uppehåll

Pga privata orsaker så kommer jag ta ett längre blogg uppehåll ..
Mina vänner , ni har mitt nummer och ni kan höra av er så svarar jag när jag har tid.
Ni andra som följer min blogg, jag vet inte när jag kommer börja skriva igen, en vecka.. två.. en månad, två.. jag vet faktiskt inte i dagsläget... men nu vet ni i alla fall. På återseende!

Njut nu av det underbara sommarvärmen!!
Kramar / Jessicka

-

Det är tungt att gå till jobbet idag av fler än en orsak.
Jag tänker på dig <3
/J

Freedag.

Vem kan komma på roliga rubriker? Jag har sagt det förr och jag säger det igen.. jag suger på att komma på
rubriker. Har ingen fantasi what so ever längre... skit störande. haha ja ja idag är det fredag igen.. veckorna går så fort nu så man hinner inte med. Snar semester, det kommer bli skönt. Fast nu har man ju haft en liten "semester" då man varit sjuksskriven.. okej det har varit allt annat än semester men ändå och så nu är det långledigt, jobb på tisdag. Fast som jag sa, det var lika bra för nu är nästan mina sårskorpor i halsen borta :) Men nog om det.

Idag så ska jag , syrran och Amanda grilla :) Ja jag tror det i alla fall, beror på hur vädret håller i sig och ifall vi hittar ett ställe att grilla på. Jag har grillat förr på ekbacken men jag kom på igår att jag vet faktiskt inte ifall man får göra det eller kan längre, så ska ta en prommenad dit först o kolla innan vi handlar och så. Men annars kan man ju köpa med sig någon färdig mat o bara mysa o äta.. men det ordnar sig. hoppas verkligen att vi kan grilla för jag är så sugen på grillat :)
Sen är jag sugen på att komma hemifrån också för jag är så trött på att vara hemma som ni kanske förstår!! xD

Annars idag så blir det tvättstuga kl.13-16.. men nu var det länge sedan som jag hade den så det gör inget.
Skönt att få något att göra. Visst mitt rum skulle verkligen behöva städas men det tar jag någon annan dag.
Ska försöka få tag på carro också för vi ska eventuellt imorgon eller på söndag åka till stan.. äta middag och gå på bio (ev kanske inte har råd med allt) och sedan åka till cosmopol o spela lite xD har aldrig varit där och det vore kul att åka dit.. spelar man lagom så .. vilket jag alltid gör när jag väl har spelat. Så det ser jag fram emot.


/J


Trodde jag inte.

Igår pratade jag med min pappa för första gången på 10 år. Det kändes konstigt att höra hans röst men på något sätt så blev jag glad att höra den. Jag vet inte hur mycket jag kan lita på honom men det kändes skönt att få prata.
Han kanske kommer till stockholm i juli för att träffa oss och det känns faktiskt bra. Jag kan inte skriva allt som jag känner och tycker men just nu så känner jag det är väl värt att chansa på att få ha en framtid med min pappa.
Jag menar , jag har ju bara en pappa och det finns en anledning till att det har varit som det varit... men det gamla är det gamla, visst det kommer alltid att finnas kvar men ältar man det hela tiden så går man under.

Och har jag gett så många andra människor hundra chanser så är väl min pappa värd en till?
Vi får se hur det blir, nu är man vuxen i alla fall och går det inte.. ja då har man ju ändå gett det en chans.


Jobb igen

Nu blir det jobb igen efter 13 dagars sjukskrivning. Det ska bli skönt att se allihopa igen, komma hemifrån och sen se hur det går med halsen. Det har ju inte läkt ordentligt än så jag är fortfarande rädd för att det ska bli någon komplikation igen.. och idag är det en vecka sedan som det började blöda så idag är mina tankar riktigt jobbiga..
men det får man komma över.. med tiden.

Nej nu ska jag klä på mig och sen bär det iväg till tåget... det har man ju inte missat precis :/ hahaha men men :P
Sen efter jobbet så är det långledigt .. haha igen. Men det är nog lika bra då eftersom det inte läkt ordentligt.
Och så får man hämta sig lite till. Men men nu ska jag sluta pladdra och fixa mig :) Ha en bra onsdag allihopa!!
/Kramar J

RSS 2.0