Trevlig valborg :D

Godmorgon!

haha, ja det var då länge sedan som man började med att skriva god morgon, brukar oftast inte skriva min blogg på morgonen eftersom jag ska iväg till jobbet och allt men det var såhär att jag kom på en sak i sista sekund som var jobbrelaterat som jag var tvungen att kolla, men nu är det fixat och jag ska alldelesstraxt iväg o borsta tänderna och håret (har hört att det kan vara frächt) sedan så bär det iväg.. sista fredagen.. alltså det kommer kännas så konstigt, skönt men ja konstigt. ja ja kan inte sitta o pladdra om det nu hehe. Jag trodde inte jag skulle skriva något idag men det gjorde jag ju (kommer säkert skriva blogg senare idag också så.)
Önskade alla en trevlig valborg igår , men då kan jag ju göra det idag också så trevlig valborg på er!

Så håller vi tummarna på att vädret håller sig fint och att det inte regnar eller hur?
I alla fall när väl brasorna runt om i landet ska tändas, då kan det vara bra med uppehåll ;)
Puss/Jessicka

Sista heltidsdagen :`( och valborg imorgon :)

HELLU!
Ja då är snart även denna torsdag till ända. Dagarna går så fort, som jag redan sagt tror jag flera gånger haha men i alla fall man hänger inte med. Aja, idag har det i alla fall varit en helt okej dag. Underbart väder i alla fall på eftermiddagen alltså det var ju värsta sommarvädret, men sedan så nu på kvällen så har det regnat... så vi får väl se hur det blir imorgon då det är valborg. Dessutom så är det min "sista" fredag som jag jobbar och min sista heltidsdag. Sen vet man ju inte hur det kommer se ut framöver men det blir nog som jag skrev igår må-tors jag jobbar och sen så är det ju så att jag kan jobba över ifall det behövs o så satt hehe det går ingen nöd på mig =)
Då kan jag äntligen få energi till att gå ut och gå och fortsätta med att gå ner i vikt.. har ju förlorat 9 kg och nu har det stått stilla på det och så har jag gått upp och ner mellan 1-2 kg hela tiden så ja 7-9 kg har jag gått ner så men ja det är en heeeeeel deeeel kvar så nu gäller det Jessicka att skärpa dig och fortsätta vara så duktig som du varit! ;D
Jag vet att jag kan och jag vet vad jag vill så komigen! (hahaha lite pep talk till sig själv är väl inte helt fel va?)

Hehehe men i alla fall, imorgon är det valborg. Då ska jag och min kära mamma gå ner till ekbacken och kolla på när kören sjunger och sedan såklart kolla när dom eldar brasan :D Ska bli så mysigt. Hoppas även att min digitalkamera kommer imorgon för då kan jag kanske ta lite fina bilder på brasan och på annat ;) Sedan så har jag köpt glass och hallon som vi ska mumsa på till efterrätt imorgon så det blir mysigt. Sedan så blir det väl kanske inte så mycket mer, bara ha en mysig hemmakväll :) För på lördag kommer Jossan hit till mig och så kommer även syrran o hälsar på :)
Så den här helgen blir det fart och fläng igen :) men det är bara kul så :D

Nej nu har jag väl inte så mkt mer att dela med mig av idag så nu tackar jag för mig! / Puss Jessicka

Om jag nu inte skriver imorgon så vill jag passa på att önska alla en trevlig valborg <3

Onsdag (:

Hej!
haha orkade inte vara kreativ idag med min rubrik... inte alltid man kommer på heller vad man ska ha för någon så :P men idag är det då onsdag, har jobbat hela dagen, kom hem för en timme sedan, har suttit här.. snart väntar diskning och sedan blir det in i duschen och senare ikväll blir det greys anatomy och spela wii med brorsan :)

Jossan ringde mig här precis, inget valborgfirande, skit trist :(men du kommer på lördag i alla fall det är ju toppen det också, kommer bli skit kul :D så då blir det väl till och fira valborg hemma sittandes framför datorn eller nått.. hahaha xD jobbar ju min "sista" fredag den här veckan så kommer nog vara trött.

Just det ja, min sista fredag på jobbet för från och med nästa vecka går jag ner i tid då min kollega kommer tillbaka på heltid och då kommer jag gå ner till 15 timmar per vecka, dvs jobba 09.00-12.30 - måndag-torsdag, så då blir man ledig varje fredag. 4 dagars arbetsvecka. Det kommer faktiskt bli rätt skönt, men kommer sakna heltiden också, mest för pengarna :P men huvudsaken är att man överlever och det gör man ju alltid.. :P

Sen igår så beställde jag en digitalkamera.. det har jag velat göra väldigt länge men det har kommit upp annat emellan men nu så äntligen! Nu väntar jag bara på att den ska komma med posten.. ska bli så kul o skönt med en egen, kunna ta bilder o lägga ut o fixa o trixa med.. nice ;D

Nej som sagt nu väntar disken på mig och jag vill gärna bli färdig med den så hej då på er allihopa!
Jag lämnar er med en pic på digikameran ;D / Puss Jessicka



en vecka senare..

Hej!

Oj, ja den här veckan har det varit full rulle så jag har inte haft någon som helst energi att skriva blogg..
Visst kanske inte har gjort så mycket som det kanske låter men jobbat mycket och sen nu i helgen har man varit barnvakt :) Var hos min kära vän Lena o passade hennes son tillsammans med en annan kompis till henne som också heter Lena. Det har varit riktigt kul o mysigt men ja jag är bra trött. kommer sova riktigt gott och kommer nog inte ha någon större lust att gå upp imorgon.. jobbar 8-17 så det ser man inte fram emot så mkt.
Okej jag älskar mitt jobb men fan att helgerna alltid ska gå så fort, man hinner ju inte med!

Hur som helst så har det i alla fall varit skit kul i helgen och fan lena så mkt som vi skrattade igår alltså, hahaha det var riktigt riktigt kul!! (du vet vad jag snackar om, haha)

Så idag har man då som sagt också varit barnvakt, sedan så umgåtts lite och så kom man hem, åt middag, tittade på wipeout och så duschade jag lite grann, nu så sitter man här och känner att ögonlocken börjar bli ganska tunga så jag ska faktiskt nanna kudden nu tror jag... det är ju faktiskt en dag imorgon också o den börjar om 6 timmar o 40 min så hehehe.. (sover alldeles förlite.. haha jag skyller det på datorn)

Så sov så gott alla söta därute, dröm söta drömmar! /Puss Jessicka

Helgen har varit underbar <3

God kväll alla bloggare/läsare därute!

Ja då var man hemma igen då efter en helt underbar helg i Örebro hos sin underbaraste carro<3
Alltså ni anar inte vad jag inte ville åka hem idag.. urk.. men som allt har så har även denna helg fått sitt slut!
Det har varit jätte kul, vi har mysigt tillsammans med film o gott, tacokväll i fredags, äventyr till svampen ( Örebros vattentorn, nordens största var det väl det var va carro?) - verkligen häftigt o skit kul, ska lägga ut bilderna därifrån när jag väl får dom av carro på torsd/fre när hon är hemma i gävle(snabbare internet där).. efter det begav vi oss hem, kollade på twillight (som jag absoult inte hade tänkt se men nu är det gjort och det är jag glad för, den var riktigt bra.. sen lagade vi middag (kyckling och pasta) och sedan kolla vi på new moon(även den bra, snäppet bättre än första filmen om jag måste välja).. idag tog vi det bara lugnt, kollade på änglagård innan vi skulle åka till mitt tåg, hann inte se klart hela men får göra det nån dag, riktigt bra svensk film.

Så ja min helg har varit riktigt rolig o underbar... jag har ont i mina magmuskler efter allt skratt, får alltid det när jag har varit med carro, för vi har alltid det så roligt o jag njuter verkligen av ditt sällskap så jag hoppas vi ses snart igen, ska försöka komma så fort jag får råd o möjlighet <3 älskar dig gumman!
hihihi.

Nu ska man väl kolla runt lite till och sedan blir det till o sova, seg som fan och så är det upp igen o jobba.. suck.
Hoppas ni alla har haft en lika bra o underbar helg som jag så skriver jag snart igen.
Puss/Jessicka

Imorgon efter jobbet bär det iväg :D

Hallå!

Jajjamen, det man har längtat efter och sett fram emot hela veckan är imorgon här : min resa till min underbara carro, plats - örebro :D vi kommer att ha det så kul tillsammans o underbart hela helgen gumman <3
Så får jag komma till gävle nästa gång så jag får hälsa på dig där, din fina mamma, bror o katterna plus kattungarna :)


Ja så ikväll nu har man packat o sen åker det sista ner i väskan imorgon.. sen organiserat lite, lagt fram de som ska ner då, ska skriva ner resetider o så... ååååh vill åka nu, nu NU!! hihih men det går fort imorgon, så innan jag vet ordet av så är jag hos dig <3 hihi. En sak bara som har gjort mig lite irriterad angående resan är att jag idag fick min redan försenade mens , så då kunde den väl ändå ha väntat tills efter helgen, men icke sa nicke :/ så man har ju mensvärk o sånt men ja ja , får väl ta tabletter.. haha det blir väl kul gumman att jag knaprar piller o blir en trött liten mensbitch heeeela helgen hahaha ;) nej då jag bara skojar, det blir nog bra =D


Förövrigt idag så har det inte hänt så mycket, jobbat för fullt sen så kom man hem såklart.. är helt slut, men det är väl bra det för jag ska typ upp med tuppen imorgon , haha börjar halv 8 så det blir väl till att gå upp vid 5 tiden tror jag, för sen har jag ju rullväskan med mig imorgon också så då måste man väl gå åtminstone 5-10 min tidigare än vad jag brukar så. hehe men det är det vääärt verkligen !

Nej nu så ska jag ta mig en liten ciggis och sedan spela lite spel på msn med lillsyrran o sen sova så men jag kanske skriver blogg i helgen , annars skriver jag ett litet inlägg på söndag kväll när jag kommit hem ifall jag orkar. så nu lämnar jag er med lite bilder , tudelu !
Puss/Jessicka








JIPPIE, HERE I COME BABY <3

abc kurs

Hej alla!

idag blir det bara ett kort inlägg då jag hela dagen varit på ABC-olycksfallskurs.
Ville bara säga att det har varit riktigt kul, läskigt, lärorikt och nyttigt att få gå denna kurs som först och främst var inriktad på barn o ungdomar då det är den folkgruppen som jag o de andra kursdeltagarna jobbar med.
Detta borde man få göra kanske var 3-4 år tycker jag så man får uppdatera sig.. så men idag har man fått lära sig saker man redan visste, det man inte visste, som man trodde man visste men visade sig inte vara så längre och sedan få lära sig helt nya saker ;D och många trevliga personer som var där så tack för en bra dag och så får vi hoppas att ingen av oss behöver använda oss av det vi lärde oss eller hur ? =)

Nej nu blir det inte så mycket mer.. ska kolla på cougar town som precis börjat, sen så blir det nanna kudde.
Så sov så gott sen alla därute! Puss Jessicka

2 dagar kvar tills jag kommer till dig gumman <3

Måndagströtthet... men mina biljetter har kommit idag :D


Hejsan!

Ja så var det måndag igen då och den är snart slut också, jobbat hela dagen, slutar fem men fick gå tidigare så det var skönt, kom hem snart för en timme sedan så ^^ Dagen har varit sådär, haft så jobbigt med magen, känns som någon sitter och äter upp mig inuti.. inte så rolig känsla vill jag lova men det är nog bergis bara magkatarr som vanligt så det går väl över... men det tar mycket på energin att ha ont så dagen har ju varit som sagt sådär, jobbig o seg... men vilket fint väder det var på eftermiddagen alltså wow det bara slog till, vi höll på att svettas ihjäl!!
Men nog om det nu ..

För det jag helst av allt ville berätta är att mina biljetter till örebro kom idag :D
Nu vill man att det ska vara fredag, vilket jag har velat typ över 2 månader för det var då vi började planera att jag skulle komma eller hur var det carro gums? Redan innan säkert också men tänkte mer när man vetat att man skulle ha möjlighet.. så som det har varit för mig så har man ju inte vetat ifall man haft råd o så... men nu, nu äntligen kommer jag snart till dig!! först var det ju tänkt att jag skulle kommit till dig i gävle, men nu blev det örebro vilket är kul för jag har ju bara varit där en enda gång så nu är det kul att man får komma en till gång och det kanske blir sista då också eftersom du tar studenten i år ;) hihi.

Nej nu har det ropats att det är mat här. mammas godeligoda paj vill man ju inte missa, så jag lämnar er med lite bilder på en glad jag med mina biljetter ;) Ha en bra måndagskväll alla goa glada människor därute!
Puss jessicka

3 dagar kvar tills jag kommer till dig nu då gumman <3 (igår skrev jag fel, 4 dagar skulle det stå, blev 5, precis som det var i lördags så my bad ^^)





helg ska alltid gå så fort... suck

hej!
mmm nu är helgen slut, känns skit jobbigt att den är slut , har ingen lust att jobba imorgon och det kan bero på att jag inte känner mig riktigt kry... haft ont i halsen som nu gått över till att vara magvärk... vette tusan varför men så är det nu i alla fall... hoppas verkligen att det känns bättre imorgon så man orkar jobba..
vill också inte bli sjuk då jag på tisdag ska på ABC kurs och den har jag sett fram emot hur länge som helst!
(fast lite nervöst är det ju eftersom det är en riktigt viktig kurs och sen desutom då man är aldeles själv o kommer bergis inte att känna någon, men då kanske man kan få lära känna :) skojigt ;D

I alla fall, den här helgen har varit rolig alla fall, som jag skrev igår så sov jag ju över hos jossan fre-lör, sen så igår när jag väl kom hem så spelade jag tvspel(stor chock, eller inte!!) och så laddade jag ner childs play 3 och såg den sedan så har jag idag sett childsplay 4, aka : Bride of chucky.. sedan så var jag o morsan o handlade , så fick man sig en promenad så det var ju nice det :D

Nej nu måste jag verkligen försöka sova så jag orkar imorgon. Håll tummarna för att jag inte blir sämre i magen! :)

Så god natt nu alla söta små trott därute i vårat avlånga land Sverige :P Puss/Jessicka


5 dagar kvar tills jag kommer till dig min kära carro <3

Nu är biljetterna till örebro, till kära carro, BOKADE :D


Hej hallå alla bloggare/läsare!


Ja då är det lördag igen då och jag har spenderat dagen hos min kära Jossan, sov över där igår till idag, så idag vaknade man upp i bromma, men nu är man hemma i åkersberga igen.. :D Så knäppt det känns ibland alltså.
Nej så vi vaknade runt elva tiden, gick upp käkade mkt god frukost = hennes mammas supergoda hembakade morotsbröd med ägg (MUMS MUMS!) och sedan satt vi vid datorn o så kollade vi på Childs play 2, haha got to love CHUCKY!! haha <3.. sen så åkte jag hem o har spenderat 2 timmar on the road så nu är man hemma igen sedan typ två timmar sen.. och då har jag hunnit käka, sitta här ett tag men det bästa av allt - ÄNTLIGEN BOKAT BILJETTER TILL ÖREBRO PÅ FREDAG FÖR ATT ÅKA O HÄLSA PÅ SIN KÄRA BEBJBIIE CARRO!! <3 Nu längtar jag som fan gumman, vill att det ska bli fredag, för jag vill åka nu , NU NU NU!!! HAHAHA! Saknar dig som bara den det ska du veta gumman, åh vi kommer få det såååå kul ! :D så nu får veckan gå fort! - men det gör den säkert, det brukar det göra så snart ses vi älsk, nu är det bara att räkna ner dagarna.. (kommer jag göra längst ner i bloggen nu dag för dag)

Så vad händer annars idag? Nej kommer väl bara sitta här förmodligen, kanske lira lite Zelda-oot senare, snart klarat av det så.. sen kanske kolla på någon bra film ikväll o bara chilla :)
Men lär komma med uppdatering senare kanske , vad vet jag (;

Så jag säger sålänge ha en trevlig lördag alla därute!!
Puss Jessicka

Tack Jossan för en riktigt trevlig fre-lörd, det gör vi om snart igen <3

5 dagar kvar tills jag kommer till dig gumman <3




Bild: Såhär ser man ut när man är nöjd efter biljettköp ;)

Storstädning av rummet.

God eftermiddag alla bloggare/läsare därute i vårt avlånga land!

Ja, då har man varit nyttig idag då och stortstädat hela rummet. Dammsugit och putsat, dammat av och torkat, möblerat om prydnadssaker och slängt o rensat det man inte vill ha kvar och det som ska packas undan.
Det enda som jag väntar på är att blommorna som jag sköljt av ska torka så jag kan ställa dom på fönsterbläcket.
AAHH allt så ni anar inte vad skönt det är att man äntligen har fått städningen avklarad! Har tänkt göra det ett bra tag nu men har inte orkat då man varit trött efter jobbet och man bara har varit allmänt lat. Men nu är det gjort och man får ju verkligen en sån skön känsla efteråt, nästan en av de bästa.. fint o rent o ahh man bara njuter!!

Men en sak som man varit förbannad på under dagen är att det har.. kan ni gissa? Jo .. SNÖAT! fan, de hade rätt på vädret! orkar inte med mer snö nu! :( men som det ser ut så smällter det ganska rijält nu så det är bara hoppas hoppas att det fina vårvädret som varit nu under påsken kommer tillbaka!! *hoppas hoppas*

Ja nej nu väntar en kväll med att bara ta det lugnt för imorgon så börjar man jobba igen..
Hoppas alla får en bra måndagskväll (söndag). kanske skriver senare men det är ifall jag har något att skriva det ^^

Puss sålänge i alla fall! /Jessicka

Det blev film mys (:

Hej igen!
Ja tänka sig , två blogginlägg på samma dag, eller ja det har ju slagit om till ett nytt dygn för en timme sedan men jag som ännu inte somnat blir det ju som samma dag.. haha strunt samma det här inlägget blir lite kortare än det förra. Kan inte sova riktigt än, måste bli riktigt trött först, har verkligen vänt på dygnet. Det blir intressant o se hur jag somnar imorgon för att sedan gå upp på tisdag för att jobba igen.. suck .. varför går tiden alltid så fort? Vill gärna vara ledig ett par dagar till, åtminstone en hel vecka.. det är väl det enda man saknar med att plugga.. loven!
Hehe men jag ska väl inte klaga, blir åtminstone bara 4 dagars arbetsvecka och det går fort.

Hur som helst det jag tänkte skriva var att det blev tv o filmmys tillsammas med min kära mamma.
Vi kollade vid 20.00 på wipe out, sedan gick vi upp till "lilla affären" och handlade lite gottis (blir absolut sista sen är det slut med onyttigheter igen) och så tittade vi på Austraila. Och det var en film värd att vänta på, tyckte den var riktigt bra! Har velat se den hur länge som helst så ja som sagt värd att vänta på. <3

Nej nu ska man väl försöka sova, imorgon ska man städa rummet för det ser verkligen ut som ett bombnedslag härinne.. hehe.. så natti natti på er alla små söta troll därute så kanske jag skriver mer imorgon.

Pussar från Jessicka!

Spela spela spela , såå kuul .. :P

Hej alla bloggare/läsare!
Ja så var det söndag igen då helt plötsligt, alltså vad tiden går fort nu förtiden, det är ju inte riktigt klokt!
Våren börjar ju komma och sen dröjer det väl inte länge föränn sommaren är här! Förhoppningsvis så får vi en skön o varm sommar och inte regn o grått o trist.. man vill ju kunna vara ute om sommaren! Okej inte för att jag brukar vara det så mkt i alla fall men man jobbar ju fram till den 30 juni och då vill man ju kunna vara ute med ungara och njuta av ett fint väder och inte behöva gå med regnkläder och stövlar ;P .. men om det får bli såå skönt som det var förra året under juni månad då man stektes gott i solen så vore ju det rena rama paradiset ( okej man behöver väl inte bli stekt då för jag kommer ihåg hur jobbigt det blev med mina eksem, har ju solallergi, men bara så det är varmt o skönt helt enkelt) Men nu är ju nu och just nu ser det ju i alla fall ut som att våren är här för att stanna, men april är ju den månaden då det är mittemellan väder... ena dagen kan det vara varmt o skönt o solen framme medan en annan blir det snö, eller regn.. satt inte vet man hur det kommer se ut efter idag.. på vädret hade mamma hört att det ska bli snöblandat regn så vi får väl hoppas att dom har fel!! Orkar inte med mer snö nu .. urk..

Nog om vädret, hade tänkt o skriva lite om hur påsken har varit(okej fortfarande påsk men ändå)
Har haft syrran här sedan i fredags och det är ju alltid lika roligt ;) igår gick vi tex och handlade i det fina vädret.
Var in på willys och handlade nödvändigheter och sedan gick vi till godisaffären och köpte lite påskgodis ( alla vi barn här är ju nu så pass vuxna så vi inte behöver några påskägg, men lite godis är ju alltid trevligt) Nu under påsken har jag ätit lite godis fast jag inte äter det längre egentligen, kan inte ens komma ihåg senast jag åt smågodis och då är det länge sedan. Så nu är det tillbaka till plan "gå ner i vikt".. hehe som har gått riktigt bra hitils, förlorat 9 kg bara av att ändra sina matvanor(speciellt tagit bort onyttigheter och coca cola, gu vad jag drack coca cola=mkt socker .. urk..) Så nu vill jag också att våren är här pga det så man kan gå ut och gå med stavar och vanliga prommenader också för den delen, är det bästa jag vet <3

Ialla fall så sen gick vi i alla fall hem och så fick jag för mig att jag skulle dra fram vårat gamla nintendo 64 och spela The ledgend of Zelda - ocarina of time . Så sen spelade jag det hela dagen igår och sitter o spelar nu med, fast måste ta en paus lite då och då eftersom man får fett ont i tummen av kontrollen... (för vår är typ trasig så)
Riktigt välgjort o härligt spel... ska köpa det till wii också(eller ja ladda ner) men i väntan på det så får jag nöja mig att spela via 64 då da... hahah lyssna på mig tvspels nörd... fast jag älskar verkligen tv spel, gjort enda sedan jag var liten så... ;D men hur som helst sen har man inte gjort så mkt mer faktiskt. Idag ska syrran till en polare och då hade jag o mamma tänkt att ikväll ha lite tv o film mys. Först blir det lite wipe out o sen tänkte vi se Australia på dvd - har velat se den hur länge som helst men det har inte blivit av, hoppas den är bra!! ^^

Nej nu tänker jag fortsätta spela men hoppas ni alla får en trevlig påskdag/söndag.. bye bye! / Pussar Jessy


link i ocarina of time

Skärtorsdag, vi ses väl på blåkulla va ?! :P

Hejsan!

Ja då var det helg igen då, men ingen vilken helg som helst, nej utan Påskhelg..
dvs 4 dagar ledigt= Långhelg=SKÖNT! :D:D För er som fortfarande pluggar och bor i sthlm så är det ju påsklov (tror de flesta har, i alla fall du kära lillasyster om du nu läser detta) är lite avis på er faktiskt, fast ifs man har redan haft sina lov så det blir ju rättvist i längden så jag ska väl inte vara avis egentligen.. elr ? ;D

Hur som helst 4 dagar ledighet räcker gott o väl för mig , speciellt som det blir en till vecka då man "bara" har fyra arbetsdagar så jag ska inte klaga ;)
Så vad händer ikväll då? har jobbat hela dagen så är rätt så trött så det blir väl bara att ta det lugnt.
Sen när man nu väl skaffat router så har man ju internet på sitt wii så jag ska väl ev spela lite mariokart med spelare över hela världen, det var faktiskt kul, eller så blir det väl lite Zelda twillight princess.. haha spelat det tusen gånger, tröttnar aldrig.. typ ett av de bästa spelen jag spelat så :P hehe men som sagt får se...
Sen blir det väl bara att sitta här o titta runt o prata med trevliga människor (: hahaha okej just för tillfället så pratar man enbart med syrran via msn, hon är ju såklart trevlig men vf hon är ju min syrra xD

och så tänkte jag ju såklart runt ja 20 åka till blåkulla också så vi ses väl där ?
hehe.

Med det så vill jag önska alla därute en riktigt glad o skön påsk! Skriver igen snart!


Puss/Jessicka 














RSS 2.0