ångest om natten..

Jag är en liten skit på den här jorden.
Ångesten dödar mig.
Hatar att jag är svag.. jag önskar jag vore stark och hoppas jag en dag kan bli det.
Just nu orkar jag bara inte..

Utvandrarna

Ja, sitter sedan 11.10 och kollar på utvandrarna, om Kristina från duvemåla och Karl-Oscar som emigrerar till Amerika. Verkligen en riktigt bra svensk film :) Favorit musikal sångerna också kommer därifrån, så det är många repliker man känner igen som Björn och Benny tagit med i texterna. Så tråkigt att jag var så liten när den musikalen gick, hade velat se den. :( men men filmen är riktigt bra och någon gång ska man väl även se fortsättningen (Nybyggarna) också. Förhoppningsvis så visas även den i tv4 film, NÄR MAN ÄR HEMMA!! (nu är jag ju hemma för att jag är dålig)

Fast när det kommer till det så mår jag bättre, fortfarande irriterad o svullen i halsen, men ingen feber så jag kan inte göra annat än att jobba imorgon igen och så får jag se ifall det tänker bryta ut något.. bergis en förkyldning, men har jag tur och tänker possitivt så kanske inget bryter ut. HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!


skriver kanske mer senare, annars får ni ha en bra onsdag!





Lämnar er med en sång ur "kristina från duvemåla" med Anders Ekborg (karl-Oscar) "vildgräs" så bra! :)


Sjuk eller vaddå?

Jag vaknade upp imorse av att det känndes som om någon har slagit mig i huvudet med en hammare.. svullen i halsen och illamående men ingen feber. Sjukanmälde mig efter att jag ätit frukost fortfarande mådde skit.. vilade ett tag i sängen efter det men blev riktigt dålig i magen. Efter besök på toa så blev det sängen igen och efter en stund somnade jag och sov fram till halv ett.. Känns fortfarande som om någon har slagit mig i huvudet med en hammare, känns en aning bättre i halsen men mår illa forfarande.. så sjukanmälde mig imorgon också  för en timme sedan ..
Men fortfarande ingen feber men mår riktigt dåligt.. fan vad less jag blir på den här skiten. Måste hur som helst vara någon influensa som är påväg att bryta ut, men får jag ingen feber så får jag ju pallra mig väg till jobbet på torsdag i alla fall och så får jag väl ligga sjuk till helgen då ifall det blir värre. Ja hur som helst så hatar jag mitt liv just nu och vill bara vara någon annan för en sekund.

:/

never ending saturday

Gärna det, för imorgon är det ju som jag igår pratade om, sommartid.
När kl slår 02.00, då blir den helt plötsligt 03.. och man förlorar en timme, POFF!
:// men men det är imorgon det, tyvärr har den här dagen bara susat förbi och jag vaknade 12.00 då jag somnade sent igår, det blev så att jag gick hem från Lena igår. Hon var jätte trött och dessutom så ville hennes son inte somna så jag satt för det mesta själv och tittade på Let´s dance finalen. Men vi hade en jätte mysig kväll i alla fall och även ifall det inte riktigt blev som man hade tänkt sig så gör det ingenting :)) så tack för en trevlig kväll gumman <3

Ikväll ska jag umgås med lillsyrran, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något blir det , hon ska hänga på mig till lilla affären här om ett tag. Måste ha cigg då jag inte orkade handla en limpa igår då jag och Lena var i centrum och sen ett comviq kompis för mina pengar på mobilen börjar ta slut. Så kanske vi köper något gott.. venne jag är inte så sugen på något faktiskt. Möjligtvis lite glass men men vi får helt enkelt se.


Trevlig lördag på er allihopa<3
ps. Glöm inte Earth hour ikväll 20.30-21.30





Jag vill ha fredag NU!

Ja, jag vill ha Fredag nu på en gång för jag ska spendera den här fredag i sällskap som toppar allt annat!
Ingen mindre än bästa vännen Lena ska jag vara hos under fredagen, ev sova över .. får se hur det blir :)
Men hur som helst så ska vi umgås och det ska bli så kul! Har sett fram emot det heeeeela veckan!

Eller jag det blir väl säg 2 och en halv vecka för det var då hon bokade in mig ;)
Vi ska hur som helst äta vofflor till middag då det är voffeldagen imorgon och sen så blir det säkert en massa annat gott och så kanske vi hittar på något skojjsigt. Vi får helt enkelt se.. aaah imorgon imorgon JIPPI :D
Berättar säkert allt på lördag.

Men jössös vad det här veckan gick fort, det är ju inte klokt. Svich sa det och så är det faktiskt fredag imorgon.. inte klokt. På söndag är det dessutom sommartid :// hatar den, förlora en timme är aldrig kul!
fast det enda negativa med vintertid är ju att de första dagarna går skiiiit långsamt.. och det värsta med sommartiden är att det går så fort att man inte hänger med! fast då är det possitiva att när man jobbar så rullar dagarna på snabbare och det är ju skönt . Får se vad denna omgång sommartid gör med en haha xD

Ne nu ska jag snart förbereda mig för att duscha (motvilligt) och fortsätta längta till imorgon.
Säger god natt redan nu och hoppas ni alla kommer få en lika bra fredag som jag vet att jag kommer få no matter what ;D


Från senast vi sågs och gick på bio, ja vi fick till en bild tillsammans i alla fall :)

Är så glad att du är min vän <3


Överraskningsgäst!

Ja, jag visste att det skulle komma en hemlig gäst i fredags när jag kom hem från Jobbet.
Men inte kunde jag väl i min vildaste fantasi veta att det skulle vara min bästa carro (bästisen från gävle) som skulle stå i min hall.. jag bara gapade av förvåning, vad skulle jag annars ha gjort?!! Glad som en lärka och jag måste säga en av de bästa överraskningarna på en väldans massa år! Gud vad kul och helgen har varit skit mysig och rolig!

I fredags när hon kom så åt vi taccos till middag och sedan tittade vi på film och myste.
Lördagen bestämde jag mig för att vi skulle till stan där vi åt middag och sedan bjöd jag henne på bio , vi såg min låtsas fru, den var skit rolig!! Eftersom carro fyllde 22 i torsdags så blev det ju en självklarthet att jag skulle bjuda henne som en present, hade totalt glömt bort att skicka vykort o gratta så det var ju perfekt att hon kom som överraskning så jag kunde ge henne någon form av present.

Sedan så spelade vi lite sällskapsspel när vi kom hem och så satt vi och läste roliga historier och skrattade lungorna ur oss till runt 03.20 tills vi båda slocknade, Carro med både glasögon och hörapparater på sig!! hahahaha!!

Idag ska hon tyvärr lämna mig, vi ska snart äta en tidig middag och sedan ska jag följa med henne till centralen och vinka av henne. TACK FÖR EN UNDERBAR HELG GUMMAN, DET HAR VARIT SUPER KUL!! TACK FÖR VÄRLDENS BÄSTA ÖVERRASKNING! <3<3<3

Senare ikväll ska jag väl bara ta det lugnt antar jag , under helgerna brukar jag ju få vila upp mig efter arbetsveckan, känner mig inte ett enda dugg utvilad och det blir en ganska tuff arbetsvecka och så har jag ett kvällsmöte imorgon (om jag nu ska vara med på det) läkarbesök på karolinska 08.45 på tisdag och onsdag blir det föreläsning med jobbet 18-20 och så ska man ju upp tidigt dagen efter. Men jag måste ju säga att inte vara utvilad denna helg var det ju absolut värt!!! <3

Hoppas ni alla har haft en lika underbar helg som jag har haft och att ni får en fortsatt bra söndag i det härliga vårvädret! Skönt att snön försvann lika fort som den kom tillbaka (ialla fall från vägarna)


Kramar!

Greys :D

Jippi, idag börjar ÄNTLIGEN Greys Anatomy igen!! om 11 min drygt. Som man har längtat, följer bara den serien just nu på tv för allt annat är skit , (haha) tråkigt och blää,, så det ska bli kul att ha något på onsdagar att glo på i alla fall.

Just nu sitter jag och mumsar frusna hallon.. älskar frysta hallon! Mumma, har varit tokig i det den senaste tiden.. tur det , fast ätit onyttigt igen pga min mens,,, men det är bara att skärpa sig Jessicka igen och fan fortsätta vara nyttig!! Hallon goda hallon , ät ät ät hahaha!!

Puss & Kram!

dag 1

Ja, dag ett på mitt nya sunda liv, nu jävlar är det skärpning.
Okej det har varit en stressig dag med mycket att göra men det är bara positivt då jag inte har tid att äta.
Köpte mer frusna hallon när jag var inne på ica och det har jag mumsat idag. Det blir mitt godis nu framöver.
Sen ska jag pallra mig iväg till Itrim imorgon efter jobbet, hur trött jag än må vara så ska jag dit , nu har det gått en hel månad sedan jag var där då tråkiga saker inträffat men upp på hästen igen och kör hårt , pengarna dras ju varje månad och dagar att gå ner i vikt försvinner.. !! :P

Börjar tidigare imorgon också så jag måste sova nu så jag får någorlunda bra sömn så jag orkar imorgon :)
Sara jobbade hos oss idag och kommer göra det igen imorgon. Min kollega är sjuk så då jobbar sara för henne. Känns kul att hon jobbar hos oss , någon man kännner. Trodde inte det skulle kännas så bra då man är i sin yrkesroll men det går riktigt bra och Sara är skit duktig! Det gillar jag när vikarier är det ;D


God natt:))


med ångest och tandvärk

.. i natten så försöker jag att somna.. men kan inte finna ro, fast jag har mysig musik på och värmen från datorn sipprar ut på magen .. jag är inne i någon fas igen med att tankarna snurrar runt i skallen.. sen har jag ju haft svårt att somna ett bra tag nu.. kan det bara inte få ett slut ? .. aja , jag ska stänga ner datorn nu eftersom musiken och värmen inte verkar få mig att slappna av.. det är ju jobb igen imorgon så sova måste man ju.

säger nattinatti, önskar er en god natt och hoppas jag själv får en också!


jag orkar inte ha det såhär längre.

Varför är det så svårt när det kan vara så enkelt?!
Jag kan inte vara såhär fet längre, jag mår inte bra men ändå så fortsätter jag på mina gamla vanor och gör det svårare än vad det egentligen är. Jag vill verkligen bli hälsosam och må bra. Älska mig själv, borde göra det redan men tyvärr gör jag inte det. Eller kanske någonstans men jag kan inte sluta att vara elak mot mig själv.. jag måste bli snäll mot mig själv och sluta att vara rädd och ta tag i mig själv. Ruska om mig och fortsätta.

Jag vill bli smal för att få känna mig hälsosam, vacker och få en bra självkänsla.
Jag vet att utseende inte är allt men det gör mycket.. jag är bara trött på att känna mig äcklad av mig själv och jag är trött på att behöva gråta för att jag är svag och inte klarar av saker jag bestämmer mig för att genomföra.
Nej det måste få ett slut. Nu, idag påen gång. Orkar inte med ångesten.. tankarna .. usch och fy.

Bio med syrran :D

Ja, inte ens en vecka sedan jag var på bio och nu ska jag det igen :D
Finns många filmer som jag vill se nu, och för tillfället så ligger de oscarsnominerade filmerna högst upp på listan.
Vinnaren : The kings speech var skit bra, jag o syrran såg den (nerladdning) Winters bone såg jag och lena i lördags och den var en besvikelse.. inte genomrutten men ett sömnpiller.. hade den varit mer rullande så hade jag uppskattat den mer.. inget jag skulle oscarsnominera i alla fall... men nu idag en film jag velat se ååh länge : Black swan.
Ska jag granska ifall Natalie Portman förtjänade en oscar för bästa kvinnliga huvudroll ;D
Kan ju säga att Colin firth absolut förtjänade en oscar för hans insats i the kings speech så jag tror ju helt klart Natalie gör det också, men vi får se. black swan verkar vara skit bra så jag hoppas den är det också!


Och gå på bio med syrran toppar ju allt ;) <3 bra start för helgen då jag är ledig imorgon, woho!!
Ha en bra torsdag allihopa!! :D
Kramar

Mys lördag med bio :)

Hej!
Ett tag sedan jag skrev, har inte känt mig motiverad att skriva blogg överhuvudtaget sedan operationen blev inställd. men nu har jag fått en kallelse till karolinska för ett doktorbesök inför kommande operation den 22. sen kan det ju dröja ytteligare 3 månader tills operationen blir av. Dessutom ska min kollega operera sig den 23 och blir borta en månad så under den tiden så är det bra att jag inte opereras och är borta för det blir lite tokigt.
Men jag vill inte vänta egentligen , skulle jag få en tid nu skulle jag ta den utan att blinka, men det kanske är lika bra att den dröjer.. få stå ut med att ha värkande halsmandlar, inte kunna sova ordentligt, vara trött och bli mer sjuk :(

Hur som helst, detta inlägg skulle inte handla om det , men kände jag ville skriva om det lite i alla fall.
Det skulle handla om idag. För idag kl 15.00 kommer Lena upp och hämtar mig för en dag tillsammans.
Först ska vi till täby och hämta ut våra biobiljetter till ikväll då vi ska se "Winters bone". Skulle ev sett den med Carro igår men hon och hennes familj blev ju magsjuka och dessutom så hade vi inte spikat att vi skulle se just den och så hade faktiskt jag och Lena bestämt att vi skulle gå på bio först. Så då får jag äntligen se den och som bonus tillsammans med Bästa vännen också :) Den börjar 18.00 så innan dess ska vi gå runt i butiker, äta "tidig" middag och bara umgås. Det ska bli underbart och riktigt roligt, LÄNGTAR :D

Men först så ska jag hjälpa mamma i tvättstugan, duscha och fixa mig :) Man måste ju se lite fin ut i alla fall när man ska ut på "äventyr"  ;) Haha. Imorgon så ska jag ta en lååång sovmorgon och sen dammsuga rummet och skura igen, spillt coca cola här inne för en vecka sen och fläcken glömde jag bort på golvet så måste få bort den och sen har jag ätit riskakor så det är fullt med smulor på golvet, haha inte så roligt att kliva på vill jag lova:P


Nej men nu börjar kl ticka, en timme kvar ungefär till tvättstugan så måste sätta fart.
Hoppas ni får en lika rolig lördag som jag kommer att få ;) Kramar!


Gammal bild på mig och Lena, ska faktiskt ta med mig kameran o ta lite nya på oss :)

RSS 2.0