-

Blir ett riktigt kort inlägg idag. Är helt slut och har känt mig dålig nu hela kvällen.. vet inte riktigt varför men imorgon blir väl allt bättre. måste hur som helst sova snart.. det är fortfarande det med att få tillräckligt mycket sömn som är mitt problem och att bli ordentligt utvilad.. hmm skärpning Jessicka!!

Så god natt på er!
/J

Imorgon

.. så är den här ledigheten över. Imorgon blir det till att gå upp med tuppen 07.00 och sen jobbar jag 09.30-17.00, men sen är det persmöte så jag blir inte hemma förrän sent. Men det gör ingenting, för den här veckan blir ganska kort för min del. jobbar tisd-torsd och sen är det min lediga fredag så då blir det långhelg igen .. eller ja tre dagar ledigt. och i helgen är det valborg och då ska jag till flöhr o fira hennes mamma och så ska vi väl festa lite grann också :) det ska bli kul!

Har precis kommit ur duschen efter att ha städat mitt rum i omgångar idag.
Mamma och jag var iväg och handlade vid willys i min paus och sen så har jag inte gjort så mycket mer idag. spelat lite the sims 2 också.  Nu ska jag torka håret, senare platta och sen ladda upp med frysta hallon att mumsa på och sen ska jag spela the sims tills det är dags att stänga ner för idag.

Hoppas ni alla har haft en trevlig påsk, lika mysig och lugn som min kanske? ;)

Många kramar // Jessy

två pass med zumba..

20 min vardera, dvs 40. säg att jag tränade 30-35 min av dessa med pauser för att rätta till det nedrans bältet som man har på höften.. dumma fett som puschar den uppåt! men det ska bli blotta minnen ;)
Tänk vad man har gått miste om dessa år? jag har aldrig tränat på detta sätt, visst har man tränat men har aldrig mått såhär bra och har fan inte gått ner så värst mycket.. fast det börjar märkas att kroppen ändrar form haha.. lovely <3

Nu väntar tvättstugan och ikväll ska vi ev hyra film :) får se vad det är på dumburken först, säkert inget nytt men ändå haha. Antingen blir det jag och mamma bara ikväll eller syrran ifall hon nu inte ska iväg med polarna. Hur som helst, vilket som blir skit kul :)

ne nu har klockan tickat iväg och det är dags att gå ner till tvättstugan.
Ha en underbar söndag och god fortsättning på påskfirandet!! :D

Kramar/ J

Dåtid

 

 

 

Kan man gå tillbaka i tiden??


Glad påsk

Då har vi kommit till långfredagen :)
Jag hoppas att ni alla får en riktigt mysig påsk,

Brorsans flickvän är här och idag så ska mamma göra en mumsig smörgåstårta som vi ska äta och dricka vitt vin till. lyx i klingståls hemmet ;)

Nu ska jag snart hjälpa mamma att skala räkor och sen ska jag sjunga och öva "magmusklerna" och rösten behövs ingen större övning i ;)

Kram/J


En liten hälsning från oss till er från våran lilla påskhäxa ;)


Dag 11, pang där var det kört :P

Nej men så farligt var det inte. "unnade" mig två 33 cl sprite (dvs 66 cl )när jag var iväg på kryssning med Lena och compani.. en dagskryssning :) Hon ringde mig runt tolv och vi åkte halv två, kort varsel men det var riktigt trevligt. Jag åt INGET onyttigt under resan i alla fall, är så jävla stolt över mig själv. visst taxfreen var jobbig men jag klarade mig. köpte hem en stor toblerone och en fruktkaramell burk till familjen men jag har inte rört någonting. Jag har fan bestämt mig alltså. och är ärligt talat inte så sugen heller. den där spriten var inte så god heller.. så nu vet jag det, men det är inte ofta som man är på kryssning och tänkt på hur mycket socker jag har tagit bort från min vardag så är det en piss i havet. trodde faktiskt att det skulle bli jobbigare, hade ångest innan jag skulle åka men ja  så kommer det ju alltid att vara, vart jag än åker så kommer frestelser finnas men nu vet jag att jag har styrkan att säga nej. och har jag inte det någon dag så dör jag inte.. bara fortsätter igen :)

Men hur som helst, trevligt var det och skönt att komma hemifrån kände jag :) tur att jag inte behövde jobba idag då ;) hihi.

Nu ska jag snart sova för jag är heeelt slut, gungar gör det också i skallen, haha en dagskryssning räcker fan, man behöver inte 24 timmars (de är ju roliga de med men)
och buffén var riktigt smaskig också :)
Imorgon ska jag hjälpa mamma förbereda smörgåstårta och sen måste jag gå ut och röra på mig!! bli av med sockret från idag och så kanske lite zumba på det också ;D


Godnatt på er sen!
/ J


Vackra utsikten från däck :)

 

Men blåsigt var det och kaaaallt som fan! :P


Dag 10

Och idag har jag inte varit sötsugen alls :) och jag har känt mig riktigt pigg, TROTS MENS! okej början på den men ändå.. jag trodde jag skulle vara döende men det är jag inte. jag fick ett påskägg igår från jobbet och jag har inte rört en enda liten bit av godiset! och igår hade vi påsklunch på jobbet och efter det fick barnen glass med hallon som efterätt då de brukar få det vid speciella tillfällen. Min kollega frågade ifall jag ville ha men jag sa nej tack.
och sen fick jag sitta och titta på hur alla barnen mumsade i sig .. ska inte ljuga, det var jobbigt men jag klarade det också :) visst, det är dag 10 men jag är stolt över mig själv.

Sen är jag rädd varje dag att jag ska misslyckas den här gången också, igen.. livrädd. Men då får jag lov att vara det och bara skaka av mig de känslorna och tala om för mig själv att den här gången ska jag klara det..
Så om vi lämnar det nu så ska jag berätta om min dag.

Idag var sista dagen på jobbet och nu är man ledig i hela 5 dagar :) Skönt som bara den, behöver det känner jag.
Så dessa dagar ska jag vila, träna, fira påsk, städa rummet och kanske annat också men vi får se.
Sen nästa vecka jobbar jag tre dagar tisd-torsd och sen är det min lediga fredag så då blir jag ledig 3 dagar igen. Inte så fasligt mycket jobb med andra ord, nice ;)

Måste också säga att jag idag äntligen fick min ersättning för att min operation blev inställd den 24/2.
Så nu går jag vidare med mitt liv, så jag vill bara säga tack o hej till er j**** **!

Nej nu ska jag kolla lite saker och sen blir det bingen. imorgon tänker jag ha sovmorgon och så ifall det blir fint väder tänker jag ta en prommenad med mp3 på högsta volym och sen kommer brorsans flickvän till oss (Jessica) och då ska mamma göra smörgåstårta som vi ska mumsa på (så då behöver jag röra på mig lite innan det)

Godnatt sen på er :)
/ Jessy

gaah

En vecka, woho säger jag bara men nu skriker min kropp efter onyttigheter.. alltså gaaah!
fan vad jobbigt det är och dessutom har jag pms och då blir det dubbelt så jobbigt..
då jag alltid är godissugen några dagar innan, under och efter mens.. GAAAAH hata att vara jag just nu,.

så när jag har fått det ur mitt system..

har haft en riktigt rolig söndag tillsammans med min kära jossan som åkte ifrån mig för två timmar sedan :((
efter att hon åkt så bröt min hjärna ut i detta sockerbehov! dels för att man inte får något att göra och sen är det mat snart och jag är säkert hungrig...

aja jag får ett utbrott här snart så jag ska ta och lugna ner mig så skriver jag ev imorgon igen.

hej svejs i lingonskogen!!

Oplanerat besök :))

Är oftast kul , men idag är det extra kul för Jossan kommer till mig :D
Hon frågade ifall jag ville komma till henne men det är ju tvättstuga idag och så måste jag verkligen duscha också och så tänkte jag ju gå och handla, men då får jag göra det tillsammas med jossan senare ;)
Och så är det ju min zumba träning också och då kör vi den tillsammans också , det är ju toppen ;)

Så lördag & söndag blir till att spendera med henne :D toppen bra ju!!
Något jag däremot skulle vilja ha nu när vädret är på topp, det är ju att köpa glass o sitta ute någonstans o bara mysa o snacka. men det går bort, vi får en promenad i alla fall i vackra vädret.


Kanske uppdaterar senare, annars höres vi imorgon !
heej då så länge, eller som jag och jossan säger ; HEDDÅ HEDDÅ ;)
/J


Kul att ha lite "zumba night" med flöhr, nu ska det svettas ordentligt!


Hahaha jag har fått lite "paint" hysteri, men alltid kul att göra fina o roliga bilder (haha fin kanske inte denna blev men nog alltid kul ;) )

Första fredagen.

.... utan fredagsmys :( lite ledsamt och jobbigt då det som jag sa skulle vara svårast för mig att inte äta ostbågar och dricka läsk. Jag menar en gång i veckan har jag ju "unnat" mig det. men jag har fan inte råd att göra det nu, då kommer jag aldrig gå ner i vikt. och jag överlever fan utan att äta onyttigt.. men det blir väl bättre om några veckor. de första veckorna är ju värst. men hittils har det gått bra, jag har ätit fika på jobbet men det får bli det ända onyttiga jag äter.. men det är så pass liten mängd så.

Hur som haver, nu är det äntligen fredag och helg.. ska bli skönt att sova! längtar redan.. lär bli tidigt ikväll.
Så imorgon ska jag diska och hjälpa mamma i tvättstugan. Sen ska det ju bli fint väder så ut på prommenad ska jag, gå och köpa mer hallon o valio och så blir det zumba lördag ;D så mycket att göra imorgon ;) sen ska jag försöka orka med att städa mitt rum på söndag, annars blir det en lat dag. ev ska jag med mamma till yvonne och gå på mary kay party, men tror inte att jag pallar :S men vi får se.

Ha en bra fredag allihopa och var rädda om er ifall ni ska ut och ränna.
Puss// J





itrim och zumba

Ja, idag blev det en timmes träning totalt då jag först var iväg på itrim efter jobbet och så innan jag gick dit hämtade jag ut paketet med zumba fitness till wii som jag ju beställde från cdon i måndags (ja snabbt går det) och då var jag ju tvungen att testa det när jag kom hem. Skit kul men riktigt svårt! men man kommer väl in i det men shit alltså vad kilona kommer att rasa ifall jag håller upp tempot nu!! hahaha xD så taggad :D

fast blev så fruktansvärt godissugen påväg hem från itrim och till råga på allt här för nån timme sedan. Men det är bara att hålla ut. Påväg hem var för att jag inte hade ätit sedan lunchen och då var det soppa (håller man sig inte på länge) och sen säkert bara för att jag är trött eller nått. Men första veckorna blir skit jobbiga av och till men det är bara att kämpa på.

Ville bara skriva ett snabbt inlägg, nu är jag riktigt trött och kl tickar iväg, borde egentligen sova redan men jag är hopplös när det gäller sömnen, måste bli bättre så jag orkar med!! och imorgon jobbar jag senare än vanligt också . inte bra, fy Jessicka!!


godnatt på er :))



Har man inte råd med vanliga zumba och nu har wii (tror det fanns till playstation också) och vill testa så köp denna! ;D

Dag 2, tisdag.

Hahaha okej rubriken känns ju jävligt korkad men det är ju dag två av mitt "nya" liv.
Har precis pratat med Jossan, haha hon har hjälpt en polare att hämnas på ett ex, hillarius!
Made my day att höra om hennes "onskefulla" planer, jag som inte brukar vara så elak och tycka sånt är kul men är det puckon som blir utsatta som ska få smaka på sin egen medicin så hurra !! Way to go ;)

Annars har dagen varit ganska seg. Det trodde jag aldrig men jag bara längtar och längtar till imorgon då jag ska träna igen :D Det var ett bra tag sedan jag var såhär motiverad och det känns asnice!
och dessutom så fick jag ett sms idag när jag var påväg hem från jobbet om att ett paket är påväg att levereras från posten till mig ( från cdon) jag som bara igår beställde zumba spelet igår så då är det säkert redan här imorgon eller på torsdag. Hoppas imorgon för då får jag två träningspass och så kan jag träna i helgen!

(fast mitt sunda förnuft säger till mig också att inte gå ut för hårt för då lessnar jag så vi får väl se hur det blir med den saken) sen så går ju mitt humör upp och ner och när det väl blir fredag så kommer jag nog sakna den där ostbågspåsen och coca colan.. eller nej stryk colan, spriten.(läsken alltså haha)
Fast inte fan ska jag äta det bara därför..

Nej nu ska jag sluta att skriva så jag inte blir besviken på mig själv.
Det jag kan säga är att det har gått bra hittils.

Klockan tickar iväg, ska hinna med lite annat nu innan det är dags att krypa ner i sängen, imorgon är det ju dag 3 på mitt nya liv... godnatt! :)

sunday.

- Kom hem från jossan för en timme sedan och möts av min blogg och bilden på feta äckliga mig .. haha njae idag är inte självkänslan på topp men jag har blivit väldigt motiverad nu efter att ha varit hos jossan för hon har ju börjat köra en diet där man tar bort alla dåliga kalorier. Riktigt stolt över henne är jag känner jag för jag skulle aldrig kunna göra det. Men ett steg för mig som jag tänker ta från och med imorgon är att INTE äta onyttigt på 6 månader. Förra gången blev det två månader men jag klarar inte av det, jag återgår till mina dåliga vanor. först tänkte jag ett år men då blir ju inget roligt alls, så ett halv år med undantag vid speciella tillfällen men då ska det vara en lagom mängd och inte förmycket. Men nu får vi se hur det går. ska försöka att inte tänka utan bara göra.

Om jag gick ner 11 kg på två månader nästan enbart av att sluta äta onyttigheter, tänkt då med träning på itrim/prommenader/annan träning/zuumba till wii som jag ska köpa tillsammans med syrran så snart den kommer ut och vardaglig träning på jobbet då man rör sig ganska ofta tillsammans med ungarna. TÄNK då hur mycket jag kan tappa!! ?! :D haha exiting on high level! (Rätt engelska?! hmm) haha skit samma. Jag ska bli en pingla ;)

Nej nu ska jag spela sims då jag har köpt en ny expansion ;D
Ha en bra söndag ungdomar!! ;D
/ Puss Jessicka



Goodbye;
Läsk; framförallt coca cola.(vilket jag redan slutat dricka nu)
Godis; choklad och allt annat som jag inte tål!
Snacks; ostbågar och chips(framförallt ostbågar då jag inte äter chips nästan alls)
Bakverk(fredagsfika på jobbet kanske jag hoppar eller tar mindre mängder, hmm.svårt där)
Snabbmat(när jag äter ute, som dessutom inte händer så ofta så det blir en enkel match)

Det svåraste blir osbågar och läsk, fast coca colan har jag nu slutat dricka igen så det är nästan utrensat ur systemet)

wish me luck ;D

- nu ska jag gå och äta mitt nya beroende; Hallon ;D

Jätte skönt!

För idag kom jag ÄNTLIGEN iväg till itrim och tränade för första gången på skit länge.
Visst jag var röd som en tomat i ansiktet när jag kom därifrån men jag körde järnet så det var inte så konstigt!
Nu jävlar ska jag köra igen, börjar med två gånger i veckan så jag ska försöka gå dit på fredag när jag är ledig.
Annars blir det ordentligt nästa vecka. För pengarna rinner i väg och tiden att gå ner i vikt försvinner den med så nej nu finns det inga ursäkter!! Go Jessicka, go go go :D

Annars idag har jag jobbat och när jag kom hem från träningen så duschade jag och så har jag spelat tv spel med brorsan. Kollat det jag ska nu på datorn så jag ska faktiskt krypa till kojs så jag får igång en bra sömnrytm igen, igår sov jag vid den här tiden så om jag bara fortsätter så kanske jag lyckas vända tillbaka.


Hoppas ni haft en bra onsdag! Sov gott alla godingar därute :)
Puss// J



Lägger upp den här kropsbilden på mig för att bara säga HEJ DÅ till mitt gamla jag! Hej då!!

annars,

Så är det söndag idag och förutom att jag som speltok dö längtar efter det nya zelda spelet ( då zelda spelen är mina absolut favoritspel!) är väldigt rastlös! inget att göra fast det är skönt att vara hemma och ta det lugnt men jag vill ha något att göra bara.. något roligt! Hahaha. Spela spel är ju något roligt men alla mina spel är sönderspelade känner jag och vill ha något nytt! men jag och syrran är sugna på att köpa det nya zuumba spelet till wii som släpps här i april (om det nu är nytt tror det men måste i alla fall vänta tills det kommer till cdon) det verkar skitkul och så är det ju tusen gånger billigare än det andra zuumba så och då får man kompletering till träningen på itrim och de dagarna man verkligen inte pallar att gå ner dit så kan man köra zuumba och wii sports xD man tror inte det ger så mycket men senaste gången jag gick ner i vikt så var min enda motion promenader och boxning på wiisports och då gick jag ner 11 kg på 2 månader!! (men då ska man komma ihåg att jag åt inget onyttigt what so ever!)

Men i väntan på motivation igen så laddar jag upp mentalt :P


men nog om det nu, rastlösheten får nog snart gå över tycker jag, får lov att hitta på någonting att göra :)
Ha en bra söndag!! / Kram J

Spela nu!

Jag vill spela det nya Zelda spelet, nu nu nu!!
Hatar att vänta på nya saker !!



lördag.

Då var det lördag igen då.. fasiken vad veckorna springer iväg. Men den här veckan var ju lite "kortare för mig" då jag jobbade tre av fem dagar. Men det verkar ju vara så att jag inte blir mer sjuk, mår inte hundra i halsen men det har inte brytit ut ordentligt än.. men då gör det nog inte det heller.. skönt men jobbigt under tiden!

Hade tänkt att ta tag i itrim besöken den här veckan men som vanligt kommer något ivägen, men då får det bli nästa vecka istället eller rent av imorgon ifall jag kommer i säng ordentligt ikväll. men det återstår att se, annars nästa vecka. Vill ju åtminstone hinna gå ner kanske 10 kg innan sommaren (om jag lyckas bli motivierad igen) men när det gäller itrim så kostar det ju mycket per månad och man är ju medlem 1 års tid så pengarna bara rinner iväg och tiden att bli smal bara försvinner och pengarna som förloras för ingenting känns ju så nej nu jävlar!

Idag hur som helst så ska jag vila upp mig, viktigt så jag nu inte blir sjuk.
Så datorn sitter jag väl vid idag, ska hjälpa mamma också o ställa in sakerna i stora badrummet igen efter att vi fått ommålat pga mögel i taket.. jätte fint är det där inne nu. :))
Sen kanske venne kolla nån film ikväll om det går något bra på tv, annars kanske bege sig ut och hyra ? hmm får se.
en prommenad vore mysigt också faktiskt men får se.

Jag önskar ialla fall alla en trevlig lördag!
Kramar/ Jessy

RSS 2.0