upprättelse tack vare min älskade mamma.

nu har jag fått upprättelse för den förlorade operationen idag.
Kommer få en ny , påskyndad operationstid på karolinska och inte på värdelösa fucking sabbatsbergssjukhus , en kompensation .. standard summa säkert men jag skiter i pengarna, bara jag vet att jag kommer få operera bort mina halsmandlar.
Det känns lite bättre men det gör ont fortfarande.. tack mamma, min älskade mamma för att du hjälpte mig idag.. jag älskar dig över allt annat <3
vad vore jag utan dig?

operationen inställd..

Detta ringer dom mig och säger 15.08 igår, inte ens ett dygn innan min operation.
Anledningen tänker jag inte skriva här men jag är förkrossad och knäckt att jag återigen får vänta på att få bort de här jävla halsmandlarna som förstör så mycket just nu .. aja, jag får gråta tills det slutar att göra ont, inget annat att göra.. fy fan säger jag bara och jag är så förnedrad.. speciellt som jag har ett jobb att ta ansvar för också. nej man gör inte så .. inte en dag innan.. fy fan..

.. oj nu igen

Ja nu har jag glömt att skriva blogg igen.. hela veckan har gått.. shit.
Fast jag tror nog ingen bryr sig för har väl inte några läsare så det stör.. skriver mest för min egen skull :P
Har faktiskt inte så mycket att skriva om nu förtillfället ändå.

Nu är det i alla fall 5 dagar kvar tills jag ska operera bort halsmandlarna.
Om jag är nervös?? nej jag..? Jo , jag är skit nervös.. men det går nog bra.
Idag har jag storstädat rummet, det såg ut som skit.. har skutit det åt sidan förlänge så nu var det på tiden verkligen.. och så skönt att få bort allt äckligt jävla dam och allt skit liggandes överallt.. imorgon ska jag skura och plocka o sortera det sista, som jag inte hann med idag..
Var sjukskriven i ett ostädat rum?? Nej nej icke sa nicke haha.

Hoppas alla haft en mysig lördag??
Jag har ju som sagt städat och det tog praktiskt taget hela dagen.
vid halv sju så kom Ann-Louise över , då Amanda fyller 20 idag, de har party (syrran är såklart där då de är bästa vänner och praktiskt taget oskiljaktiga..) så Ann-louise fick "fly undan" hit till oss så vi har ätit middag tillsammans med henne och tittat på melodifestivalen. Nu sitter de två och gafflar i köket och jag "flydde" undan till datorn.
Just ja, den skulle jag ha tvättat av idag också ja men det får vänta till imorgon.

oj nu hade jag visst en del att skriva men okej hahah sån är jag..

HA det bra nu så hörs vi när vi hörs.
Kramar!

Hell on Earth

Ja så kan man sammanfatta fredagen för mig.. förutom kollegans middag tillsammas med alla kollegor.. ja förutom att jag kom 2 timmar försent pga SL.. vill inte ens fördjupa mig i fredagen alls.. det enda jag kan vara glad över är att jag efter 2 timmars slit kom fram till jobbet.. tur det för som jag kämpade!

Idag blev mitt tåg inställt så jag kom försent till jobbet.. när jag skulle åka hem så var tågen försenade, så jag var hemma halv 8.. okej hade väl varit hemma ca 19 om jag nu inte hade gått in på ica i centrum men ändå.. suck.
Och ja jag klagar på vintern enbart för problemen som denna vinter åstakommer i kollektivtrafiken, annars tycker jag det är mycket vackert med snö men kylan skulle jag helst vilja slippa de dagar då man får stå ute länge och vänta på tåg/bussar som blir inställda eller som kommer sent.

Hoppas hur som helst allas måndag varit bra?
Alla hjärtans dag är det idag också, inte för att jag bryr mig så himla mycket om den men jag sänder ut en hälsning i alla fall till min älskade familj och mina kära vänner, utan er som älskar mig för den jag är och jag er helt villkorlöst det är något jag aldrig vill förlora, så tack ! <3

Nu ska jag kolla mer på datorn, ev spela lite the sims och sen sova och bara hoppas på att tåg/bussar går som de ska imorgon så jag slipper att komma försent till jobbet igen imorgon.

kramar på er!

Itrim.

Jag åkte med Lena och tränade idag, har inte tränat föränn förr förra veckan då jag varit förkyld.
Jävlar vad jobbigt det var, då jag fortfarande är lite förkyld.. man ska inte träna då man är förkyld det vet jag också men jag kände att jag skulle bli galen ifall jag inte fick röra på mig. Men trots att det var jobbigt, mer än vanligt.. (som det ska vara men) så var det skönt.

Tog ett tag för mig att komma in i duschen väl hemma så nu ska jag föna håret och platta.. sen får vi väl se ifall jag somnar en vettig tid ikväll eller inte.. jag sover för lite. Jag tror det beror på att jag inte kan finna någon ro riktigt i kroppen, är skit trött men kan ändå inte sova. Sen kan jag ju inte andas ordentligt när jag sover pga mina förstorade halsmandlar.. så det blir väl som en spärr atomatiskt eller något.. inte kul. Men imorgon är det "bara" två veckor kvar till operationen så..

nej föna håret innan kl blir 22, då det ska vara tyst i lägenheten :P
haha!


Hörs imorgon kanske ;D
Kraam!


Skönt, kom ut på en promenad..

.. tillslut. Tillsammans med mamma gick vi kanalen runt. Jobbigt på slutet och jag känner mig forfarande inte hundra procent.. men det är en åtminstone 70 procent jessicka som sitter här så imorgon går jag tillbaka till jobbet, det får fanimej duga.. Nu är jag inte hemma en enda dag till.. chase closed.

Hur som helst så var det skönt och mysigt att komma iväg på en liten promenad, speciellt eftersom jag gick med mamma.. nu är det snart middag och sen ska jag diska, platta håret och sen försöka sova en bra tid så jag kommer upp imorgon då man ska tillbaka till verkligheten :)

Tog med mig kameran när vi gick så här kommer lite bilder..
Hörs Lajter!! xD








Jätte fin bild på mamma :)) <3



Inte lika fina jag då, men så är det när man är förkyld..


De hungriga stackars änderna.. nästa gång tar vi med brödet som vi har till er!




____

Hemma....
så blev det, blev hemma fast jag hade hoppats att jag skulle kunna vara så pigg att jag hade klarat av jobbet.
Men icke. Behövde en extra dag att återhämta mig på.. värsta förkyldningen på länge.. den har tagit på alla krafter som jag har.. Men imorgon blir det till o jobba oavsett hur jag mår.. då har jag i alla fall varit lite rädd om min hälsa i alla fall.. Och jag är piggare och det är huvudsaken, eller hur?? .. vi säger det.. Suck hate my life right now.

Ska försöka mig ut på en promenad här om ett tag, måste röra på mig, har inte varit ute sedan i onsdags och då var jag så trött i kroppen att syrran nästan fick släpa mig upp till vår lilla affär, jag behövde nämligen köpa näsdroppar och dessutom så ville jag ha luft.. det var däremot inte den bästa idéen precis, men behövde få andas ordentligt.
Halsmandlarna gör det ju svårt för mig som det är att andas om nätterna, så näsan är rätt så behövlig.. näsdropparna var ett måste. hehe..

Sen händer det väl inte så mycket annat idag. Är lite halvdeppig känner jag, men det burkar jag göra när jag är trött i kroppen och har varit sjuk.. och nu var det ju inte så länge sedan jag var förkyld heller så det blir så tätt inpå..
Ska försöka vara så glad som jag bara kan och längta tills imorgon då jag får komma tillbaka i vardagen igen!


Skriver kanske senare, tills dess.. HEDDÅ!!

bättre men inte bra.

mm förkyldningen är bättre, men det är inte bra än.. vilket är jobbigt det med. ligga mellan gränsen att vara pigg och inte.. och det gör det så svårt att veta om jag klarar av jobbet imorgon eller inte.. hmmm.. irriterande.
som jag skrivit tidigare, speciellt då jag snart opereras och ska vara sjukskriven. Det komplicerar ju allt ytteliggare.. speciellt då jag vill bli ordentligt frisk så jag håller mig fram till operation. Samtidigt vill jag inte missa jobbet mer, dels ekonomiskt och dels för att jag känner skuldkänslor.. vet att jag inte ska behöva göra det för jag rår inte för att jag är sjuk, men ändå. Inte kul...

Hoppas jag sover av den värsta skiten nu under natten... bara hålla tummarna. Men är jag hemma imorgon så är jag... måste sätta min hälsa i första hand, fast det är svårt så.. men jag ska vara positiv och hoppas på det bästa.
God natt och sov gott ni därute!

// Jessy

Melodifestivalen ikväll :D

Ja, ikväll drar Melodifestivalen igång igen. Visst jag säger varje år att jag inte ska fortsätta kolla då det blir en aning sämre varje år och att det går skit dåligt i eurovision för våran del och att vi inte legat på en top 10 placering sedan 06.. men iår ska jag ändra attityd. Alla sånger suger faktiskt inte, våra glansdagar i eurovision är kanske över men vi har ändå fått vinna hela fyra gånger och det kanske är dags för andra länder att få känna på hur det är att vinna.. och dessutom så har man någon gång i framtiden chans att åka till något av de länder som är värdar för galan och gå på eurovision för det vore en dröm för mig ^^ så bara man inte tänker på att VINNA VINNA VINNA så kanske melodifestivalen och eurovision blir roligare ?? :))
haha låter bra i teorin, får vi se om det fungerar i praktiken :P Men det blir nog bra!

Idag har jag sovit jätte länge, vågar inte ens säga hur länge jag har sovit... okej jag gjorde det inte på fb men jag kan göra det här, för så många läser inte min blogg.. jag somnade 23.30-00.00 någonstans där igår och blev väckt av mamma 12.40 idag!! jag har nästan sovit 13 timmar med andra ord!!! helt sjuuuuuuukt för att vara jag.
Men jag tror nog jag behövde det och dessutom så är jag ju förkyld och nu verkar jag i alla fall ha sovit bort den värsta förkyldningen för idag är jag piggare. Så något possitivt ;D

Nej nu ska jag spela the sims 2 igen, haha ja jag är beroende och i brist på att inte ha något annat att göra. Hade ju tänkt spendera helgen med att städa mitt rum men så kom förkyldningen ivägen och jag har faktiskt ingen ork alls.. bättre att ta det lugnt så jag orkar med jobbet nästa vecka, det är ju bara två veckor kvar snart tills jag ska operera mig och vara sjukskriven så nu måste jag bli ordentligt frisk så jag håller mig frisk tills operationen!


Hörs senare ev!
Kramar!

Disney dag.

jag trodde det skulle bli högst två disneyfilmer som jag skulle se idag tillsammans med syrran.
Men det blev hela fyra stycken för min del, syrran joinade mig på tre av dom.
Det blev Djungelboken, Askungen, Mulan och Ringaren i nottredam.. :)) <3




Nu är jag jätte seg känner jag, vilket man blir efter att ha tittat på film heeela dagen.
Men jag har ju varit sängliggande så och det var mitt mål. Men efter tre dagar i sängen så börjar man längta ut igen. fast är man sjuk/förkyld så är man. Men jag måste ju säga att trots att jag är totaltäppt när jag inte har näsdroppar så känner jag mig en aning piggare.. Skönt det.

Fast den här helgen blir nog spenderad i sängen.
Imorgon ska jag se ifall jag kanske inte orkar ut på en minipromenad bara för att få röra på mig och få frisk luft.. men det återstår att se. Sen blir det väl mer tv/film under helgen.

Ikväll är det Let´s Dance. Missade det ju förra fredagen då jag var hos Jossan tillsammans med syrran.
Nästa fredag missar jag det igen då det är middag hos min kollega. Det är ifs väldigt trevligt att hon bjuder oss alla på middag, men trist att missa let´s dance :(( Men sånt är livet.. trevligt och kul ska det i alla fall bli på nästa vecka.

Nej nu ska jag spela lite The sims 2 i väntan på att Let´s dance ska börja..
Men innan jag avslutar måste jag också bara få tillfälle i akt att säga vila i frid till en av sveriges bästa Skådespelerskor, älskade "Lovis" förevigt i mitt minne! LENA NYMAN <3 RIP!
Först Per oscarsson och nu Lena nyman :( Väldigt sorligt.



Rip Lena :(



Ha en bra fredagskväll!!
/ Jessicka




Someday I´m gonna be free!

.... från den här jäkla förkyldningen. Och bara slippa att vara sjuk såhär tätt inpå.. man orkar inte.
Mår hyfsat idag men är som sagt fortfarande dunderförkyld. Så det blir sängläge idag också.
Min kära lillasyster ska titta på lite disneyfilmer med mig (blev sugen på det igår, det är så mysigt att titta på disneyfilmer när man är sjuk, tänker tillbaka när man var liten för då gjorde jag det också. Man blir på glatt humör och det behöver jag just nu känner jag) Sen är dessutom Disney bäst och det kommer jag tycka så länge jag lever!
Barnasinne kvar?? absolut på högsta nivå och det kommer nog inte försvinna!

Hur som helst, syrran måste vakna först, vilket jag hoppas hon gör snart för hon ska vara med Amanda senare idag så och jag vill hinna titta på åtminstone två filmer :) Först ut blir i alla fall Djungelboken, ingen storfavorit men rolig.

Nu hoppas jag att jag kryar på mig så jag slipper att spendera hela helgen sjuk, men tyvärr så tror jag nog att jag kommer vara det :((  Men hoppas NI mår bra och att NI får en underbar helg!

Kanske skriver mer senare, men det återstår att se, tills dess.. SIMMA LUGNT!

PUSS & KRAM <3

give me a break!

Det var ingen dunderförkyldning som jag ville ha precis..
mjo sjuk.... IGEN :/:/:/ jag orkar inte... däckad igen.. sängen blir det så jag är pigg nästa vecka igen och sen ska jag banne mig hålla mig frisk tills min operation den 24... då ska man ju bli sjukskriven högst 14 dagar..
fan om det händer något annat!! då tar jag livet av mig.

RSS 2.0