trött efter jobbet.

OBS. Detta skrevs för typ 1 timme sedan för bloggen ville inte sparas så ni vet XD


Hej!


Nu var det ett tag sedan jag skrev bloggen igen, det är för att jag inte hinner ha datan så länge nu förtiden för brorsan sitter inne ganska ofta på internet så det kan bli lite svårt. Plus att jag jobbar nu den här veckan ons-fre, nästa ons-to, och veckan efter på onsdagen. Vet inte om det kommer andra jobb men än sålänge ser det ut så och dessutom så ska jag kanske täcka ens heltid under vecka 8, ja om jag nu inte blir sjuk eller om något annat inträffar, det vet man ju aldrig men premilinärt (okej jag orkar inte kolla upp hur det stavas) .

Var på ett nytt ställe idag där jag ska jobba nu framöver då da. Jätte mysig liten förskola som också tillhör täby västra förskolor, jätte trevlig personal och jätte gulliga barn så jag ser fram emot de här veckorna jag är där.
Kul att få tjäna lite pengar, få mer erfarenhet och få slippa gå hemma och ha det trist.
Visst nu är jag lite trött i kroppen som man lätt blir av att jobba på förskola ,
( speciellt om man har problem med rygg/bäcken som jag har)

Men jag är super glad över att jag får de här chanserna och de verkar ju tycka om mig eftersom jag fortsätter att få jobb. Tänk att första dagen bli erbjuden att täcka för en heltid, inte illa.
Jag är fortfarande i chocktillstånd att det har gått så enkelt. (= De måste antingen gilla mig som sagt eller så är det helt enkelt desperata av vikarier :P Jag hoppas på det första alternativet hihi.

Hehe satt så är det. Började idag då , det var kul, jobbade från halv 10 till halv 2, så 4 timmar var helt okej, imorgon jobbar jag bara till 12.30 så det ska bli skönt faktiskt . Ska eventuellt till Fredrik men vi ska göra något till helgen är det tänkt så jag får se hur jag känner imorgon för jag jobbar nämligen till halv fem på fredag (:

Igår träffade jag Lena, hon var jättesnäll och följde med mig och kollade vart förskolan låg någonstans eftersom jag aldrig varit där. Det gick jätte bra efter ett tag hittade vi den. När vi hade hittat förskolan så åkte vi till täby centrum och gick runt och kollade lite. Finns jättemycket rea just nu på kläder och annat och jag hittade ett par jeans för 98 spänn!! Så jag kunde ju inte låta bli att köpa ett par, speciellt som jag inte har några byxor att ta på mig, hahaha .. alla har blivit hål i eller så kommer jag inte i dom, hahaha ... kommer bättre tider :P
Men hur som helst, sedan tog vi varsin smörgås på fik och sedan åkte var och en till sitt, TACK FÖR EN JÄTTE ROLIG DAG GUMMAN, HADE SKIT KUL, SOM JAG ALLTID HAR MED DIG ;)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, ska alldeles straxt kolla på dubbat som går på svt, den är faktisk rätt kul, sen får jag se ifall jag kollar på fråga olle men jag tror nog jag vill sitta här då inte brorsan är hemma (=
Men jag får se, hehe . Ska ju upp tidigt imorgon också satt det är väl bra att gå och lägga sig i vettig tid.
Igårnatt sov jag bara 4 timmar för jag var nervig inför idag så , ganska förståligt men så är det satt jag är ju rätt trött och behöver sömn :P haha. Nej nu bara skriver jag som en tok så nu ska jag sluta (:

Ha en forsatt trevlig onsdagskväll/natt så skriver jag igen så snart jag kan.

HEJSVEJS!
/Jessicka

jag är så ledsen..

Jag hatar att jag ska känna såhär.. jag orkar inte.
jag känner såhär säkert för att mina hormoner är helt åt skogen men jag känner att jag har förlorat det jag än gång haft.. det är förlust för mig...
Även om ingen förstår det så är det en förlust för mig...

Jag önskar att jag kan vara stark nog , men jag kan inte , jag klarar det inte.
Jag är en svag människa och jag känner mig så jävla värdelös.. mitt liv går åt helvette och jag vet inte vart jag ska ta vägen..

tack alla underbara som finns runt omkring mig för utan er att jag tagit livet av mig för längesedan..

Skriver av mig känslorna och så får jag väl sitta här och böla tills allting går bättre.
SKönt att få skriva av sig och dela med sig lite av sina känslor för människor.
jaja nu ska jag inte blotta mig mer..

Kan inte sova men ska försöka nu , god natt alla.
/Jessicka

nej nu igen..

hej


N
ee nu har jag missat att skriva blogg igen :/
Vad är det med mig ? haha jaja man har ju ändå inget intressant att skriva så det gör väl inget.
Förra veckan var det mycket som hände. tror jag skrev förra måndagen här men minns inte.
så lite upptaderingar tänkte jag nu. Träffade min kära bästis Lena som planerat på tisdagen, det var jätte kul att ses igen <3 vi gjorde inget speciellt, gick runt och kollade och satt och pratade plus fikade hos hennes farmor (:
Men huvudsaken var att vi träffades tycker jag <3

Sedan så har jag varit och träffat Diana, var hos henne i torsdags . Vi gick på en promenad till willys och handlade och så när vi kom hem till henne så spelade vi spel tills Raul kom hem och då fixade de middag och så åt jag hos dom och vi pratade om allt möjligt och hade jätte kul. Raul brukar berätta historier om vad han gjorde för bus på hans gamla jobb och jävlar vad kul det är , skrattade så mycket tills jag fick träningsvärk i magen.
Diana lägger till saker också så man får ingen paus mellan skrattattackerna!! haha jag har sååå roligt med er :D:D

I fredags bar det av till min flöhr, sov över där från fre-sön. Vi hade mysigt!! Hyrde Ciao Bella ( okej den filmen sög tycker jag) men det var i alla fall något att se, sedan så har vi flummat runt, kollat yttligare på film ( Adam och Eva med Björn kellman, som var en betydligt bättre film) , tagit bilder , ätit gott gott ( Fruktsallad & VOFFLOR ) och det bästa av allt så har vi skrivit en barnbok :D SKit kul och den är bra tycker vi :D
Den heter och handlar om Räven och Apan på tivoli :D haha fett kul :D

Så jag har haft en riktigt rolig vecka fast idag är jag helt slut plus att min mens har kommit (IGEN)
Blir skit irriterad för jag har redan haft min mens nu i januari, typ för två veckor sen så jag är inte särsligt glad.
men men livet rullar på ;D

Nu avslutar jag med att ni får ha en jätte bra måndag :D Idag är det guldbaggegalan som gäller för mig :D
Sen vet jag inte vad som händer, men ja hehe ha det bra!
/Jessicka

jobb .. ont som fan... skit.. helvette...

HEJ och god kväll!

Mmmm
så känns det verkligen ..
Fast jag är jätte glad över att jag fått jobba idag i alla fall, det är jag alltid när jag får jobba :)
Men att jag har ont i ryggen är ju inte så bra, men jag kan i alla fall koppla bort smärtan när jag jobbar och det är det viktigaste för jag kommer alltid ha ont och plågas av att mitt bäcken värker och blir snett eftersom jag har bäckendysfunktion (överrörlighet i bäckenet) och det är croniskt och kommer inte försvinna..

Ska i alla fall till min kiropraktor på onsdag morgon och fixa till det så gu vad skönt det kommer kännas efter det alltså! sen vet jag inte vad som händer på onsdag efter det , får se om de ringer om jobb så får jag åka dit efter jag har varit hos LB.

Men nu kommer det vara tisdag imorgon och då ska jag först till helvettet..
Men SEN SKA JAG TRÄFFA MIN KÄRA BÄSTIS LENA :D:D:D:D:D(L)(L)(L)
<3 kommer bli såååå kul för jag har längtar såååå jävla mycket efter dig gumman<3
Vet inte vad vi ska hitta på men det spelar ingen roll för vi har alltid lika kul ialla fall, så morgondagen längtar jag till pga det men inte för det andra, har ÅNGEST! men men , sånt är livet.

Nej nu orkar jag inte skriva mer , ha en bra måndagsnatt nu alla , sov så gott och dröm sött!

OVER AND OUT!
/Jessicka

Grattis Fredrik 20 år :D



God Fredagskväll bloggare/bloggläsare/vänner osv.

H
oppas alla har haft en riktigt bra dag ?
Min var väl sådär under dagen men sedan på eftermiddagen åkte jag och firade min kära vän Fredrik :D
Det var riktigt trevlig och roligt så tack för kvällen :D Och Grattis på 20 års dagen yttligare en gång (L)

Jaha så nu sitter man här efter att ha pratat med Diana i telefonen.
Vi beslutade oss för att ses på söndag istället för de hade andra planer imorgon , men det gör inte mig någonting för då kan jag vila imorgon för jag har så jävla ont i min rygg/bäckenet :S måste boka tid nästa vecka hos Lars B ( min kiropraktor) så jag blir bättre nån gång. Men det ordnar sig väl , fast jag har en ganska uppbokad vecka.
Ska på två möten och sedan så ska jag träffa min kära bästis Lena :D
(Vilket kommer bli riktigt kul , har saknat henne)

Annars har man inte planerat något för helgen eller nästa vecka, men man vet ju aldrig.
Fredrik frågade mig ifall jag ville följa med på kareoke ( okej vet inte hur det stavas och jag är för trött för det så säg inget för jag vet) på onsdag, men jag vet inte, det skulle väl vara kul men jag vill inte sjunga då för det vågar jag inte, men det skulle vara fett kul att se alla andra sjunga :D Så jag får se, jag kanske åker på det men det beror helt på hur jag mår och vad som händer, hihi.

Fast jag måste ju säga att det känns skönt att man kommer få någonting att göra, för nu har man gått hemma och det är ju inte så kul. Men jobbsökandet fortsätter och jag lär ju träffa vänner när de kan så =)
Man överlever alltid om man vill överleva och har jag kommit såhär långt så.. och inte har man blivit deprimerad heller vilket man lätt kan bli när man bara går hemma, ledsen har jag varit såklart och mått dåligt men inte värre än så satt hihi , men som man brukar säga att situationen blir som man gör den till så :D

Så drog let´s dance igång ikväll också. Visst det är ett rätt så löjligt program enligt vissa men jag tycker faktiskt det är underhållande, tyvärr missade jag det ikväll eftersom jag var hos fredrik ( men den uppoffringen gjorde jag UTAN TVEKAN. Får se om jag ser på reprisen på söndag innan jag åker och umgås med Diana, men det gör jag eventuellt.

Nej nu ska jag snart bege mig tillbaka till mitt rum och spela Zelda, måste komma till spirit tempel !
Ha det toppen och en fortsatt bra fredagskväll nu innan den tar slut, men jag hoppas natten blir bra den med!

CHIAO!
/Jessicka

Tråk och frågor.

Hej!

M
mm allt är tråkigt som vanligt förutom att jag pratar med mina kära flickor Lena & Carro på msn <3
Sedan har man spelat lite onlinespel tillsammans med Lena , det har varit kul :D
Och duschat som är typ mer av ett måste men jaja. Nu har jag kopierat frågor av carro för jag tycker sånna är så roliga från hennes sida, så jag har lite att göra. Hon har ett om hennes 2007 så jag tänkte , vad F - jag kan ju också göra den xD Så Enoy!

Jessickas 2007

Vad gjorde du 2007 som du aldrig gjort förut?
Sökte jobb och jobbat som vikarie.

Dog någon i din närhet?
Nej som tur är!

Vilket datum från 2007 kommer du minnas, och varför?

Oj inget speciellt datum men jag har måånga minnen <3

Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2007?
Ingen speciell.

Blev du kär under 2007?
Nope.

Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
Utan alla problem !

Höll du några av dina nyårslöften?

Nej för jag ger aldrig några för jag vet att de kommer brytas :P

Blev någon av dina vänner förälder i år?

Nej , men bebisar kommer =)

Är det något du saknar år 2007 som du vill ha 2008?
Ja, ett jobb.

Vad var din största framgång 2007?
Att jag fick något bättre självförtroende/självkänsla och har fått en fot ut i arbetslivet.

Största misstaget?
Säkert något men inget större tror jag :S

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja det har jag.


Vad spenderade du mest pengar på?

Hyra, mat och allt tråk.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja att jag lyckades gå ner i vikt , tränade och verkligen kom igång med det.
(men sedan gick det ju åt helvette men nu ska jag upp på hästen igen)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag brukar oftast vara ledsen, såklart att det har varit jobbigt 07 med men om man jämför med andra
saker som jag har varit med om så har jag väl varit mer gladare.

Vad önskar du att du gjort mer?
tagit bättre insiativ och klarat av att hålla vikten/gå ner ännu mer.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit rädd för att inte lyckas för det gör ju att man misslyckas.

Hur tillbringade du julen?
Tillsammans med min familj hemma i berga.

Hur många förhållanden hade du?
inget.

Favoritprogram på tv?
Under 07 måste jag säga greys anatomy.

Bästa boken du läste i år?
Utan skuld av charline smith.
(om att hon blivit våldtagen och hennes kamp mot rättigheter i sydafrika när det gäller aids.)

Största musikaliska upptäckten?

Tycker det har varit lite dåligt med bra nykomlingar men jag måste säga att jag diggar verkligen
ohlaura och deras låt relese me.

Något du önskade dig och fick?
Japp :D

Något du önskade dig men inte fick?
Självklart finns det ju alltid.

Hur skulle du beskriva din stil år 2007?

haha jag är alltid typ lodis så xD

Vad fick dig att må bra?
Mycket faktiskt, kan inte säga något speciellt.

Årets sötaste?
Lena & Carro.

Årets hetaste?

Många :O

Årets största kärlek?
Musiken som alla år <3

Årets besvikelse?
Att potc 3 inte var så bra som jag hoppats på.

Årets bästa?
När jag tog studenten, fan vad härligt det var <3

Årets snällaste?

Många men jag nämner Fredrik och han vet varför :D

Årets bästa film?
Det har kommit många nya som är bra men jag har inte sett alla men av dom jag sett så är det
nog simpsons filmen i den genren och så Harry potter och fenixorden.

Vilken kändis var du mest sugen på?

Ingen speciell faktiskt.

Årets elakaste?
Det är nog jag själv tyvärr.

Årets roligaste händelse?
När jag hälsade På Carro i både örebro och gävle <3
Och kören tillsammans med mamma & Fredrik :D
OCH MÅNGA MÅNGA FLER, speciellt tillsammans med min Kära Lena och allt man gjort med syrran <3


Hehehe så xD
Hoppas morgondagen har lite mer intressant att berätta.

CHIAO!
/Jessicka

tisdag.



Hej !

M
mm nu är det tisdag igen och ännu en strålande dag med vackert väder och mycket att göra..
INTE! Nu har det blivit sådär tråkigt igen. men det förändras väl så småningom.

Jag skulle egentligen ha åkt till stan idag för att träffa Diana men det blev inställt för hon har FÅTT ETT JOBB :D
GRATTIS IGEN GUMMAN, ÄR SÅ GLAD FÖR DIN SKULL (L) hoppas vi hinner ses till helgen !
hehe så jag har ingen aning vad jag ska göra idag, om jag pallar ska jag fixa rummet och kanske försöka klara av det jobbiga eldtemplet i spelet Zelda- Ocarina of time, fast jag får se..
Skulle nog hjälpa mamma också med att plocka ner lite från granen, julen är ju slut nu.. eller ja 20 dag knut men våran gran börjar bli lite vissen så :P

Hehe ja så jag har inte så mycket mer att skriva, tyvärr men jag upptaderar när det kommer något mer att skriva.
Oh just ja en ändring på det jag skrev förut. Blev aldrig kryssning med Fredrik för båten blev inställd, men vi åkte och åt på kinaresturang istället i norrtälje och hade det jätte trevlig :D:D:D Så tack för den kvällen Fredrik (L)
(Ops märkte att jag redan skrivit dethär hehe men för alla som missade då xD )

Bye bye!

/ Jessicka

hemma igen :D

hej!

J
app nu är man hemma från småland (:
Kom hem igår vid halv 3 tiden. Firade nyår med Liselotte, hennes pojkvän Marcus , Liselottes moster Laila och två av deras vänner (: Det var trevligt och de andra dagarna har varit roliga :D Tack för veckan Alla , speciellt L + M :D

Men det är alltid bäst hemma, det är verkligen skönt att vara hemma igen :D
Idag var det tänkt att jag och Fredrik skulle ha åkt på dagskryssning men tyvärr så är båten inställd pga vädret.
Det är synd men ändå bra för jag vet inte om jag hade pallat det idag alltså. har ont i ryggen och allt så och är trött efter veckan, men vi ska i allafall träffas i norrtälje och så bjuder han mig på middag istället (:
Så det blir trevlig.

Vet inte så mycket mer vad jag ska skriva, orkar inte skriva om veckan faktiskt .

Ha en trevlig helg alla i alla fall !
/J
essicka

RSS 2.0