Monday

Ja det är bara att konstantera att jag inte är inne i någon bloggperiod. Det har knappt blivit några inlägg detta år, 2012 är snart slut. (ja det är två månader kvar men still.) Som alltid har det gått upp och ner i mitt liv detta år, som det gör för alla mer eller mindre. Jag är bara i en period då jag tycker synd om mig själv, hehe.. men snart så kommer jag väl ifrån det xD Inte mer om det nu för då skriver jag bara massa som jag inte borde skriva som alla kan läsa... ja jag är försnabb ibland för att lämna ut mig själv och detta är inte rätt forum faktiskt. så till annat..
 
Denna vecka är det höstlov. Idag har vi haft studiedag på jobbet och jag kom hem tidigare än vad jag brukar på måndagar då jag egentligen stänger.. så det var väldigt skönt. men nu sitter jag här helt slut efter helgen då jag varit dunderförkyld. men det vänder sakta men säkert, tack och lov för det. Och när denna omgång av förkylning så ska jag sätta igång med att återigen återuppta mitt "hälsosamma liv" och tänka på mina val när det gäller min hälsa.
Så får vi se hur det går denna gången.. höhö!
 
Hur som haver, denna veckan blir nog ganska lugn då det som sagt är höstlov. Jag jobbar hela veckan, sparar mina sista semesterdagar till julen så jag slipper jobba då (vilket jag gjorde förra året och gärna vill slippa detta)
Hoppas bara detta oväder som kom idag försvinner(det ska det inte göra om man ska tro vädrerleksraporterna, men jag är hoppfull haha)
 
Annars är det väl inte så mycket som händer. ska kurera mig så mycket som jag bara kan så jag till helgen blir piggare och om jag lyckas bli det så ska min kära vän carro komma och hälsa på mig :D men jag tror nog att jag hinner piggna på mig, känner mig redan så mycket bättre så :)
 
Neej nu ska jag kolla lite innan jag ska sova, japp imorgon är det min öppning så då ska man upp med tuppen 04.45 haha xD så får vi se då när jag skriver i bloggen härnäst... tills dess... peace out! / J

RSS 2.0