag vet jag är en underbar och snäll dotter ^^
Vad som händer ikväll? Vet faktiskt inte ifall det bara blir till o titta på tv o lata mig eller ifall jag ska ta och kolla på någon film, det återstår och se :)

Nu regnar det ute också och har gjort ett bra tag. Det är jätte skönt faktiskt så det rensar bort den varma jobbiga luften. Vädrar ut helt enkelt haha. Men sen kan det gärna få komma lite solsken igen, bara det inte blir sådär fruktansvärt som det har varit :P Ja jag vet, klagomål hela tiden. Men man får faktiskt klaga på vädret när man är svensk. Det är vår rättighet , hahaa xD

Haha jag skriver mycket nu har jag märkt, nej och ja.. haha konstigt där xD Måste vara mina favorit ord :P
och nu kommer det igen : Nej nu ska jag ta och fortsätta lata mig ^^ Hoppas alla haft en bra lördag och får en fortsatt fin kväll :)


Puss & Kram // Jessy



Ja,

.. då börjar den här dagen lida mot sitt slut.
Har inte haft för mig något speciellt idag. Bara varit hemma o slöat. Så det finns inte så mkt att skriva om egentligen.
Väntar på att sex and the city ska dra igång på 3:an, men det dröjer ett tag till.. det börjar ju 23.00 så.
Och efter det så ska jag sova och så blir det ett nytt försök att komma iväg till jouren imorgon.
Nu är det ännu mer rött på mitt bett vid benet. Helt klart en infektion, frågan är.. är det borelia efter en fästing??
Ja om jag kommer iväg imorgon så får jag reda på det. Men som sagt det är ju helt klart en infektion.


Så då ska jag försöka hålla mig sysselsatt tills satc börjar då da. Hoppas ni alla haft en bra dag!
Puss/ Jess

Kristina från duvemåla

Jag älskar Helen Sjöholm, hon är så jävla bra. Hon är definitivt Sveriges bästa sångerska.
Åhh om man ändå kunde sjunga som henne.

Önskar jag hade varit äldre också när Kristina från duvemåla spelades. Älskar alla sångerna från den musikalen och det hade varit underbart o få uppleva den musikalen. Fan att de inte filmade den!

Helen sjöholm, Peter Jöback och Anders Ekborg.. det hade varit grejjer det..



Helen i "Hemma" ur kristina från duvelmåla.. love love love <3

Kom inte iväg..

Hej alla glada, hoppas jag ? :)
Jag är varken glad, arg, ledsen eller sur.. hahaha jag vet inte vad jag är.. känner mig bara allmänt trött..
Seg.. Hoppas jag inte börjar bli sjuk eller nått :S Men det tror jag inte.. det är nog vädret och värmen som gör att man känner sig så i guess. Ska väl tvinga mig in i duschen snart också så kanske jag känner mig som en ny människa igen.

Jag kom inte iväg till jouren i morse. Men det ser lite bättre ut på foten idag så jag får se annars kanske jag går imorgon. Kollade bara på kl när mitt larm ringde vid sju imorse och bara : Nej, jag orkar inte. Och somnade om. HAHA. men jag dör inte av att vänta en dag till. Så jag får se vart det tar vägen.

Nej duschen var det va? =D


Ha en bra dag!!
kram// Jess

Wii sing

Ja, Sara (Syrrans kompis) kom hit idag igen, vi lirade Yatzy och hade kul.. sen åt vi middag och sen efter det så lirade vi Wii(we) sing. Det var jävligt roligt faktiskt. Nu är kl snart ett och jag är skit trött. Ska snart sova.
Ska upp tidigt imorgon för jag tänkte jag skulle ta mig till jouren imorgon (ev ifall jag orkar) för jag, vad jag tror är ett bett på foten som jag fick förra veckan när jag var och badade med Lena och jag misstänker att det kan vara ett fästingbätt för jag är röd och svullen och så kliar det som fan och det är ju helt klart en infektion för man ser att det är som en ring och att det är var i så och det är ju inte bra.. kanske jag behöver pencilin. Så jag måste gå o kolla.
Men det återstår o se ifall jag kommer upp om några timmar eller ifall jag tar det på fredag istället.

Hur som haver, haft en bra dag annars förutom att jag kännt mig konstig.. men så kan det väl vara ibland :P
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från idag:


Syrran o Sara Sjunger :P

 

HAHA och jag psykar dom med att vara så knäpp som jag kan vara. Jag bjuder på denna xD

OMG är det enda jag tänker säga.. MOHAHA xD

 

Jag och syrran sjunger. Jag ser skit sur ut haha vet inte varför, konsentrerad tror jag att jag är xD

Sara ser i alla fall glad ut när hon sjunger :D

HAHAHA så bjuder jag er på denna också :P xD fan så man ser ut :P

 

Med det så säger jag god natt o dröm sött!

// JESSICKA


.

Orkar inte med rubrik.
Vaknade halv ett idag.. alltså för en timme sedan. Somnade halv tre inatt fast jag var så trött igår.
Det har blivit varmt igen i mitt rum och sen var jag så trött att jag inte kunde sova.. skit jobbigt.
Men då har man i alla fall fått igen lite sömn men jag känner mig allmänt konstig. Men det blir ju så när man vänder på dygnen hit och dit, så nästa vecka i alla fall måste jag börja skärpa mig för då är det bara två veckor kvar på semestern och sen blir det jobb igen, då måste jag ju lägga mig i vettig tid och sen upp med tuppen igen haha.
Eller nja, inte första veckan för då jobbar jag 11.30-15.00 så jag ska inte klaga :P

Hur som haver, idag , eller rättare sagt efter detta inlägg.. så ska jag klä på mig och sen ska jag gå promenad med syrran till arbetsförmedligen. blir en liten prommenad och sen var det tänkt att vi skulle ha handlat men nu gör mamma det så hahaha ... ja. Det blir väl det då och sen så går vi väl lite mer prommenad...


nej nej nu ska jag fixa mig...


Boooring..

JA, jag har TRÅKIGT! Och så är jag så himla trött också. Och det är det värsta som finns, att ha tråkigt och vara trött.. det får mig att vilja sova. Och sover jag nu så kommer jag inte kunna somna ikväll sen.. :S
Har redan sovit en timme. Var ju iväg med Lena till Arninge, vi åkte till täbban också och så följde jag med henne hem o var där typ i en halvtimme sen blev jag så jävla trött alltså kunde knappt hålla mina ögon öppna så jag var tvungen att gå hem. Så sov jag då från 16-17 .. skulle ha kunnat sova längre.. men som sagt då kan man inte somna i kväll sen. Ahh suck alla dessa problem :P Och att jag klagar.. men det finns inget annat o skriva så då klagar jag.
HAHA.

Kan ju säga något som varit bra idag och det är att jag o Lena hade kul i alla fall :D
Sen gick det bra på syrrans intervjuv också. Jag är så stolt över henne :D Hon får reda på ifall hon får jobbet om två veckor. Så jag fortsätter att hålla mina tummar syrran.


Så då ska man forstätta o ha tråkigt då... tjingeling!

A new day has come.

mm nu är det en ny dag igen. Syrran har för ca en halvtimme sedan åkt i väg till sin intervjuv.
Jag ville säga hej då till henne innan hon åkte och önska henne yttligare lycka till.
Är skit trött.. somnade halv tre och ja vaknade åtta så har "bara" sovit 6 timmar.. men jag tänkte att jag ska hålla mig vaken nu. Hade fått sms av Lena när jag vaknade och hon frågade ifall jag ville hänga på till arninge idag så vi åker väl om nån timme. Så jag har precis ätit frukost och nu ska jag ligga i sängen ett tag o titta på tv och sen börja fixa mig :P

Sen vet jag inte vad som händer mer idag.. skönt att ta dagarna som de kommer och inte ha något inplanerat.

Vill inte att jobbet ska dra igång igen men jag längtar till sista lediga veckan för då ska jag ju åka till Liselotte i småland. Saknar henne så mycket och det ska bli så kul o träffa henne igen. Och så får man komma bort lite från berga så ja jag längtar. Men men denna vecka och nästa ska gå först sen så ;)

Ne nu skulle jag ju lata mig lite, ha en bra dag alla!


Kramar/ Jessicka


Vilken kul kväll det blev ^^

Det blev en riktigt rolig kväll, vilket jag inte trodde det skulle bli. Syrrans kompis Sara kom och hälsade på. Vi alla har ätit kakor och spelat yatzy. Alltså vi hade så jävla kul!! Flummade oss som bara vi alla kan. Vi blir rätt knäppa när vi fått i oss socker, Speciellt jag o syrran. Syrran är värst. HAHA ah ja jag har riktigt ont i magmusklerna kan jag ju säga. Så tack tjejer för en riktigt rolig kväll <3

Har precis hjälpt syrran och ritat karta åt henne för hon ska på arbetsintervjuv imorgon inne i stan.
Hennes första jobbintervjuv. Är så stolt över henne :D Jag håller alla tummar jag har och hoppas att hon kommer få jobb. Men får hon inte detta så kommer andra , men jag hoppas hon har samma tur som jag , att första jobbet som hör av sig får man. Hoppas hoppas :D

Nu ska jag kolla lite saker sen måste jag sova. Ska upp tidigt o säga hej då till syrran. Sen så ska jag ev med Lena till arninge imorgon så jag kan inte sova bort hela dagen. Men det ska nog gå bra. Jag är riktigt trött nu och det har jag inte varit på hur länge som helst faktiskt. Kan ju bero på att jag vakade vid 9 tiden imorse :P


Så nu säger jag godnatt o sov så gott alla som läser min blogg.
Dröm sött!! / Jessy




Min söta syster. Jag ska tänka på dig imorgon!! <3

Det är grejjer det.

Ja, jordgubbar o glass det är grejjer det och det åt jag idag tillsammans med L o H.
Mums. Innan så var vi på centrum och kollade runt lite och sen så umgicks vi såklart :)
Så det har varit en rolig dag. Nu sitter jag här efter att jag har diskat och fixat lite i köket.
Ja jag vet jag är en bra dotter ;) Förebereder mig mycket också till min kökstjänst som jag börjar den 9 augusti.
Jag är lite nervös, men det kommer nog gå så bra så. Jag är alltid så nojjig när det gäller saker xD
Men sen så är det ju inte bara köket jag tar hand om, jag är ju i barngruppen också så ^^

Hehe, nej nu ska jag inte tänka på jobbet, har ju ffs tre veckors semester kvar så det är bara att njuta.
Snart är middagen klar sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Ville att mamma skulle klippa mig idag, men det verkar inte bli så. Men man vet ju aldrig.. får se :) Annars blir det väl bara en lugn kväll..


Kram på er! / Jessy

Sing hallelulja!

Yes, det är fortfarande svalt i mitt rum och snart ska jag lägga mig och försöka sova.
Har jag tur så kommer jag frysa lite inatt också så jag får någon sömn ;D

Kom aldrig ut på någon prommenad idag, fastnade i wii´s fantastiska spelar värld.
Jag= spelnörd, jag vet ^^ Men jag har haft en skit rolig dag med syrran i alla fall<3
Imorgon så tar jag hand om att komma ut o röra på mig. Ska träffa Lena igen och vi ska ta oss en prommenad till centrum. Hon har ett ärende och sen vet jag inte vad vi gör. Kanske fikar sen, vi får helt enkelt se. Skriver om det imorgon tänkte jag ^^


Tills dess.. simma lugnt!



HURRA, HURRA!!!!

Nej , det är ingen som fyller år idag, hehe . men det är svalt i mitt rum och det blåser från fönstret.. jag är så lycklig!! det är såååå skönt! Vaknade halv ett för jag har tagit igen lite sömn. Jag har haft täcket på mig för första gången på jag vet inte hur länge för jag frös lite. frös!! HAHA! Lycka :D
(Som jag sagt tidigare jag gillar solen och det fina vädret och att det är varmt, men inte så varmt som det varit nu för då är det inte kul..)

Idag vet jag inte vad som händer faktiskt. SKa kanske släpa mig ut på en prommenad faktiskt.
Men just nu ska jag fortsätta att njuta av det svala och hålla tummarna att det får vara så hela dagen.


Puss o kram/ Jessicka

...

varmt

lördag

svalare idag, men fortfarande varmt i lägenheten.. har fläkten på högsta snurr, hjälper en aning i alla fall :P
Idag händer inget speciellt.. bara ta det lugnt.

Nu ska jag spela med syrran tittandes .. sen vet jag inte vad jag ska hitta på. sitta vid datorn mer I guess.
HA en bra lördag allihop!!!

Här har ni mig när jag var liten och mumsar.. tror det är chokadpudding. SÖTNOS! ;D

Kan inte sova..

Så enkelt är det. nu är kl snart 01 och jag kan inte sova.. svider på axlarna och så är det så jäkla varmt i mitt rum. Datorn gör att man blir rätt varm men det spelar ingen roll att jag stänger av den för det är lika varmt ändå...
Har fläckten vid sängen på högsta snurr så jag hoppas den hjälper nu när jag ska göra ett nytt försök att kunna sova..

Hade i alla fall jätte kul idag med Lena. Tyvärr så blev det ingen vidare tur på bilbingon då vi inte vann ett skit.. men så kan det vara ibland :P Och imorgon kanske jag o Lena drar å badar igen som vi gjorde i tisdags.
Då ska jag i alla fall denna gången se till att inte glömma solkrämen och så får jag ha på mig en liten tunn blus så jag inte blir värre solbränd.

Men önska mig lycka till nu med att sova och så hoppas jag alla därute som inte kan sova pgr av värmen också snart kan få sova.

GOD NATT!

Lena hela dagen lång :D

Ja här sitter man hemma hos Lena, vi har umgåtts hela dagen, ska äta och sen ska vi iväg på bilbingo tillsammans med den andra Lena, haha alla ska alltid heta samma saker så man själv blir förvirrad också haha.
Men ni fattar nog. Kul ska det bli i alla fall. Så himla kul nu när man har semester att man kan umgås tillsammans med dom man inte ser så ofta, en av dom är ju Lena. nej jag kanske skriver mer i kväll eller imorgon.

Hoppas alla får en bra torsdagskväll.

Puss/Jessicka

Badade hela dagen igår.

Hej solstrålar!
Hoppas allt är bra med alla?


Igår så ringde Lena mig och frågade ifall jag ville följa med och bada.
Jag har inte badat på flera år av olika anledningar men igår så fick jag chansen att åka till en inte så offentlig badplats så då ville jag ju självklart åka med och bada (Speciellt när det är sån värme som det är)
Så vi badade hela dagen, det var jätte kul o skönt. Åkte med senare på kvällen också och badade mer och så grillade vi. Men när jag kom hem, jävlar vad jag hade blivit solbränd och så hade jag sån jäkla träningsvärk i armarna så jag höll på att avlida. Idag har jag inte ont alls av träningsvärk, jätte konstigt haha men skönt.
Men det svider och bränner på axlarna vill jag lova.. men är jag så dum att jag inte smörjer in mig med solkräm så får jag skylla mig själv. Men brännan var värd dagen igår för gud vad kul vi hade det så tack Lena för en skit rolig dag som vi snart får göra om<3

Så idag kommer det inte hända så mkt. Undvika solen och ta det lugnt bara.



Tomb raider anniversary..

Har jag spelat idag.. ska forsätta snart. Det är ett av de mest jobbigaste spelen jag spelat, men det är kul också samtidigt. Men det var ett år sedan som jag spelade och klarade av det så jag tänkte att det var dax igen.
Kul också när syrran tittar på :) Vill verkligen inte klaga något mer om värmen för jag tycker om att det är fint väder och allt men den här värmen som är nu gör att man inte kan sova.. ni anar inte vad varmt det är inne i vår lägenhet.
Hade jag tält skulle jag seriöst ta det och sova ute någonstans. Jag har somnat av utmattning de senaste nätterna runt 03.30,04.30, 02.00 osv.. vaknat 12 ifs varje dag , 11 också men man är inte utvilad för fem öre.
Riktigt jobbigt..

Så ja då får man sitta o spela lite o trötta ut sig, tur att man kan göra det i alla fall när man inte kan sova.
Jag hoppas att det kommer lite regn imorgon i alla fall så det blir svalt, sen kan solen gärna skina för jag älskar solen <3

Nee nu ska jag iväg o spela!





Bye bye talk to you later!

Journey to the past

Jag har hittat "gamla" blider på mig själv på lunar, eller ja nya lunar..
HAHA alltid lika kul :P






 

Inte har man förändrats så mycket under åren.. :P


Magmusklerna värker!

Som fan! Syrran och jag hade en riktigt rolig kväll/natt.. det måste vi göra om och det är mycket snart!
Jag behövde verkligen få skratta o ha riktigt kul.


Alone time

Ikväll så är jag och syrran ensamma hemma. Brorsan har åkt till Jessica och Mamma ska ut senare med Yvonne :)
Inte för att det spelar så stor roll för jag kommer ändå bara sitta här framför hade jag tänkt mig, men man vet ju aldrig , man kanske får lust o göra något man inte brukar göra när det är fullt i huset :P HAHA okej det där lät ju lite skummt men ni fattar nog vad jag menar , haha .

Nej men syrran och jag kanske ska kolla på nån film och bara ta det lugnt. Jag har fortfarande ont i halsen också så.. nu har det blivit bättre som tur är men.. verkar i alla fall som att jag slipper bli sjuk igen så det är skönt det.
Sen så har jag inte sovit så bra inatt heller. Gick o la mig vid tolv tiden och sen somnade jag inte ordentligt föränn efter tre tiden och allt beror på värmen.. det är fruktansvärt på natten. Hoppas det är lite svalare inatt.
(Tror inte det blir så men man kan ju alltid hoppas)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men jag kommer alltid på något.
Tidigare idag ändrade jag lite på min farmville på facebook(Ni som är vänner med mig där, gå in o kolla in vetja!) ;)
Tror jag blev nöjd med den, för nu åtminstone.

Ska fortsätta titta på Simpsons som rullar på tv6..


Pussar/ Jessicka

Musikal står härnäst på listan.

Idag har jag städat rummet och sedan dammsugit och skurat resten av hustet också.
Så jag känner mig stolt över mig själv. För jag kan ju säga att svettet rann som tusan.. visst brukar jag bli varm men att svettet rinner från pannan, nej .. så usch jag tänker inte städa när det är sån här värme igen det vill jag lova er.

Nu väntar jag på att en av de bästa musikalerna (enligt mig) ska börja på tv4+)
Man kan se den hur många gånger som helst tyckar jag. Pratar "såklart" om Grease.
Det var ett bra tag nu sedan jag såg den, alldeles förlång tid sen så nu jäklar ska jag njuta lite av "Summer nights" ;)


Hoppas er dag varit bra i alla fall / Puss Jessicka

Ps, Jossan jag somnade halv fyra i morse, måste vara tackvare din "god in his holy temple" .. tack för den du, HAHA ;D



god in his holy temple!

Jossan taggade mig i detta foto på facebook :



Den läskiga prästen från poltergeist 2 som vi såg hos henne när jag var där för ett par dagar sedan.
Han är så creepy med hans jävla "God in his holy temple"..!
Nu kommer jag inte kunna sova inatt, tack så mkt Jossan xD

Men hon ska få sin hämd, jag ska tänka ut något riktigt bra, så jossan jag har bara detta o säga till dig:

You can run, but you can´t hide.. I´m going to get you xD

/ Jessicka


Upp fetto på träningsmaskinen!

Japp, idag har jag tränat tillsammas med syrran. Ett kort pass med övningar och sedan upp på orbitrec (Ja en crosstrainer) :. Svettigt var det verkligen.. är riktigt otränad nu..
Så det var jobbigt men riktigt skönt!!  Efter det passet så blev det en skön kalldusch, eller ja det är skönt i typ 5 min sen så är man lika svettig och varm som man var innan. Men mitt hår är fortfarande blött så det svalkar lite i alla fall.

Skulle egentligen ha städat mitt rum idag men då gjorde jag något nyttigt i alla fall och tränade. Får vi se vad som händer imorgon, ifall det blir till o städa rummet då.. men det är lika bra att inte lova något :P
Annars har det inte hänt så mkt. Vaknade vid tio tiden, har spelat lite Nintendo wii och syrran tittade på.
Så har man suttit här (haha kunde man ju lista ut men) och nu väntar jag på att maten ska bli färdig.
(Intresseklubben antecknar, verkligen intressant..)

Har fått ont i halsen också o morsan hjälpte mig kolla.. har vita prickar i halsen :/ Alltså jag VÄGRAR och då menar jag VÄGRAR att bli sjuk!! Jag tänkter inte spendera min semester, under första semesterveckan, sjuk!! NO WAY! Så nu gudarna eller vilka jag nu ska be till, snälla låt mig slippa!!! (Håll tummarna för mig allihop så kanske det går bra!)

Nu ska jag lira Yatzy på king.com, jag lovar er jag är beroende!!

Ha en fortsatt bra torsdag alla! / Jessicka




Tack för en jätte rolig dag :D

Ja du Lena tack för en jätte rolig dag. Men vi har ju alltid kul så det var ju inte så konstigt :D
Vi var i Arninge och kollade runt ( som jag redan skrivit) Men sen så råkade jag säga fel butik, jag skrev baby boom men det var inte alls dit vi skulle ( om det ens är en butik, haha jag förvirrar mig själv) , vi åkte till en möbel butik/inredning o dyl som heter Boom o ligger i täby.  Men det var roligt, fick man se fina saker o drömma sig bort till den dagen då man själv ska välja ut saker till sitt egna hem :)

Men som sagt, en jätte rolig dag och det får vi göra om snart igen.
Och jag o Hugo hade det ju jätte kul, jag tror jag har hittat mig en ny bästa kompis ^^ (HIHI)

Så den här lilla söta tillägnar jag dig Lena för att du nu och föralltid förblir min VÄN och tack för att du står ut med mig :)




Nej nu ska jag vänta tills midagen är färdig, börjar bli rätt så hungrig. Sen blir det duschen och efter det en lugn o skön hemmakväll. Imorgon står städa rummet på min lista , vilket jag tänkte göra idag men så var det ju så mkt roligare att umgås med Lena o Hugo, så imorgon får det bli. Ja om nu inte något annat dyker upp som låter mer tilltalande än att städa , hahaha !

Talk 2 u later! / Jessicka

Lekdags!

Ja, om en timme ska jag och Lena åka till Ö&B och Baby boom. Vi ska säkert göra en massa andra saker också.
Umgås och ha det trevligt, det ska bli såå kul <3
Så nu ska jag Böra fixa mig :) Hörs senare!


/ Jessicka

Det blev en dag i alla fall :P

Haha såklart det blev men ja även ifall den inte blev som jag hade tänkt mig så :P
Jag har haft en rolig dag. Hjälpte mamma med tvättstugan då som jag nämnde i mitt tidigare inlägg.
Sedan har jag o syrran spelat kort & Yatzy, vi gick till willys o handlade o sen tittade vi på mer film, den här gången blev det Lejonkungen 1½ (dvs 3:an) .. Så bäst <3

Ugly Betty vid 20.00 hann man beta av också och sen blev det mer yatzy.. och nu sitter man återigen här.
Pratade med Lena idag också och vi bestämde oss för att vi ska "leka" imorgon. YAY :D det blir kul <3
Ska åka med henne till arninge - ö&b och sen blir det en tripp till Baby boom (hon har ju Hugo ju)
Det ska bli så kul, har sett fram emot o träffa Lena! Men fler gånger denna semester ska vi hinna med så är det bara , minst en gång i veckan!! ;)

Så nu ska jag snart försöka sova och så får vi se hur det går i denna olidliga värme. Visst det har inte varit så varmt ute idag, frös faktiskt lite påvägen till/från Willys, men här inne i vår lägenhet är det 29 g varmt och fast man har fönsterna öppna så är det olidligt!!! Så ja som sagt vi får se när man väl lyckas komma till ro. Hur som helst..


Hoppas alla haft en bra dag!!
Pussar & Kramar/ Jessicka



Inte som jag planerat

Det var ju så att jag skulle ha träffat Carro idag ev, men hon hade lite att göra så vi ska ses någon annan dag istället så det blir inte som jag hade planerat idag. Men det gör ingenting. Vaknade kl 10 och har duschat o lagt in lite kläder.
Det är tvättstuga idag, den börjar snart så jag tänkte jag skulle hjälpa morsan med den.
Sen så ska jag o syrran träna senare idag och så tänkte jag ta en liten tripp till Willys o köpa mjölk (Laktosfri, Valio)
för min är slut :P Fast det blir inte föränn ikväll så idag blir det väl en liten halv lat dag och så blir det till o göra lite nyttiga saker också. Får se ifall jag kanske städar rummet senare idag också, det behövs göras. Eller ifall jag gör det imorgon.. det återstår o se.

Igår såg jag också Trailern för det nya Zelda spelet, som jag har längtat. Fast jag är lite halv besviken, det verkar sämre än vad jag trodde det skulle vara... men men jag vill i alla fall ha det, så det blir bara till o vänta o se.
Önskar det hade kommit ut nu denna sommar för då hade man haft något att sysselsätta sig med :P
Fast man ska ju ifs inte sitta inne o spela tvspel nu på sommarn men jag varken solar eller badar så något måste man ju ha o göra ^^ Men det blir bra.

Nej nu ska vi snart ner i tvättstugan, Talk to you later!

/ Jessicka

Ps, Namnsdag har man idag också, kanske blir en liten isglass eller något o fira, vem vet ? ^^



 


Här är i alla fall Trailern för nya Zelda spelet..

Movie day

Yes, idag har det nästan varit film för hela slanten.
Kollat tillsammas med syrran på några filmer, både idag och igårkväll/natt.
Animerade o teknade har det blivit, jag får ju inte glömma bort mitt barnasinne under semestern ;)
Sista filmen ut blev Hwo framed Roger Rabbit. En film man kommer ihåg från när man var liten.
Då fattade man ju inte så mkt av den, då gillade man bara det teknade, men nu som vuxen ser man den med helt andra ögon. Speciellt att den elaka ( som jag var livrädd för som barn) spelas av en av mina favoritskådespelare, nämligen Christopher Lloyd. Det var verkligen skit länge sedan jag såg den, då var jag fortfarande liten så det var kul o se den i vuxen ålder faktiskt.

Hur som helst. Det har varit återigen en riktigt mysig och rolig dag tillsammans med lillsyrran och fler ska det bli denna semester. Vi var duktiga också och tog oss en kvällspromenad. Imorgon står träning på schemat.
Fast jag ska eventuellt träffa Carro (fd kollega/vän) imorgon och så ska jag prata med liselotte via telefon så vilken ordning allt som jag ska göra blir, ja det återstår o se..

Jag återkommer imorgon eller när det nu blir. Måste se till o bli trött nu så jag kommer upp imorn. Den är ju redan kvart i ett snart..

Sov så gott alla därute!
Puss/Jessicka



Grönan, Varit hos Jossan hela helgen m.m..

Ja mycket har hänt sedan jag sist skrev i bloggen.
Jobbat sista veckan nu och äntligen är det semester, fem veckor av lat dagar, träffa vänner, åka till småland o hälsa På liselotte i slutet av juli/början på augusti... och säkert mycket mer. Men dt återstår o se. UNDERBART i alla fall <3

I torsdags så jobbade jag på morgonen/förmiddagen, sedan begav jag mig in mot Gröna lund för en dag med roliga åk och ha det kul o mysigt tillsammas med Jonas, Josefin (brorsan o syrran) och Jonas flickvän Jessica och hennes syskon :) Det var jätte kul fast jag blev helt slut. Och man pallade verkligen inte att åka så mycket som man gjorde när man var yngre.. shit alltså.. var där förra året med lillsyrran och då klarade man av mer än vad man gjorde nu!
Kan ha varit pga att jag hade gått upp kl sex, jobbat och dessutom hade jag mens och tog värkmedicin som är rätt så stark och dessutom så blir man trött av den också. Eller vad tror ni? hehe får se ifall man åker dit nästa år igen ifall man orkar mer då eller ifall det är så att man har blivit för "gammal": HEHE!

Sen så vann jag 2.1 Kg plopp också på choklad hjulet. På första försöket!! Det var inte illa det.. härligt!
Delat med mig av mycket och sedan sparat lite åt mig själv(såklart) så nu har man lite på lager.. gött o kunna ta fram ibland när man är riktigt godissugen. För imorgon börjar sommarledighets träningen.. ska bli härligt.
Nu kommer jag ha ork som jag inte haft innan så nu blir det andra bullar.. woho!

Men hur som haver, det var riktigt trevligt på grönan i alla fall :) Det får vi göra om !

Sen så har jag varit hos käraste Jossan fredag-till idag. Kom hem för en timme sedan.
Vi har haft det skit roligt (som vanligt!) Vad vi har gjort kan ni alltid checka på hennes blogg:
http://vivrecette.blogg.se/

Kan ju nämna något och det är att vi har haft movie time med tre filmer.
I lördags så såg vi på Crackers och Prinsessan o grodan. (Den var bra o skit kul tycker jag, efterlängtat film som jag velat sett ett bra dag, tycker alla ska se den!) Sen idag innan jag åkte så kolla vi på Poltergiste 2.

Så tack för en underbar helg flöhr, och det gör vi snart igen det lovar jag dig <3

Ne nu ska jag kolla andra saker som jag missat nu de senaste dagarna , men hoppas ni har det underbart alla så hörs vi snart igen..


Varma o härliga sommarkramar o pussar / Jessicka

ps. Den fina Heatern (stavas det så haha skit samma) som jag har fixade jossan till mig! Tack så mkt för det ! ^^

 

HAHAHA lite plopp bilder, mer än så blev det tyvärr inte på grönan synd nog. Vi var så upptagna alla o dessutom orkade jag inte gå runt med kameran hela tiden och skåpen kostar ju 20 spänn varje gång att stänga.. urk


RSS 2.0