craaazy!

hahahaha det har varit en sån galen helg!
den spenderades hos Jossan tillsammans med syrran :) <3
Vi har haft det riktigt roligt. Flummat, ätit massa onyttigt, mysigt framför filmer, spelat sims, supit , tagit bilder osv..
kul kul! Nu sitter jag här och är helt slut känner jag. Tur att jag börjar 11.30 imorgon, älskar måndagar <3 ;D

Den här veckan händer inte så mycket, det är fyra dagars vecka i alla fall , skulle haft det denna men bytte ledig fredag med min kollega så min jobbfredag nu på fredag blir alltså min lediga istället.. nice, för jag behöver en extra ledig dag känner jag xD
Ska samla krafter att städa mitt rum också.. har känt mig äcklad redan innan men nu mår jag alltså psykiskt dåligt att bo i den här skiten.. så nu jävlar hahha!

Imorgon måste jag komma iväg och träna också. Ska messa Lena sen och se ifall hon ska med, jag hoppas det för det är så mycket roligare att ha någon att träna med. Fast även ifall hon inte kan så måste jag verkligen komma iväg!! men det är morgondagen det. Nu hade jag tänkt att spela lite sims innan jag knyter mig.

Hoppas alla haft en riktigt bra helg och nu måste jag skärpa mig när det gäller bloggen, inte skrivit på över en vecka.. xD så mer blogg denna vecka!

Puss o kram, god natt sen!

trevlig och rolig helg.

Har haft en riktigt trevlig och rolig helg..
I fredags jobbade jag till fyra och när jag väl kom hem så gick jag och syrran upp till lilla affären och handlade fredagsmys. Brukar alltid köpa cheeseballs, men den här fredagen klarade jag knappt att äta upp hela.. vet inte vad som händer med mig.. helt enkelt inte så sugen på saker längre.. har väl bestämt mig rijält nu att gå ner i vikt utan att tänka så mycket på det. Skönt! kanske man för en gång skull kan lyckas att gå ner i vikt?! och stanna där!! ?
Jag tar en dag i taget, en vecka i taget.. osv. Har ialla fall börjat träna ordentligt nu, den här veckan har det blivit tre gr och det ska det bli per vecka.. sen kanske mer? vem vet. medlem nu i ett år på itrim så det är skönt , det största steget och även det dyraste detta år.. men det är det värt! god hälsa och så kanske man för en gång skull får bli normalviktig och får känna sig som en riktig pudding för jag vet att jag kommer bli så jävla snygg o sexig om jag går ner i vikt.. för jag har alla vackra former och ett riktigt vackert ansikte och mina ögon ska man inte prata om!!
(Hahaha okej ego i allra högsta grad men jag måste få peppa migsjälv lite känner jag.)

Hur som helst, helgen skulle jag ju skriva om..
så fredagen blev det hur som helst halvmys och så tittade jag och mamma på let´s dance.. (och hur röstar svenska folket i det programmet, hur kunde Hannah Graaf åka ut och inte Björn Ranelid eller Andreas Waise som rent av sög?) fattar inte.. :S:S men men bara ett programm så..

I går så började dagen med frukost, träning, duschade och diskade.. sedan så kom Dianas man Raul och hämtade mig och så åkte vi hem till dom för en lördag med hembakad pizza(som var så himla mumsig!!) , prat och skratt och Wiispelande xD Wii sport resort, mariokart wii och ett puzzelspel som jag helt glömt bort.. Mys på högsta nivå med andra ord! Gick och la mig 01.30.. lite sent kanske men ändå, vaknade 10.30.. då hade Diana varit vaken ett tag och Raul hade blivit utkallad på jobb(jour hade han stackarn så jag missade honom innan han åkt)
men jag och Diana pratade och sedan åt vi Pizza som blev över från igår till brunch och så pratade vi om lite allt möjligt, sedan så följde hon mig till tvärbanan och så åkte jag hem så jag skulle hinna med tvättstugan och just nu så sitter jag här och väntar på att gå ner tredje och näst sista gången.. jag o mamma hjälps åt.

Så förutom tvättstuga så har min helg varit superbra!!
Resten av kvällen kommer jag att spendera framför datorn och spela the sims 2 och eventuellt klara av zelda twillight princess för femhundra elfte gången.. men det får vi se..

Så jag hoppas alla haft en urbra helg och att ni får en trevlig söndagskväll!!
Imorgon blir det jobb igen och träning.. och längtan till nästa helg då syrran och jag ska vara med jossan hela helgen <3 ;D;D;D

// Kramar Jessy

YES, äntligen!

YES YES YES.. äntligen har jag fått operationstid för att ta bort mina halsmandlar!
torsdagen den 24/2 så blir det operation ifall allt går som det ska!
Ska bli så jävla skönt! okej, rätt knäppt att vilja operera sig och längta till det, självklart är jag riktigt nervös.
Speciellt om jag tänker på återhämtningen efteråt.. det verkar inte vara så kul.. men det är så jävla värt det.
så mycket som jag har varit sjuk fram och tillbaka.. både virus, halsfluss och allt annat skit som mina halsmandlar har dragit på sig. dessutom är de förstorade efter alla infektioner och ärriga och det kan vara en bidragande faktor till att jag snarkar.. (visste inte om att jag snarkade föränn Jossan kommenterade det för hon klarar inte av att sova i samma rum som mig för jag snarkar så mycket) och vi har klarat av att dela rum förr utan att hon har blivit störd av att jag snarkar, så det kan ju faktiskt vara så att jag snarkar pga halsmandlarna.. låter väldigt troligt.

Men hur som helst, ska längta med både glädje och lite oro för den 24 februari.
det kommer nog gå så bra så.

Idag förövrigt så har jag haft en liten otursdag igen..
Jag var i helt andra tankar idag när jag satt på bussen och när jag ska kliva av så märker jag efter en stund att jag blir kall om huvudet. Då visar det sig att jag har glömt min älskade mössa på bussen.. har haft den i två år, ingen speciell så men för mig den bästa mössa jag har haft och såklart som ni kanske förstår så går det inte att köpa en sån mössa igen.. :(:( lite tråkigt. Sen är det andra saker som inte riktigt gått som jag har tänkt mig, men det behöver jag inte gå in på här men ja inte den roligaste dagen i mitt liv precis om jag säger så :P
Men det får det nog bli ändring på imorgon.

För då så är det fredag, underbara härliga fredag. Förra terminen så skulle jag ha varit ledig imorgon., men nu har jag inte två lediga fredagar längre (vi har 1-3 veckorsfredagar och under fre1 och fre3 har jag varit ledig och jobbat fre2. Men nu så kommer jag jobba fre2 och 3 och kommer vara ledig fre1 bara. hahaha krångligt kanske??

har precis pratat med jossan i telefon, haha skrev ju nästan precis om henne i bloggen och så ringer hon upp mig mitt i skrivandet, hiihi lilla flöhr<3


nej nu ska jag spela lite the sims 2 innan jag måste släcka ner och sova för natten.. jobb igen då imorgon.. :P
GOD natt sen och sov så gott alla lurvar därute.. puss på er!

Helt okej dag.

Tisdag igen, men den är snart förbi.
Idag har jag jobbat.. efter jobbet möte jag lena på Iitrim och vi tränade.
Efter det hade jag sån jävla träningsvärk.. mer än vad jag brukar ha :S men tror det kom från att jag har ansträngt mig lite mer idag på jobbet än vad jag brukar. Men man ska ju känna att man lever, eller hur?
Nu är det hur som helst bättre..

Sitter och spelar med syrran, Zelda majoras mask igen. Kom på att jag har en mask kvar att ta.. men den är inte så enkel... syrran försöker komma igenom ett av hindren för att lyckas komma närmare att få den.. men det verkar inte gå bra för henne heller, fast bättre än vad det gjorde för mig.. fast snart så måste jag sova så kanske vi får göra om allt igen vem vet.. :S för vi kan inte spara heller i spelet.. inte så kul precis.. men vad ska man göra.. det är bara ett spel, har ju redan klarat av det man behöver ju inte alla masker.xD

Imorgon så jobbar jag 10-16, har börjat 11.30 på onsdagar egentligen men nu så har jag gått upp i tid så det blir min första 10 dag på onsdagar.. så får se hur jag lyckas anpassa mig till det.. bättre än på torsdagar i alla fall då jag börjar 08.30.. det kommer kännas i början.. måste upp 6 så.. :S jaja sånt är livet, mer pengar i alla fall ;D Nice! jag klagar inte! ;D


Nej nu ska jag forsätta kolla på syrran och sen försöka själv innan vi ger upp för dagen.
Hoppas er tisdag varit bra!
Puss & Kram // Jessicka

en av världens sämsta filmer

Jag måste varna er för en av världens mest töntigaste och sämsta filmer.
jag har inte sett något mer dåligt på jag vet inte hur länge.. den är dålig på alla plan.
Dåligt skådespel, dålig story, dåliga effekter.. ALLT var dåligt.. fy fan. men man kunde inte låta bli att skratta åt vissa scener i den.. men ändå jag känner att jag måste varna er om att aldrig och då menar jag aldrig se den!
Lova?? .. nu har ni blivit varnade.. jag är skadad för livet..

jag tror syrran är beredd att hålla med mig eller vad säger du?

 

 

okej jag måste visa ett klipp från filmen, det är så dåligt så man skrattar ( ialla fall jag..) OMFG!!

 

 

 


tvspels melodier

.. kan göra en glad när man är ganska nere.. det här är min nya favorit.. från Zelda.



otursdag/ trött & förkyld :/

mm min dag har verkligen gått upp och ner.
Att vakna på morgonen när man är förkyld är det värsta som finns, täppt och jävlig.. man har andats med munnen under natten och är torr i halsen och känner sig febrig men frusen på samma gång och har verkligen ingen lust att ta sig upp ur sängen för att sedan åka till jobbet.. men jag gjorde det.
Samma sak som i går , men då var det värre .. i alla fall psykiskt.. man orkar ju inte hur mycket som helst och nu har jag varit förkyld så mycket och sjuk och man orkar tillslut inte.. kroppen är helt slut och man bara tycker synd om sig själv.. tankarna snurrar och jag kunde knappt hålla tårarna tillbaka.. fy fan.. hate it..
men hur som helst, klarat av den här arbetsveckan trots förkyldning! (började i ondagskväll)

Men som om förkyldningen vore nog? nej inte alls. När jag var framme vid jobbet och ska gå över vägen så såg jag att en bil kommer i full fart.. trottoaren är mer än till hälften full med snö så jag gick på en liten bit av den.. stannar för jag ser bilen komma på sidan.. föraren har en bra yta att kunna svänga förbi på men ändå så var det sååå nära att hon körde på mitt ben..  hade jag inte varit precis utanför jobbet så hade jag smällt till hennes bil på motorhuven och gått fram och sagt till att "är du inte riktigt klok, du höll på att köra på mig"... tänk om det hade varit ett barn som kommit gående och hållit på att bli påkörd?? att folk inte tänker på att det är en förskola precis utanför .. nej gasa på du bara din idiot.. jag blev rädd och riktigt arg.. stirrade efter "henne" tills hon var borta.. usch..

som om det vore nog? Nej .. jag missade min buss tilll täby centrum påvägen hem, så jag beslutade mig för att åka via danderyd istället.. väl där framme så ska jag byta till 628 som tar mig till berga, vägen dit är snorhal.. och jag som trött och förkyld.. vad tror ni att jag gör?? jo jag trillar ihop precis framför dörren på bussen (som var öppen) rätt på marken, tar i med knät men trillar ihop på båda och hasar mig sedan upp.. busschaffören har skratten i halsen och frågar mig hur det gick och jag mumlar mmm det gick bra..

HUR TROR DU att det gick!!!!!!!!!!!!!!!!!??????!?!?!?! och dessutom med skratten i halsen?
det hade kunnat gå riktigt illa alltså.. jag hade tur i oturen men gu så pinsamt.. ont gjorde det också.
Så min dag ?? nej , kanske inte den bästa precis och är så glad att den snart är över.. just nu är jag så trött, dunderförkyld och bara glad att jag överlevde dagen..

nu ska jag fortsätta titta på let´s dance såfort som reklamen är över.
Helgen blir till att gömma mig under täcket, tycka synd om mig själv och bli frisk.
(skulle egentligen åkt till Diana & Raul o sovit över där imorgon. men jag är så pass dålig så jag orkar helt enkelt inte. skit tråkigt för det hade jag sett fram emot, men så är det inget att göra åt)

Hoppas ni andra har en riktigt bra fredagskväll och förlåt att jag tycker så synd om mig själv.
Hoppas på ett possitivare inlägg nästa tillfälle!


BYE!

Jobb och träning med Lena-

Ja, idag har jag jobbat hela dagen.
Efter det åkte jag och möte upp Lena i Centrum och sedan begav vi oss till Iitrim för att träna.
Nu kommer vi göra tisdagar och torsdagar, börja lätt.. men jag tänker nog köra promenader och annan träning själv hemma också. Bara jag inte gör för mycket, man ska börja lätt för annars ger man bara upp sen igen.. och det vill jag inte denna gången. Speciellt eftersom man hos Iitrim måste vara medlem i ett år och det är mycket pengar man lägger ner och då vill man också träna och få resultat också! Så jag håller tummarna!

Det jobbiga är att jag har känt att jag haft ont i halsen nu ett par dagar.. just nu är det värre och jag kollade i halsen och jag har fått vita beläggningar på båda mina halsmandlar och så är jag röd.. JAG VÄGRAR BLI SJUK!
och varför har de inte hört av sig angående min operation?!?!! jag vill få bort halsmandlarna fort som bara den.. allt skit fastnar där och jag orkar inte mer... så jag vägrar som sagt att få halsfluss igen .. jag vägrar!
.. men det blir nog bra hoppas jag.

Imorgon blir det jobb igen och sen vad jag vet så ska jag efter träffa Carro. Har inte hört något mer om det men vi har pratat via fb och vi skulle höras idag.. men vi får väl se. Hur som helst så blir det vilodag från träningen imorgon.

Nej nu ska jag platta håret och sen väntar jag på samtal från Jossan.
Ha en bra tisdagskväll allihopa!!

Måste berätta också att jag klarade av Zelda Majoras Mask igår.. äntligen!! WOHO!
(haha typ 10-11 år försent )men jag ville ju inte spela det först, men glad att jag gjorde det.. skit bra spel, som alltid när det gäller Zelda så den läggs till på min lista av avklarade Zelda spel.. nu ska jag invänta det nya till WII - skyword Sword och hoppas att det kommer ut detta år!!!
(Ja jag är som ni kanske redan förstått en spelnörd och jag är mest svag för Zelda... GO LINK GO! xD )

// Puss & kram Jessicka

helgen som gått

Jag har haft en sån rolig helg så det är inte klokt, tillsammans med syrran såklart <3
har skrattat som en took hela tiden.. har träningsvärk i magen.
<3 Tur att jag har syrran, som jag sagt innan, vad vore livet utan henne? riktigt tråkigt!

Igår(eftersom kl nu är efter midnatt) så fyllde brorsan år, men vi firade honom i lördags med tårta o sång då hans flickvän Jessica bjöd iväg honom på 24 timmars kryssning. men han kom hem runt sju tiden så vi kunde gratta honom då på riktigt ;D sen resten av helgen har man hjälpt till här hemma och som sagt spenderat resten med syrran framför spelet... höll på att klara sista bossen nu i zelda majoras mask, men dog båda för jag blev trött i skallen.. får se ifall jag lyckas döda den imorgon efter jobbet eller någon annan dag i veckan, slutar ju sent imorgon så... beror på tåget påväg hem..


nej dags att sova, kl är snart halv två.. ska upp 9 så sovmorgon typ... bara typ.
imorgon är det ny termin och jobbet drar igång som vanligt igen..
Godnatt och hoppas alla haft en lika bra helg som jag.
/ Jessy

borde sova nu

Är riktigt trött, men kan ändå inte sova.. som vanligt.
Hatar det, när man når en gräns då man blir så trött att det gör ont att blunda.. men jag hoppas att jag blir så pass trött att jag bara somnar utan vidare.. bara lägger ner huvudet på kudden och poff.. borta :P

Idag har jag jobbat, väldigt lugnt på jobbet.. sen när jag kom hem så spelade jag med syrran, efter det så var det premiär för Let´s dance (äntligen!, så man har något att följa på dumburken!) Sen spelade jag lite mer och har skrattat ihjäl mig åt roliga klipp på youtube tillsammans med syrran när man har tagit en liten paus från spelandet..
Vad vore man utan sin älskade och roliga lillasyster <3, spel och Youtube?? HAHAHA, livet vore mycket tråkigare då!

Imorgon är det tvättstuga.. vet inte ifall det är jag som får hjälpa till elr ifall någon annan av mina syskon kan vara gullig och hjälpa mamma.. men vi får se, det blir säkert jag som får göra det i alla fall då jag jobbar på vardagarna och då brukar jag ju inte kunna hjälpa till i tvättstugan så det blir ju bara på helgerna :P

Sen hade jag tänkt att städa mitt rum igen för nu är det så stökigt nått så fruktansvärt så jag knappt står ut med att vara här inne .. usch att man låter det bli så äckligt och stökigt.. jag som är jungfru och allt, ska inte de som är födda i det stjärntecknet vara ordentliga ? haha tydligen inte jag..

nej nu är jag så pass trött så jag tror att jag kommer somna när jag lägger huvudet på kudden så får väl testa det... snart halv två så nu jävlar..


godnatt! / Kram J

Trettondagsafton

Inte för att jag bryr mig så mycket om det, men man har varit ledig så det är nice :)
Speciellt då jag stukade foten i tisdags då jag och Lena var iväg och tränade på Iitrim. första gången för mig och nu ska jag träna där ett år, skrev på papper när vi var där. Så nu ska jag en gång för alla bli av med övervikten!
Fast det får ta den tid som det tar.. får inte jäkta och gå ut för hårt i början, det är där jag faller.. och att jag måste låta mig själv få misslyckas men för att sedan ge mig upp på hästen igen. Men en dag i taget.. så går det nog bra. Sen gäller det att hålla det också, den svåra delen...

Tur att jag har min kära bästis Lena i alla fall som tar mig iväg och tränar. Och som stöttar en, i det man gör... vad vore jag utan dig ?? inget och ingen <3 så glad att jag har dig :) hihi.

Idag har jag spelat (hahaha blir ni förvånade?) tillsammans med syrran :D Lika kul som alltid.
Diskat och suttit vid datorn. Förtillfället så tittar jag på Chocolat i bakrunden.. älskar den filmen :D
Vi har den ifs på dvd men det finns inget annat att titta på så jag fastnade där :P

Imorgon blir det jobb igen, men sen helg och nästa vecka drar allt igång som vanligt igen.. då är alla tillbaka ;D
Skööönt :)


Nej nu ska jag ägna mig åt tv:n för att sen sova.. hehe så jag orkar upp imorgon.
Godnatt allihop!
// kramar

sova var det va?

mmm jag ligger ner i alla fall. Ska snart stänga av datorn och somnar jag inte så får jag väl klubba mig med något hårt som jag har liggandes här i rummet någonstans.. HAHAHA!

Önska mig lycka till att jag får somna på det naturliga sättet.. jobb i morgon all day long ;)
Natti natti <3

Min tumme är död.

Hahaha, jag har spelat Zelda Majoras mask för syrran tvingade på mig att lira det när hon kollade på när jag spelade twillight princess.. så jag slutade spela det och spelade det zelda jag aldrig trodde jag skulle spela.
men jag är glad för det för det är riktigt kul, fast helt klart det SVÅRASTE zelda jag har spelat.
Och dessutom så är våran handkontroll så gammal och sliten så joysticken är så slö så man får ta i för kung och fosterland för att kunna ta sig fram och styra Link (spelkaraktären i zelda ifall ingen spelat förr).. skit störande och som sagt, min tumme är helt död.

Men nu ska jag i alla fall fortsätta spela för man vill ju klara av spelet och det är ett sett att fördriva tiden och ha det kul tillsammans med sin syster.

Sen imorgon är det dags att börja jobba igen. Jag brukar vara julledig två veckor egentligen men det här året så hade jag inte semester sparad men hade lite timmar att ta ut som semesterdagar som tur var, så jag får nöja mig med en vecka. Dessutom så ska det faktiskt bli rätt skönt att komma tillbaka till vardagen igen.
Fast det ska bli intressant att ta sig upp imorgon då jag totalt vänt på dygnet nu de dagar jag har varit ledig.
Haha men det ska nog gå bra. Upp kommer man ju men sen lär man ju vara en zombie när ens arbetspass är slut.

Jag tänkte skriva något om gårdagen men det var inte så mycket som hände egentligen.
Kollade på filmer på tv hela för och eftermiddagen 3 hela filmer och sedan slutet på den 4: e.
Sen så spelade jag ju typ hela natten tillsammans med syrran och somnade 5 imorse.. haha och gick upp elva.. så är rätt så seg men det är väl lika bra så jag kanske kommer i säng en ordentlig tid ikväll.. :P

Nej nu väntar syrran så jag kanske skriver senare eller så hörs vi imorgon efter jobbet beroende på hur mycket zombie jag är eller inte... hahaha.


Ha en bra dag kära läsare (ni få)
Pusss // Jessy


<3

Majoras Mask ;D

 


Summering av 2010

1. Gjorde du något iår som du aldrig gjort förut?
-Inte vad jag kan minnas förtillfället faktiskt, tråkigt nog.

2.Höll du några av dina nyårslöften?
- Ja ett litet tag, sen gick det åt helvette som alltid, men får se ifall jag lyckas bättre 2011 med det. Om jag inte går ut för hårt så ska det väl gå.

3. Blev någon/Några av dina vänner föräldrar iår?
- Ja, en av mina bästa vänner Liselotte fick en dotter den 17/12 <3
Och min föredetta kollega & vän Carro fick sitt andra barn, en dotter den 20/1 <3
GRATTIS KÄRA NI <3

4.Dog någon som stod dig riktigt nära?
- Som tur är, nej. Jag beklagar sorgen för er som jag vet har förlorat någon nära (vilket jag vet att det är) Ni vet att jag tänker på er<3

5. Vilka länder besökte du?
- Tyvärr inga, fast ifs jag är inte en sån som är så mycket för att resa.. men vem vet, någon gång kanske man får lust att resa och har råd också för den delen.

6. Är det någon som du saknat 2010 som du vill ha 2011?
- Vill träffa de vänner jag som jag inte har träffat så fasligt mycket under 2010, helt klart.

7.Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
- Vet inte exakt faktiskt men min syster tog studenten i år(tror det var den 4/6 va syrran? och den dagen var betydelsefull <3

8.Vad var din största framgång 2010?
- Att jag lyckades i två månader avstå helt från onyttigheter, det var väldigt stort steg för mig faktiskt!
( ja det var mitt nyårslöfte att gå ner i vikt och stanna där.. men jag kanske inte ska gå ut för hårt som jag skrev tidigare men det var helt klart stort för mig ändå att jag lyckades med det..)

9.Största misstaget?
- Inte mitt misstag men har inte träffat min "bästa vän" på ett helt år.. tråkigt att det som hände, hände men vem vet en dag kanske man ses igen och hittar tillbaka till varandra? Vem vet..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Jag har helt klart varit sjuk.. mycket nu 2010 års slut.. men har en kommande operation under 2011 för att ta bort mina halsmandlar och hoppas jag får hålla mig frisk efter det faktiskt.

11. Bästa köpet?
- Helt klart min kära dator som jag ÄNTLIGEN efter flera års väntan och längtan kunde köpa <3

12. Vad spenderade du mest pengar på?
- Helt klart ciggaretter.. ja , jag röker.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Många saker men min underbara familj har helt klart gjort mig lyckligast som alla andra år <3
(och såklart mina fina fina vänner)

14.Vilka sånger kommer påminna dig om 2010?
- Ingen speciell ärligt talat..

15. Var du gladare/ledsnare iår jämfört med andra år?
- Gladare helt klart, har haft mycket värre år vill jag lova. Det kan man inte tro då jag bara har levat 22 år men så är fallet.

16.Vad önskar du att du gjort mer?
- Tagit hand om min hälsa - gått ner min förbaskade övervikt, helt klart.
Och sen träffat mina vänner mer!
och tränat och .. jaa träffat någon?? mkt saker!

17. Vad önskar du att du gjorde mindre?
hmm.. ätit onyttigheter helt klart..

18. Hur tillbringade du julen?
Tillsammans med min älskade familj - Mamma, storebror och lillasyster <3
Lika underbart som alltid.

19. Blev du kär under 2010.
- Nope..

20. favoritprogramm på tv?
- Greys anatomy

21. Årets bästa film?
Toy story 3 & Harry potter 7 del 1

22. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
19/9 - min födelsedag så röstade jag för första gången tillsammans med mamma & syrran.
Sen efter det så bjöd jag på tårta och några av mina kära vänner kom och firade mig :)

23. Finns det någonting som skulle gjort ditt år bättre?
- En del saker Ja, men det är bara jag själv som kan få det att slå in så jag får skylla mig själv.

24.Vad fick dig att må bra?
- Min familj igen måste jag säga, speciellt min älskade mamma , älskar dig så mycket och vore ingenting utan dig <3 och så måste jag säga mitt jobb som ger mig så mycket!


SÅ nu önskar jag återigen ett gott nytt 2011!

ps. Vet att man inte får kopiera din sida carro men jag skrev av frågorna ändå, några hoppade jag som du kanske märker ifall du läser detta men jag hoppas verkligen inte att det gjorde något, i sånna fall ber jag 1000 gånger om ursäkt men tror inte det är någon fara.. <3

2011!!

GOTT NYTT ÅÅÅÅR ALLA GLADA (FULLA )HÄRLIGA MÄNNISKOR DÄRUTE!
sj är man hemma men det gör inget, full & glad i alla fall.. nytt år- nya tag och förhoppningsvis så går allt vägen detta år som man ha tänkt sig klara av.. så ännu en gång

GOTT NYTT ÅR OCH MÅ ERT 2011 BLI ERT ÅR <3

PUSSAR & KRAMAR // JESSICKA/hon som stavas med CK

RSS 2.0