så löjligt alltså...

Okej , förbjuda rökning på allmänna platser och på sin egen balkong. Då tycker jag såhär istället , då kan vi ta bort allt som är skadligt för oss ... cigaretter, snus, alkohol, godis, chips, onyttig mat, bilar, osv och så går vi tillbaka till att bli bönder och pigor och köra häst och vagn så kanske vi lever längre....



-

Nu har jag en jobbig period igen då allt känns så meningslöst.
Det skulle vara skönt med en paus från verkligheten men det finns aldrig någon riktig tid för det..
suck

Äntligen!

Hallå alla fina därute!

Om ni undrar varför det har varit så tyst om mig den senaste tiden är för att min dator pajade... eller ja jag rättare sagt smällde ihop den för hårt när jag blev förbannad och ett tag senare så var hårddisken paj.. Kul inte.. men jag får skylla mig själv. Jag hade ändå planer på att köpa en ny i alla fall fast jag behövde ju inte ha sönder min förra fördet. Men nu så har jag äntligen fått hem min nya, denna gång en stationär. And i Love it!!!!

istället för min pissiga lilla sketna minidator på 10 tum så har jag nu en led skärm med 21.5 tum!! Okej den är nästan lite för stor men den kostade bara 1000 spänn och det måste jag säga är en skit bra.
Sen en pc i delar som brorsan har byggt ihop, fick hem allt i tisdags och den blev färdig igår kväll.. så nice!

Alltså man är så beroende av en dator så det är inte klokt, visst har jag överlevt men det har inte varit så lätt alla gånger att sysselsätta sig med något. Haha och man har ju inte lust med så många måsten när man kommer hem från jobbet, eller håller ni inte med mig?! ;)

Så nu ska jag fortsätta att bekanta mig med min nya dator och så hörs vi snart igen :)
/J

RSS 2.0