tisdagsmys.

Jag sitter under täcket i sängen och myser med att titta på en av barndomsfavoriterna ; Anastasia med underbara Helen Sjöholm som har rösten i den svenska dubbningen. De andra är inte illa de heller och jag sitter och trallar med på melodierna och drömmer mig bort till då man var liten. Precis som när man tittar på någon bra Disney film :) Underbart slut såhär på tisdagen.

Imorgon är det en kort dag 11.30-15.00, det ska bli skönt. Jag mår lite sådär halvt känner jag, vet inte ifall jag börjar få en förkyldning eller ifall jag bara är allmänt trött.. vet inte. Men men jag håller tummarna om att jag bara är trött, orkar inte bli och vara sjuk igen. Men jag får bara låta bli att känna efter :P

Nej nu ska jag forsätta koncentrera mig på filmen och sen ska jag sova.
Godnatt sen och hoppas er tisdag varit bra!
/ Jessicka




Ser tillbaka på helgen, måndag igen.

Måndag igen, sitter och tittar på svenska hollywood fruar tillsammans med Mamma och Josefin.
Har jobbat idag, skulle börjat halv 12 men mitt tåg som jag skulle ha åkt med var trasigt så jag fick åka senare, väl framme i täby hade min buss som jag skulle ta gått för typ 3 min sen så jag fick vänta på nästa som kom 20 min senare.. så var framme 12.00 vid jobbet... inte mycket att göra åt och jag kan som så många andra gånger säga att jag avskyr, hatar och föraktar ROSLAGSBANAN!! visst, det är bra att den finns så man kan ta sig någonstans och ibland träffar man på trevliga konduktörer(vilket är sällsynt men ibland) Men jag tycker att de kan byta ut de jävla tågen någon gång eftersom det alltid, jämt är fel på vagnarna! Den vanliga standard frasen lyder alltid: "tåg mot österskär är inställt pågrund av vagnfel"... hmmm!!! Och idag säger dom att tåget som ska gå 10.40 gick sönder och står kvar i österskär.. HMMMMMM!!!! GRRR!! GAHHH!!! men men nu ska jag glömma det... för den här gången!

Sen har dagen varit väldigt stressig, fram och tillbaka och när jag väl kom hem 19.00 så var jag helt slut.
Jag är lite piggare nu tack vare något som heter Coca cola, har levt på det nu när jag har varit så pass trött så jag skulle kunna sova så fort jag kommer hem...vilket inte skulle vara så bra precis.. fast sen så somnar jag ju ifs försent oftast nu för tiden men det är väl sånt man får ta... det blir nog bra snart igen.

Jag har inte skrivit sedan förra veckan, senast jag skrev var i onsdags, då berättade jag att jag skulle till centrum och shoppa. Jag fick med mig sällskap, Carro och hennes yngsta dotter Ebba. Det var riktigt mysigt och som tur är så har carro bil och körkort så då åkte vi tillsammans till centrum. Jag hittade underkläder - trosor. Letade och provade ett antal behåar men inga fick åka med mig hem fast jag är i stort behov av det. FAN! men jag hoppas att jag hittar några snart! Sen så köpte jag mig en party väska, nästa fredag så är det Julmiddag och queens musikal på cirkus i sthlm med jobbet. Då ska carro med också, det ska bli skit kul, men mer om det nästa vecka..
SKulle ha köpt en vanlig väska också då jag är i behov av det också men hittade inte det heller..

Men byxor hittade jag, toppen då mina andra gått sönder :(( Sen skulle jag köpa överdragsbyxor men för en tjej som har min storlek är det inte så lätt.. och sen är de flesta så satans dyra också men oftast storleken som är ett problem.. hittade ingenting men jag får frysa detta år igen, inget att göra... om jag nu inte har tur att hitta några men jag börjar ge upp... förhoppningsvis så kanske jag kan skärpa mig och bli smal snart så jag kan kunna komma i ett par nästa år eller om 10-15 år, ja jag vet jag är positiv :P
Men hur som helst det var kul i alla fall i fredags då vi var iväg, tack carro!!

Sen så har jag haft filmmys med mamma fredag och lördag - harry potter filmer (4-6) och toy story 3, det var riktigt mysigt, sen har jag bara latat mig. Nej nu blev det ett väääldigt långt inlägg, nu forsätter min tvkväll med pensionärs jävlar, hoppas alla haft en bra måndag så skriver jag snart igen.
. pusss& kram // JESSICKA

KVÄLL.

Ja jag vet mina rubriker suger, men jag orkar inte vara kreativ med dom längre..
Idag fick jag ett samtal när jag var på jobbet av min kära Lena. Hon kom och hämtade upp mig när jag slutade vid 15.00 så jag kunde åka med henne till berga. Det var väldigt snällt, slapp jag kollektivtrafiken i detta snöväder.
Vi åkte en snabbis till centrum också , hon shoppade och jag handlade lite nödvändiga saker. haha oj det var ju hennes saker också men hennes var mer roliga än mina (skor och väska, AVIS!! ;D )
Men jag är ledig på fredag och jag får en riktigt bra lön då så kanske även jag shoppar lite då. SKa leta efter överdragsbyxor för annars kommer jag frysa ihjäl på jobbet.. sen vill jag och behöver jag en väska. Sen ska jag kolla underkläder och byxor.. stort behov av det också... men behöver ju inte handla allt på en gång speciellt eftersom det börjar vankas jul :)

Första advent på söndag, det är ju inte riktigt klokt vad det här året har gått fort, fort som fan!
2011 snart då.. hoppas det året blir bra, detta har varit ett helt okej år faktiskt. men jag tror jag recenserar det när det börjar närma sig nyår.. :P men det mest positiva för mig är att jag ska få mina halsmandlar bortopererade och det sker nog 2011... SKÖÖÖNNNT!! ja efter ett tag då första tiden kommer nog inte vara så kul :/ Själva läkningsprocessen verkar inte vara någon höjdare.. men det är det jävlar i mig värt!!

Ikväll blir det Greys anatomy och sen ska jag försöka lägga mig en bra tid så jag får ordentligt med sömn.
För imorgon är det fredag för mig eftersom jag är ledig på fredag, älskar torsdags fredagar hahaha xD Men nästa vecka är en vanlig 5 dagars vecka.. men det tar jag då, nu är nu!!
hahha ;D eller nått... ha det så bra och hoppas er onsdag har varit bra!!

PUUUUSSS // Jessicka

Nu är det vinter.. påriktigt.

Så j*** kallt när jag gick hem idag från tåget.. är forfarande kall fast jag varit hemma nu i två timmar.. sjukt.
Men snart så ska jag in i duschen så då blir jag lite varm hoppas jag ;D

Har inte skrivit sen i fredags. Helgen var lugn, tvättstugan hade jag i lördags och så handlade jag tillsammans med mamma.. annars har jag bara tagit det lugnt :) Jätte skönt!! Hade en 4 dagars vecka och det har jag nu den här veckan också :) Det behövs.. vila ut! 

Nej tro mig jag har inget annat att skriva om :P Neeeeej nu ska jag duscha!! Ha en bra tisdag allihop!!

Friday :)

Yes, nu är det Fredag igen. Och en av mina Lediga Fredagar, har inte haft det på väldigt länge och jag sov ända till halv ett. Förstå då hur mycket sömn jag hade att ta igen?? har varit sååå trött i kroppen efter min halsfluss och allt annat så .. aa det var väldigt välbehövligt.

Idag har jag bara ätit frukost och duschat än så länge. Ska snart torka håret och platta det sen så tänkte jag hjälpa oss alla här i huset genom att dammsuga :P Sen ska jag följa med mamma senare och handla.
Så vila och nytta idag. Imorgon blir det väl samma sak då det är min tur med tvättstugan, nu har gulliga syrran fått haft den 3 gr i rad då jag varit på jobbet när tvättstugan varit så inte mkt jag kan göra åt det men nu så var den på helgen så då kan jag hjälpa till :) sen vet jag inte vad jag ska göra i helgen.. får se :)

I onsdags var ju jag , syrran och Amanda iväg på Harry potter och dödsrelikerna. Den var grymt bra, jag rekommenderar er att se den. Men ni som följt Harry Potter filmerna lär ju inte missa den ändå men :P
Och så hade vi så jävla kul fram och tillbaka till täby där vi såg den haha så tack tjejer för en riktigt rolig och trevlig kväll :) Skulle tagit mer bilder men det blev bara från tåget påväg in till täby där vi väl såg filmen så det får bli lite av dessa bilder som jag postar här ;) Ha nu en bra Fredag!!


// Jessicka



Diskgöra.

Haha , ja jag var snäll o hjälpte till med disken trots att mina händer ser förjävliga ut. Kliar som fan och prickar överallt.. vet inte vad det är :S kyla, en infektion, allergisk reaktion ??? det har varit såhär flera veckor nu.. det gav med sig ett tag men sen kom det tillbaka.. skit irriterande :S:S Jag hoppas det går över för det här är inte så kul ;


Kanske inte syns jätte bra men usch inte kul alltså!! hoppas det går över snart!

Nu ska jag snart sova. Imorgon blir en lååång dag. Upp halv sju, jobba 9-15.00, sen hem och vila en stund och sedan iväg på bio på kvällen, Harry potter och dödsrelikerna del 1. <3 Ska bli skit kul verkligen, men den slutar inte föränn runt 00 tiden så vi är nog hemma vid 01.00 tiden och jag ska upp halv sju dagen efter :S:S
hmm .. men ibland får man vara trött för att man har varit ute och haft kul! :P Och dessutom så är jag ledig på fredagen sen så då kan jag sova hur länge som helst och ta igen sömn ;D

Godnatt sen alla ! <3






<3

Imorgon är det äntligen dags!! ;
21.30 tillsammans med Syrran och Amanda.. Längtar!!

godnatt.

Sova står härnäst på min lista. Sen om det blir så återstår att se.. Alltid jobbigt nuförtiden för mig att somna, få ro. Suck. Aja, GODNATT i alla fall :)

Söööööndaaaaag..

Söndag igen. det går ju för fort! Det ska vara helg helg heeeeelg!! hahaha , som vanligt så har jag måndagsångest. Begriper inte varför jag ALLTID har det. Kan vara så för att jag verkligen HATAR måndagar.. Fast en rolig sak med måndagar är att det är en bra tvkväll för då går de tvprogrammen som jag gillar att se ; Biggest loser (både Amerikanska och den svenska, fast det är sista svenska programmet imorgon) , Svenska hollywoodfruar, Pensionärs jävlar och ibland kollar jag även på rost på berns (fast ibland är jag för trött för det.) SÅ det är det enda som är kul. Annars bläää för måndagar!

Igår var jag hos Jossan och myste med henne. Vi åt god middag, flummade och myste på gott gott och kollade på film. Vi tjuvstartade Julen lite med att titta på tomten är far till alla barnen. Den film som jag verkligen älskar, så jävla kul! Såg den för inte så länge sedan på tv så jag hade redan tjuvstartat... brukar annars alltid kolla på den runt jul , en liten tradition. Men den kan ses om och om igen för jag lessnar aldrig! :P
Sen så gjorde vi lite annat också och jag stannade hos henne till fem tiden idag sen så åkte jag hem.. hon skulle till sin pappa för att fira fars dag. Jag har ju ingen pappa ( jo men har ingen kontakt med honom och kan inte riktigt kalla honom pappa heller eftersom han nästan aldrig varit det för mig så.. men men )

Nej nu tänker jag kolla lite på vem kan slå Filip och Fredrik.


för mkt

Det har bara varit för mycket nu på senaste tiden. för mycket jobb, varit sjuk, trötthet.. alla tankar som snurrar i huvudet. Tårarna kommer nu.. jag är nog trött så det är därför alla tankar blir så svåra att skaka av.
Min framtid funderar jag över, över mitt "förflutna".. längar tillbaka till vissa saker, andra vill jag bara glömma.
Jag orkar bara inte...

Som tur är så ska jag till jossan imorgon och ha lite mys med henne. Då får man ha lite kul, då kanske tankarna kan ta en liten paus..

Midnatt.

Kl är midnatt , skit trött men kan ändå inte sova.. ska upp halv 8 och borde verkligen verkligen sova.
Massor av tankar går i skallen på mig. Om allt och inget. Finner ingen ro och det är jätte störande!!
Önskar jag kunde hitta ett sätt att varva ner som jag kunde göra förr. Eller förr gick jag och la mig när jag var trött, nu är jag vaken in i det sista, somnar av ren utmattning. Ibland har jag lyxen att jag kan somna bara jag lägger mig på kudden.

Jag får väl göra ett nytt försök att sova och bara stänga av alla tankar så gott som det går.
Imorgon är det dags igen för tandläkaren. Brukar klara mig bra och går en gång per år, hoppas det kommer fortsätta så. Orkar inte med ifall det ska bli något med tänderna nu också.. men så är säkert inte fallet om jag har tur ;D

Nej sova var det va? Natti natti!!

Ps. Igår bokade syrran biljetter för mig, henne och Amanda för att se nya Harry Potter filmen nu på onsdag.
Längtar!! <3

Yes!!

JAAA äntligen äntligen ska jag få mina satans jobbiga halsmandlar bortopererade!!!
Såå skööönt faktiskt!! Kanske jag kan få hålla mig frisk nu? Så skönt! Få slippa halsfluss och infektioner och penicilin kurer och sjukdagar och .. aah underbart jag är glad och samtidigt så är jag ju nervös för smärtan efteråt men det är det värt!!

Inom 2 månader så kommer jag opereras, så vi får se när det blir. Jag hoppas att det blir efter jul i alla fall för det är kanske inte så kul att vara dålig vid julhelgen.. men men det tror jag inte men jag kan bara vara glad..
Imorgon väntas det snö.. och jag ska börja tidigare imorgon för en kollega vabbar så får se om det blir krånligt att ta sig till jobbet med kollektivtrafiken eller ifall jag slippper.. hoppas att det kommer gå bra!

Nee nu ska jag fortsätta att kolla på svenska hollywood fruar, lite svårt att konsentrera mig på vad jag ska skriva och samtidigt hänga med på vad som händer på tv:n :P



Saturday.

Lördag lördag.. min älskade lördag. Nej men ärligt talat, det är sååå skönt med lördagar :)
Det var ett tag sedan jag var iväg någonstans under helgen men jag har ju varit sjuk så men nu kliar det lite i kroppen. Vill göra något kul! Fast , idag blir det tvättstugan igen. Och så behöver jag städa rummet , men jag tror jag drar på det tills imorgon istället. Man behöver ju inte göra alla måsten på en gång xD

Mina blogginlägg har varit så himla negativa på sista tiden, eller ja jag har bara klagat och klagat.
Förlåt för det men jag har inte haft så mycket kul att skriva om. Det har bara varit enlände för mig nu :(
Men jag hoppas att det vänder nu så man kan vara glad och positiv till livet :D haha och inte känna att man bara vill släcka ner :P hehe men det vill jag inte ska hända! Not at all! :P

Jag är glad att jag har min familj, jag älskar er så mycket <3 Ni får mig att må så mycket bättre.
Okej ibland går vi varandra på nerverna men så är det ju.. åh syrran vår humor, vi har ju så jävla kul! <3 ahh .. :)
Nu blev bloggen lite positiv i alla fall denna härliga LÖRDAG :D


Happy happy :D (bilden är från i sommras..)

!!

Vad är det för fel på vissa??!??!! jag blir galen!
Kommer ner till min tvätt tid och märker att en granne är kvar och har två maskiner igång.
-ursäkta men min tid har börjat precis!!
: ja .. dom är snart färdiga.
-"stirrar på henne" - Men det är MIN TID!
:Avslutar maskinerna och börjar klaga på att det bara är 3 timmar och man hinner inte och bla bla bla.
- Ja , jag vet det är jätte dåligt med både tvätt och torktid på bara 3 timmar men man måste (TYVÄRR) anpassa sig.

Vad är det som är så jävla svårt?? 13.00-16.00 är hennes tid, när kl är 16.00 ska maskinerna vara klara att använda för nästa, det ska vara städat och man ska vara ute från tvättstugan. Vaddå så jag skulle bara låta hennes maskiner bli klara och låta henne ta av mina 3 tvätt och torktimmar när jag ska tvätta åt min familj, en familj på 4.
Vi har anpassat oss, vad är så svårt för henne då att anpassa sig?? Visst ibland har inte våran tvätt hunnit bli torrt. men då har vi faaasiken tagit upp tvätten och fått hänga upp för hinner man inte så hinner man inte och då är det bara att ta den smällen. Men att sätta igång två maskiner när man vet att man inte hinner det är bara så dumt och respektlöst!

Önskar man hade råd att köpa tvättmaskin och torktumlare för så många gånger som vi (oftast mamma) har fått bråka med folk som inte städar eller är färdiga när de ska vara det alltså man bli fulkomligt vansinig!!!!
Brukar inte skriva som sånna saker men nu är jag riktigt arg... vad tänker folk???

Nej jag behövde inte det här idag... och ingen annan dag heller för den delen.. GAAAH!! ;////

RSS 2.0