Bio med syrran

Jag har precis kommit hem från stan där jag och syrran gick på bio och såg new years eve.
Det var en bra film, riktigt rolig. Rekomenderar den varmt :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa mig in i det varma täcket och spela lite the sims 2 innan jag tänker sova.
God natt allihopa, dröm sött :)


mår fortfarande illa... :S:S

... av och till hela jävla dagen.. inte kul! men har inte spytt så då kan jag utesluta magsjuka i alla fall.
Misstänker att det är magkatarr (haha kan inte stava men ni fattar säkert) och går det inte över så ska jag prova att köpa och ta movikol så får jag se om det hjälper..

Så hur som helst imorgon blir det jobb igen och det blir inte så kul med magen som krånglar.. dessutom ska jag upp 04.45 så mamma väcker mig 04.30... och jag kan fortfarande inte få någon ro då jag mår illa.. kul att komma upp imorgon (snart rättare sagt) Men som tur är så jobbar jag bara till 15.

hoppas ni får en god natt och även jag själv så småning om.. hoppas jag.. men jag känner mig inte så hoppfull i den frågan.

sjuk

Eller vad man nu kan kalla det, mår så illa.. gjort det hela natten och det har känts som jag ska spy.. fortsätter här nu under morgonen och mår fortfarande illa... men jag har inte kräkts än så det kanske inte är magsjuka men jag ville inte ta några risker så är hemma idag. Hoppas jag blir bättre under dagen för jag vill verkligen inte bli sämre och ligga sjuk. Speciellt inte eftersom jag fick höra att en av mina kollegor också är hemma sjuk med feber.. nej men dåligt samvete här neej då inte alls ... :/ Men men jag har inte precis beställt illamående!

Men som sagt, hoppas det inte är magsjuka, tycker väl att jag borde ha spytt vid det här laget då men ja det är ju dumt att riskera att åka och så typ spyr man halvvägs till jobbet.. nej tack!

Håll i alla fall tummarna på att jag blir bättre under dagen.


<3

Idag kommer världens bästa jossan hit till mig :D
Då ska det bli zumba för hela slanten, och ja lite annat också såklart. Kommer bli så kul!! det är det alltid när man är med bästisen <3

...

Jag känner mig bara så jävla deppig.. hatar att ha mens och jag hatar mina tankar ibland, kan man inte bara slå av skallen??


Sundayyyy

Lovely , nu är söndagen här... not! varför tar helgerna slut så fort? :(
Aja thats life.. inte för att så mycket intressant har hänt denna helg, Jag har tränat, suttit vid datorn, ÄNTLIGEN klarat av zelda skyward sword i hero mode vilket jag aldrig trodde jag skulle klara men som jag fan gjorde, woho!, tittat lite på tv och tagit det väldigt lugnt.

Igår umgicks jag också med världens bästa syster <3 Hon kollade på när jag körde sista delen i zelda, vi kollade på roliga klipp på datorn och sedan tog vi kvällsmörgås och kollade på när lammen tystnar som gick på tv.
Love that movie <3 väldigt otäck film men så jävla bra , speciellt skådespelet av Anthony Hopkins och Jodie Foster.
So damn goooooood!!

Så denna söndag vad har jag gjort då? Nej inte så mycket.. vaknade, åt frukost, tränade zumba wii, duschat, torkat håret och suttit och glott framför datorn. Men vid 16.00 till 19.00 så är det den eviga tvättstugan.
Efter det funderar jag på att kolla på moulin rouge, Jossan såg den för nån vecka sedan och så blev jag lite sugen nu på att se den. Så jag får se :)

Jag hoppas i alla fall att ni har haft en bra helg!
Talk to you later dudes!

suck.

Trött men tankarna snurrar runt i skallen.. hoppas jag kan sova snart.

Jag förtjänar inte din skit idiot! vissa önskar man att man kunde be att fara åt helvette eller håller ni inte med mig?

Tur att jag i alla fall har världens bästa familj och vänner som får mig att må så jävla bra<3, då kan jag för det mesta slå bort andra människors bullshit. <3

Det är ingen vanlig dag idag..

Nej för det är världens bästa brors födelsedag. Hurra hurra hurra!! 25 år idag, tänk vad åren går fort. Snart är man själv där, men först får man lov att få fylla 24 i sep men ändå detta år lär ju springa iväg det också.

mer än såhär blir det inte idag, är så jävla trött efter att ha jobbat hela dagen, det var ett tag sedan!
(fast jag jobbat hela julen men då har jag haft nice tider och börjat typ 11.30-12.00... så man är seg)

God natt snart för min del hahaha!

Happy cow.

Hahaha alltså dom här killarna är bäst! Jag dör...


Hahaha

Jag dör fortfarande.. hahaha!!


RSS 2.0