Bakfylla...usch..

OBS! - VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE, DENNA BLOGG INNEHÅLLER HÄNDELSER SOM KAN UPPFATTAS OBEHAGLIGA.


Hejsan.

M
mm inatt har jag inte haft det särsligt bekvämt alls alltså.
Var på fest hos jossan igår tillsammans med Fredrik, det började dåligt när vi missade bussen till danderyd så då var vi tvunga att åka tåget , så vi kom en timme senare än vad det var tänkt att man skulle vara där.
Men det gjorde såklart ingenting. Sedan när vi kom fram så var det ju jätte trevligt, men som vanligt så drack jag  väldigt fort och den här gången var det så starka grejjer så det resulterade i att jag fick jätte ont i mina gallgångar och i magen .. ( är fortfarande känslig i gallgångarna efter min galloperation, det tar väl ett par år innan det stabiliseras)

Är riktigt känslig för alkohol , min mage klara inte av att dricka en viss mängd och det jobbigaste av allt är att jag drack inte särsligt mycket i alla fall - för jag är mycket lättpåverkad, dessutom.
Så jag ville hem ganska snabbt, låg i jossans rum och höll på att avlida av kramper i magen..
ringde mamma och fick lite stöd, hon tipsade mig om att dricka ett glas mjölk så jag skulle kunna få kräkas.

Efter jag hade pratat med mamma hämtade Fredrik ett glas mjölk åt mig och så drack jag det och sedan så låg jag i Jossans säng och magen krampade, men sedan lugnade det ner sig.
Jag ville bara hem, det kändes i hela kroppen så jag tog på mig mina kläder, gick och satte på mig mina skor och ropade på Fredrik att jag ville åka hem. Dessvärre fick vi vänta på bussen i en halvtimme för vi missade precis en som gick, vilket var riktigt jobbigt. Men när jag satt där vid bussen så fick jag spy efter ett tag i alla fall, men det mest pinsamaste var ju att jag råkade spy i bussbåset och jag skäms som jag vet inte vad...alla som står där idag och igårkväll måste ju usch.. usch .. men det var inte meningen, jag hann inte resa mig och gå iväg.

Sedan efter det så åkte vi med bussen till brommaplan och så sprang Fredrik in på mc-donalds och köpte en burgare åt honom och ett glas vatten til mig ( räddaren i nöden) så jag fick i mig vätska. Jens hade varit en ängel också och gett mig vatten innan vi gick från Jossan, men jag klarade inte av att dricka så mycket av det eftersom jag mådde så illa. Och vattnet var jätte bra att ha verkligen för när vi var framme vid t-centralen så skulle det ta 12 minuter tills våran andra tunnelbana kom och då ville Fredrik ta en cigg och jag var tvungen att kräkas men gud det mest pinsamaste och vidrigaste som kunde hända var att jag kunde inte hålla mig längre så jag spydde när vi åkte i rulltrappan.. I RULLTRAPPAN NÄR MASSOR MED MÄNNISKOR ÅKTE I DEN ANDRA SOM SÅG!!
NEJ ALLTSÅ FYY FAAAN NI KAN INTE FÖRSTÅ SÅ PINSAMT!!!!... Fredrik, så underbar som han var sprang in på pressbyrån och hämtade servetter till mig och sedan fick jag lite luft när han rökte och såklart stod jag där och skämdes ännu mera.. usch vad pinsamt..

Så hann vi precis tillbaka , med 2 minuter till när tunnelbanan skulle gå och sedan så åkte vi mot tåget.. vid östra ställde jag mig och stoppade fingrarna i halsen så jag inte skulle spy under tågresan, vilket jag inte gjorde tack och lov fast det kändes så.. så den sista gången var vid östra och då kom vodkan upp och det var inte kul, jag typ grät, halsen sved och jag sa hela tiden "jag vill hem till mamma"... men som tur var, åh jag klarade mig från att inte kräkas igen, vilket var jävligt svårt...

Det var min pinsamma fyllehistoria och jag kan ju säga er , jag kommer aldrig mera att dricka så mycket av så starka spritsorter.. vodka och ren bacardi.. det går inte ,min mage klara inte av det.. usch never again!!
Kanske en liten drink , inget mer.. vill ALDRIG OCH JAG MENAR ALDRIG vara med om det här igen., usch

tack min kära Fredrik, kan inte sätta mig in i hur jobbigt det måste ha varit för dig
Stackars dig alltså, men tack för att du fanns där för mig när jag mådde så dåligt.. tack <3

Förutom det så hade jag jätte kul på Jossans fest, fick träffa Jens igen efter hur länge som helst, vi skrattade och hade jätte kul.. en oförglömlig kväll , ja hehe på FLERA olika sätt.. HAHA!!
(du får inte glömma bort fikan jens, vi får ta det nån dag ;)  )

Och tack kära flöhr också, min Jossan <3
Förlåt att jag blev så full fort, men det blev ju du med satt,
men i alla fall.. haha tur att det inte blev något hångel mellan oss,
hur hade det gått ?! hahahahahaahah... puss på dig i allafall <3

Nej nu ska jag umgås med Fredrik och försöka dricka mera vatten, mår mycket bättre idag men mår illa , ja såklart haha. men det blir nog bättre om jag får i mig mer vatten.
Ha en bra söndag allihopa!
/Jessicka

hoppas ni som är känsliga mot att höra detaljerat om kräkning och så verkligen
tog åt er av varningen i början av mitt inlägg för jag vill inte göra andra obekväma.
och det här jag har skrivit måste ni förstå är riktigt modigt, det är ju något som
jag vill glömma och inte nämna igen, men jag vill även dela med er av det
så ni lär er från mig att inte dricka det man inte klara av, nu kan jag ju säga
att det har jag gjort.. aldrig mer , jag har lärt mig en läxa.. vill absolut, aldrig vara med
om det här igen , !!!!


Arg och så less.

Hej.

M
m, jag är så jävla less på att människor inte kan göra sitt jobb.
Jag är så jävla less på att gå hemma och inte ha något att göra, inte ha ett liv och jag är mest framförallt less på att jag aldrig gör något åt det. men det tänker jag ändra på nu, för nu har jag nått en punkt i mitt liv där jag tänker kämpa för det liv som alla borde få ha, som jag förtjänar.

Jag har ett bra liv egentligen, en underbar familj som jag älskar över allt annat,
underbara vänner som stöttar mig och finns där för mig så mycket som de kan och som jag tillåter.
Jag har tak över huvudet och jag överlever som man ska göra, men det finns så mycket mer som jag vill ha och uppnå. Jag vill kunna känna att jag påverkar mitt liv, jag vill känna att jag gör något meningsfullt och framförallt så vill jag kunna känna att jag kan ta hand om mig själv. Om någon av mina vänner vill fika eller åka och festa så vill jag kunna betala för mig själv, jag vill kunna fatta mina egna beslut om vad jag vill och inte vill - ha den makt som jag inte kan ha utan att ha en egen ekomomi. Jag vill inte leva på någon annan . Okej jag har underbara vänner som är så omtänksamma och snälla som vill bjuda mig på fika och de vet att jag inte har råd med vissa saker och de vill att jag ska kunna vara med dom och göra saker så de betalar , inte för att jag ska känna att jag snyltar men det är faktiskt inte lätt ... det är inte lätt.. även om de inte sänder ut sånna signaler till mig, för det gör ingen av mina vänner, ingen så ta inte åt er av det här, verkligen inte.. men det känns för mig som att man står till skuld för någon.

Som det är just nu så skulle jag aldrig kunna betala tillbaka det , jag vet att det finns andra sätt att ge tillbaka än pengar men inom mig vill jag också kunna ta med mig mina vänner ut och bjuda dom på bio, middag eller en drink. Jag vill kunna göra det och det är det som jag längtar så fruktansvärt mycket till och jag vill också kunna känna lycka på det sättet. Jag är så less på att inte få det , jag hatar att tycka synd om mig själv och jag vill inte låta patetisk men det är vad jag vill..

jag älskar mina vänner och det de gör för mig.
Utan er vore jag en skit långt nere i kloaken och
mitt liv hade inte betytt ett enda skit.
Jag är så glad över allt ni gör för mig
och jag försöker visa min tacksamhet
så gott jag kan till er .
Jag hoppas att jag har lyckats med det
och ni ska veta att jag uppskattar
allting som ni gör för mig.
En dag, jag lovar en dag
så kommer jag kunna göra
allting som jag vill göra för er.
En dag .  Jag älskar er <3

Så det jag tänker göra på måndag är att börja ringa runt till olika förskolor och fråga om jobb.
Verkligen visa mitt intresse och vem vet , kanske man få napp, kanske inte.
bara jag tänker på att inte ta det personligt som jag kan vara mycket bra på, det värsta som kan hända är att man pratar med någon otrevlig och att man få ett nej, men det är bara att fortsätta.
Jag måste börja tro på mig själv att jag kan, jag hoppas och tror att jag har en härlig personlighet och att jag har en chans att få ett jobb. Så nu ni, haha alla förskolor därute , var beredd på mig ;)

Annars idag har jag suttit och kollat på tv med syrran , sedan så spelade vi lite yatzy och sedan kom mamma hem från centrum och då pratade jag lite med henne och nu sitter jag här och skriver min blogg.
En lite klagande blogg idag men jag kände att fick jag inte skriva ut mina känslor så skulle jag explodera.
Fick ett jätte obehaglig ångestatack i onsdags utan anledning och det gjorde mig jätte rädd men det kan bero på att jag har mycket inom mig som jag inte tänker på. . kan också bero på att jag inte äter mina b12 och folsyre tabletter - har brist på det och det är farlig brist för kroppen , men jag måste ju veta om jag fortfarande ska ta dom eller inte, fick bristerna efter min galloperation så det är ett bra tag sedan , har jag fortfarande de bristerna eller inte ?!.. måste gå till doktorn nästa vecka också och ta blodprover så jag vet.. skulle gjort det idag egentligen men det blev inte så, vaknade vid 11.10, var så himla trött. behövde vila.

Sen ikväll ska jag kolla på idol, det är ju såå spännande idag =)
Äta ostbågar som mamma köpte åt mig och bara mysa :D

Oj nu blev det här ett riktigt långt blogginlägg och jag vet inte om någon ens orkar läsa hela, men hehe det är nog bäst jag slutar nu. Ha en bra fredag allihopa och skriver jag ingen mer blogg föränn nästa vecka så får ni ha en trevlig helg =D
/Jessicka


hihihihi =)

Det är en glad Jessicka som vaknat idag.

I
gårkväll var det riktigt läskigt för jag fick världens ångest attak.. vet inte varför , men jag bara fick det.
kunde inte andas och efter det blev jag så trött och mådde jätte illa. usch det är inte bra.. om det händer nu igen utan anledning så ska jag till doktorn..

Annars igår så var jag ju hos jossan, sov över hos henne i tisdags så jag åkte hem från henne där senare än tänkt så jag missade min buss så jag var tvungen att åka tåg som jag hatar ,men orka .. kom hem ialla fall och så hade mamma storhandlat med hemtjänsten och hon skämde bort oss lite med gottigott =)
Sen så kollade jag bara på tv resten av kvällen och så fick jag den där jävla ångestattacken efter ett tag... usch.

Men idag ska jag träffa min kära underbara bästis Lena igen (L)
Hon ska följa med mig till arbetsförmedlingen för jag ska skicka in lite fler ansökningar och sedan ska vi fika.
sedan så ska jag kolla på idol ikväll och bara ta det lungt.

Så alla får ha en bra torsdag så hörs vi snart igen! haha
/Jessicka

Tisdag.

Hej bloggare.

I
dag ska jag åka till jossan och sova över hos henne, hon frågade mig det igår och jag har ju ändå inget bättre för mig så varför inte. Och dessutom så har hon och jag kul så hellre det än att sitta här hemma och ruttna.
Så idag kl.12.37 går min buss och sedan ska jag möta henne vid danderydssjukhus när hon slutar plugget =)

Jag hade en jätte rolig och trevlig dag igår tillsammans med Lena.
Vi fikade, kollade i centrum och sedan så följde jag med henne till banken för att hon skulle byta bank.
Sedan följde hon med mig dit jag skulle så jag fick det gjort och sedan gick vi hem till mig, fick igång min tv (är så himla glad) och sedan spelade vi lite yazty och sedan var det ju dax för henne att gå mot tåget, så jag följde henne en bit och sedan skiljdes vi åt igen :( Saknar henne varje gång vi säger hej då, vill inte att hon ska åka.. men vi träffas kanske på torsdag igen om jag har tur, vill verkligen vara med henne så mycket som det går <3

Efter det så låg jag för det mesta hela kvällen i mitt rum och kollade på tv, känns väldigt skönt att jag kom på vad det var för fel på videon, hade glömt en mycket viktig anslutning så efter det fungerade det ju. Så nu har jag äntligen en egen tv igen och ingen behöver tala om för mig vad jag får och inte får se :D

Nu ska jag avsluta min frukost (har en dålig vana med att sitta och äta frukost vid datan) och sedan ska jag logga in på msn och kolla om mina kära vänner är online. Men nu får jag önska en trevlig tisdag.
/Jessicka

Yes Christoffer gick vidare igår i idol!
Hejjar på dig grabben, du kanske inte är så mycket att kolla på,
men din röst, wow säger jag bara !

Träffa Lena ^^

Hej god morgon.

I
dag ska man träffa och vara med sin bästis Lena =)
Det ska bli trevligt, slipper man sitta här hela dagen och tråka. hehe, så ja längtar tills vi ska ses.
Ska med henne till banken och sedan ska jag be henne följa med och fixa en sak , som jag inte tänker skriva här men i alla fall.

Helgen blev lyckad, jag hade roligast när jossan var här såklart , men när hon åkte så blev helgen okej.
Men jag har haft det mysigt tillsammans med mamma och resten av min familj =)
Kollade på film, spelade yatzy & kortspel.. sånt som är mysigt att spela tillsammans med någon man tycker om.
Åh och så fick jag iordning på mitt rum lite också. Hade massa saker som stod nerpackade i påsar och nu har jag fixat dom på ett eller annat sätt så det ser bättre ut och mindre stökigt i rummet , som tur är!

Så ja, det var vad som hade hänt i helgen, har inte så mycket annat intressant att berätta om det.
Nu ska jag logga in på msn och se ifall det finns någon intressant människa vaken,
vet att Lena är online och det är alltid trevligt , men kanske någon annan också =D
/Jessicka


Sööööndaaag :P

hehe hej hej!

S
ka inte göra något speciellt idag faktiskt, bara ta det lungt.
Det har inte hänt så mycket heller nu så jag har inte något att skriva.
Vet inte om jag kommer skriva något annat senare, men annars kanske jag skriver mer imorgon om det händer något speciellt.

Vad jag vet kommer hända den här veckan är att jag ska gå till arbetsförmedligen och fortsätta skriva ansökningar, sedan så ska jag vara med fredrik nån dag och med Lena en annan så jag hoppas veckan blir rolig =)
Men det blir den nog när jag får träffa dom, sedan så kommer den väl vara som alla andra dagar nu för tiden, jag sitter här och spelar i brist på annat att göra.

Just det ja, kanske ska åka med mamma upp till mormors grav idag eftersom det inte blev något av med det igår, men jag får se.. måste och jag menar att jag verkligen måste plocka upp på mitt rum idag, nu får jag fan inte skjuta mer på det ..

Men annnars är det ju söndag och det är en vilodag eller en dag full med planering och förberedelser men för mig är det väl mer som en städ och vilodag.. fast jag tar det i helt fel ordning, haha !

Jaha då får jag önska alla en trevlig söndag och hoppas ni har det bra.
/Jessicka

Lördagsgodis.

Hej bloggare.

J
a igår var Jossan , min kära flöhr här hos mig.
Vi hade det jätte kul , jag fick massa roliga saker från henne via bluetooth så nu är min mobil fullspeckad med roliga saker. Vi spelade in lite också för skojs skull så det var kuligt ;D haha.
Sedan så köpte vi lite gott gott och kollade på idol. Efter det så var vi så trötta så vi gjorde inte så mkt, bara pratade och sen gick vi och la oss.

Nu har hon dessvärre åkt hem, för hon ska vara med sin polare idag och bussarna går så himla dåligt här så det blev ganska tidigt :( Men då var det tänkt att jag och mamma skulle åka upp till mormors grav och plantera blommor som hon har köpt, men när vi väl gick till mammas vän som skulle låna ut sin bil till oss så var hon inte hemma.
Sånt tycker man inte om när någon har lovat att man ska få låna någonting, men vi vet ju inte om det hade hänt någonting så dom var tvungna att ha bilen.. men ialla fall. Så vi får se om vi åker upp senare idag eller om vi gör det imorgon istället via färdtjänst.

Så annars idag ska jag inte göra så mycket faktiskt. Bara ta det lungt, första helgen på två veckor nu som jag är hemma så jag måste ju få säga att det är riktigt skönt . Okej det är alltid kul att vara borta hos sina vänner , men ibland vill man faktiskt vara hemma också. Måste duscha lite senare och jag har fortfarande inte städat upp på mitt rum , som jag skulle göra i tisdags *fy mig*, så det måste jag fasiken göra också !!

Hehehe, så ja nu har jag inte så mycket mer att skriva. Ha en bra lördag allihopa!
/Jessicka

Grattis min kära Lena också som ringde mig för en timme sedan och berättade att hon hade vunnit pengar på ett sånt tv program ni vet där man kan vinna pengar. Verkligen kul gumman :D Så stort STORT grattis!!

Trötter.

HEJ!

J
ag var uppe inatt enda till morgonen kl.05.00 gick jag och la mig , jag och brorsan satt uppe och kollade på simpsons avsnitt från boxen jag fick i onsdags. Fan vad kul vi hade ,jag och brorsan burkar alltid ha kul när vi sitter uppe. Speciellt när man är övertrött för då är ju nästan allt kul :P haha.

Så jag orkar inte skriva så mycket idag, som jag brukar men jag tänkte bara säga att idag kommer min kära flöhr hit. Det ska bli sååå kul!!

Ja då får jag önska alla mina bloggare en jätte trevlig fredag och jag hoppas helgen blir kul :)

/Jessicka

Grattis Raul också på din födelsedag!
Hoppas du får en jätte bra dag!

Tack för en fiin dag igår <3

Hej alla !

V
ill bara börja med att tacka alla mina underbara vänner och min underbara familj för den fiiina födelsedagen som jag hade igår. Vad kul att ni ville komma och fira min 19 års dag tillsammans med mig och äta tårta och annat gott. Och tack så mycket för alla presenter, ni hade verkligen inte behövt men jag är jätte glad över allting <3
Så tack, tack för en underbar födelsedag <3<3<3

S
å nu fortsätter jag med vardagen då, nu är man 19 och livet forsätter ja som vanligt hehe.
Idag ska jag trippa iväg till arbetsförmedlingen vid ett tiden och söka jobb, eftersom jag inte kan göra det hemifrån för jag har ingen skrivare och kan inte skriva ut de jobb jag sökt + att jag av någon konstig anledning inte kan spara mina ansökningar på min sida på arbetsförmedlingen så är jag helt enkelt tvungen att gå till arbetsförmedlingen.
Men det är nog mycket skönare att sitta där utan att bli distraherad av andra saker som tex internet - spel och att prata med vännerna. Så kan man fokusera sig mer på jobben och bara jobben så jag kan få ett jobb snart !! haha xD

Sedan när jag kommer hem så ska jag börja plocka på mitt rum ( som jag inte orkade i tisdags) Och sedan ska jag koppla i min tv antenkabel som jag fick igår , så jag kan kolla på tv i mitt rum ;D
Sen så är det ju idol ikväll kl.20.00 som man följer, slutaudisions nu ju - det får man ju inte missa.

Nej nu ska jag hinna med lite andra saker innan det är dax att ge sig iväg till arbetsförmedlingen, men jag vill önska er alla en trevlig torsdag - en trevlig dag som jag brukar göra innan jag avslutar här :D (hihihi)
Hej då!

/ Jessicka

Idag fyller jag år :D 19 år ;D

Godmorgon alla glada, eller ja jag är i alla fall glad :D

I
dag fyller man 19 år :D härligt härligt, alltid lika trevligt att fylla år :D
Presenter ( absolut inte det viktigaste, men kul är det allt) , frukost på sängen och bli sjungen för av en älskade familj <3, mumsig tårta och bäst av allt ; ens älskade vänner som man får fira sin födelsedag tillsammans med :D
Ska bli sååå kul och trevlig när de kommer ikväll, Fredrik, Cicci och Amanda är de jag vet nu ska komma, men jag hoppas verkligen min bästa vän Lena också kommer :D Men det tror jag nog !

Min dag började redan kl 5 då min kära familj kom och sjöng för mig.
Jag blåste ut det lilla fina ljuset som stod på brickan tillsammans med en liten blomma, mina presenter och en fralla med räkost på ( som jag sparade till lite senare, tog en tugga.. inte så sugen på frukost vid 5 på morgonen.)
Efter det så började jag öppna mina presenter. Den första presenten jag öppnade var en jätte skön och fin bläckpenna , precis som jag önskade mig :) Sedan så öppnade jag tillbehöret ; ett block som jag ville ha, det ska jag använda när jag söker jobb -  för att skriva upp viktiga möten, alla jobb jag sökt osv. Härligt härligt :D

Sedan så öppnade jag mitt kort och det var en jätte söt katt på och inuti så gungande den, hihi alltid lika kul med kort, mamma är så bra på att köpa urgulliga och charmerande så kort som man blir så innerligt glad över :)
Sen så fortsatte jag med nästa present och den blev jag riktigt glad över ; en ny tvanten kabel till min tv, så jag kan kolla på tv i mitt rum ( fick en förra året men den gick tyvärr sönder när jag fick en säng av Lenas syster och när jag och mamma skulle ställa in den så såklart hade jag glömt att ta undan kabeln som låg på golvet så den klämdes och gick sönder :( ) Men den här gången ska jag lägga den mycket säkert så den inte går av igen. En jätte bra present för nu kan jag kolla på tv i mitt rum igen :D hihih, när det är något programm som de andra inte vill se :)

Och sedan så öppnade jag presenten som jag helst av allt hade önskat mig och jag blev så glad.
Jag fick äntligen min första Simpsons dvd box, säsong 3. <3 Har alltid gillat simpsons, kommer alltid att göra och nu har jag min första box , härligt och jag är så glad . hihihi, har kollat på några avsnitt , tog en liten paus nu men ska forsätta senare när jag är klar här. Sedan sist men inte minst så fick jag en skrap bingo, dessvärre var det en nitlott, men tanken är det som räknas .  Så det var mina presenter som jag är mer än nöjd över, kan inte tacka er tillräckligt min familj, men TACK MAMMA, JONAS och JOSEFIN . ÄLSKAR ER AV HELA MITT HJÄRTA! <3

Planeringen för idag är ganska enkel, jag ska sitta här ett tag och sedan gå och kolla vidare på mina simpsonsavsnitt. Sedan ska jag göra prinsesstårta som vi ska fika på ikväll och så hade jag tänkt att jag tillsammans med min familj först äter bara vi vid 14.00 tiden och firar mig. Sedan det som blir över av den tårtan får mina gäster bestämma om de vill ha den eller den tårta som mamma ska göra, för den blir huvudrätten ( haha) till kvällen och det som finns kvar av prinsesstårtan får givetvis mina gäster äta av också :) Så det är vad som händer idag, jag ska gå och längta tills mina gäster kommer. De flesta slutar inte jobba föränn vid 18 tiden, så de kommer väl indroppande vid 19.00 och efter det antar jag :D wiiiee det ska bli så kul & såå mysigt <3

Ska även koppla i tv antenen också för att se att allting fungerar som det ska och så min tv står beredd.
Tror jag kommer få spela in Idol idag eftersom jag har gäster så det är bra att ha videon fixat i mitt rum tills dess.
åh det är de värsta jag vet, att vänta. Tycker det är så kul att umgås med mina vänner <3<3<3 och klockan är bara halv 10 snart, hur ska jag klara mig ? hihihihi :D:D:D:D:D

Nej nu ska jag kolla mina sidor, kolla jobb och sedan bege mig tillbaks till tv:n.
Men jag får nu önska alla en riktigt trevlig tisdag, vet att min kommer bli det i alla fall :D
/Jessicka

Grattis vill jag också säga till min kära Carro´s Mamma som också fyller år idag.
Stort grattis och många kramar önskar jag dig och en riktigt trevlig födelsedag :D

Jajamen det var en dagen..

Hej hallå !

J
aha snart har hela den här tisdagen gått och imorgon så blir det firande här hemma för då fyller jag 19 år :D
Var med mamma på centrum idag och medans hon var och handlade mina presenter så gick jag och köpte det jag skulle ha till imorgon . Ska ägna min dag åt att baka tårta , en prinsesstårta ska det bli. Jag har alltid det så det är lite av en tradition. Och så ska mamma göra rörträsktårta också, den är ju så himla god. Orkar inte förklara för alla som inte vet vad det är för tårta men den är verkligen goood!! (ni som kommer imorgon får äta och se själva)

Annars idag har det inte hänt så mycket, brorsan har suttit här hela j**** dagen så jag fick roa mig så bäst jag kunde på egen hand. Har nämligen inte mått så bra idag, var tänkt att jag skulle till arbetsförmedlingen idag, men det blir på torsdag istället eftersom jag inte mådde så bra och hade lite att göra idag eftersom jag skulle till centrum och så.

Hade tänkt mig att städa rummet också idag, men det ska jag nog göra lite senare, kanske en stund efter maten och innan idol börjar , sedan så är det ju premiär också idag av Desperate housewifes så det ska bli riktigt skojj, har längtat så mycket efter serierna att dra igång och nu börjar det komma allt fler och fler. Och det allra bästa av allt är att en av mina favoritserier har premiär imorgon, på min födelsedag och allt ; GREYS ANATOMY!

H
ihihi så det är mycket att se fram emot imorgon , verkligen :D
De jag har bjudit som jag hoppas kommer och några vet jag kommer är ; Fredrik, Cicci, Lena (kanske hennes kille Thommy om han nu vill), Amanda och sedan såklart min kära familj :)
(önskar att inte carro bodde så långt bort, hade önskat att du hade kunnat varit här gumman!
Och jossan slutar så sent imorgon så hon kommer inte heller :(men vi ses ju till helgen gumman <3 )

Rebecca åker till london imorgon :( så hon kommer tyvärr inte , men jag fick träffa henne en stund igår och då fick jag presenter av henne också. (fast hon inte hade behövt) de var jätte fina, en jätte god luktande parfym och sedan ett hjärta som man kan trycka på så det blir varmt ( som en vetekudde ungefär och för att den ska bli mjuk igen så kokar man den och så kan man använda den vidare) Hon sa att det var en symbol för vad jag betyder för henne och vad hon känner för mig så det blev lite känsligt där, höll på att gråta men jag lyckades hålla mig.
tack så jätte mycket gumman och detsamma verkligen. Du vet att jag älskar dig och att du är en av världens bästa vänner! Glöm inte att jag kommer att skriva till dig och sedan så någon gång när jag har fått jobb så kommer jag och hälsa på dig ! Och du kommer ju till Sverige också på lov och sådant så det är tur det för annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Men jag vet att det kommer gå jätte bra för dig och du kommer bli något stort en vacker dag, det lovar jag . Jag tror på dig gumman!! ; go get them girl ! ;)

S
å morgondagen är något att längta till verkligen :D Haha, trodde att jag inte skulle se fram emot min födelsedag lika mycket som jag brukar. Jag fyller ju faktiskt 19, det är ju lika drygt som när man fyllde 17.. då väntade man på att bli 18 och sedan så gör man det och då är livet härligt.. men sedan så ska man få gå ett helt år till och vänta på att man blir 20. hmm, man får aldrig vara riktigt nöjd, eller hur ?! haha . Jaja, det ska i alla fall bli riktigt mysigt och jag tror att jag kommer ha en jätte bra födelsedag, som alla andra mina födelsedagar för det bästa med att fylla år är att man har en anledning att samla sina nära och kära och fika tillsammans och ha det trevligt :D

Nej nu ska jag hinna att göra lite annat framför datan innan det är dax för mat för sedan är det dax att städa lite på rummet (om jag nu verkligen orkar för nu börjar jag känna mig lite seg) och sedan blir det tv för hela slanten!
Hoppas alla har haft en bra tisdag och får en forsatt bra kväll!
/Jessicka

imorgon fyller jag år.
19/9 blir jag 19

Kolmården blev det & blåbärsplockning :D:D:D

hej alla glada där ute (får jag hoppas på i alla fall )

Åh vilken härlig helg jag har haft , ni kan inte ana alltså! (och det är därför jag ska skriva om den, *hihii*)
Jag har spenderat hela helgen tillsammans med min kära vän, ängel, och min storasyster som jag aldrig haft men nu har ; DIANA! och hennes kille Raul som också mig betraktar har blivit en vän.

Först och främst så åkte jag till dom först i fredags, de kom och hämtade mig.
Sedan så åkte vi och handlade lite till kvällen och det som vi skulle ha till lördagen.
Vi handlade vid cross(gross vet inte vad det heter,har aldrig handlat där förut)
och då skulle Diana kolla efter en sak åt Raul och då gick vi förbi sköjmedel och tvättmedel och sånt halt ni vet ?
Och gissa vad som skulle hända då tilråga på allt ? Någon hade spillt ut något halt och såklart så ska jag
HALKA! Jag halkade pladask och slog i knät och handen. *aj* det var inte skönt kan jag lova, men jag klarade mig undan med bara ett blåmärke på ovansidan av högra handen och högra knät som jag tog i fallet med fick sig ett litet blåmärke, men det som kändes mer var att det var riktigt och jäkligt PINSAMT!
(men som tur var så var det inte så mycket människor precis där, ialla fall vad Diana sa så :D )
men nu vidare med roligare saker, var bara tvungen att skriva det.

S
edan så åkte vi hem och gjorde middag, taccos. Det var jätte gott och vi hade en riktigt trevlig middag ( precis som jag haft de senaste gångerna jag har varit hos Diana) Och efter det så gick vi en promenad med Dianas Mammas hund Charlie som var uppe med dom och handlade lite mer på delit som dom har där.
Sedan så när vi kom hem hyrde vi instängda ( de har något speciellt så man kan hyra dvd via tv :n och så kommer det på räkningen. SKIT COOL!) Och filmen var ju så jäkla vidrig, trodde aldrig att jag skulle tycka den var så vidrig och läskig.. usch. Ni som har sett den vet nog vad jag pratar om och ni som inte har sett den : SE DEN!

S
en efter ett tag var det dax att sova och invänta lördagsmorgonen då det var dax för oss att ge oss iväg på vårat lilla äventyr, först ner till Dianas föräldrars stuga och lämna packningen och sen vidare till min överaskning, min födelsedagspresent. Jag hade fått ledrådar av Diana via hennes blogg och jag listade ut direkt vart det var vi skulle och hihih jag hade rätt. De rackarna;) tog med mig till KOLMÅRDEN!!

Å
h gud vad jag blev glad alltså, det var så länge sedan jag var på kolmården och när jag har varit där så har det regnat så det var sköönt att vädret höll sig riktigt fint. Bara några små ynka regndroppar kom på oss först i början när vi var inne i parken , men annars var det uppehåll . Men det blåste som bara den men det struntade jag i för jag var så himla glad i alla fall över att de var så gulliga att bjuda mig på kolmården.
(det var nästan förmycket, jag säger som Raul, jag behöver bara ett grattis. Men jag är jätte glad över presenten.)

Så vi gick runt där och kollade på alla de fina djuren, safari där man sitter i bilen hela tiden och åker runt tog vi först och alla djuren var ute så det var riktigt mysigt och härligt. Allt från älgar till tigrar. (när jag får bilder lägger jag upp de på pa och qx för er som känner mig och vill titta lite närmare.)
Mina favoriter på hela dagen är svårt att säga , men jag måste ju få säga att i safarit var det de urgulliga girafferna som busade med varandra och sprang runt .( tror de var kalvar, om det nu heter så men ungar i alla fall.
Lejonen ifs var också jäkligt coola, men hehe.) I djurparken är alltid mina favoriter Delfinerna, älskar att kolla på delfinshowen som de har och den var riktigt bra i år och bättre än de två tidigare jag har sett.
Sedan finns det ju så himla mång andra djur som är så söta och coola och dessa gillar jag ju såklart med ;)
Vargarna var också favoriterna.

De har ju öppnat Tigerworld också och det var riktigt häfigt. Och tigrarna var ju såå himla fina och vackra.
Älskar tigrar<3 Såå söööta, men hehe ibland kan de ju vara riktigt läskiga.
Haha som två av tigrarna, de började bråka med varandra och så kom en tredje och skulle vara med men då slutade de. Så det blev lite action på kolmården, alltid kul att se ;)

Och så fick jag äntligen se den första gorilla ungen som har fötts på djurparken. Han var ju jätte söt den lilla ( kommer inte på hans namn just nu men hehe ni vet nog, stod i tidigarna och allt.)
Apor är ju alltid kul att kolla på , de ska ju alltid Apa sig när det kommer människor , haha ;)

Jag hade i alla fall en jätte rolig dag full med roliga moment på kolmårdensdjurpark, en jätte fin och omtänksam present som jag uppskattar jätte mycket och jag hade det verkligen jätte , jätte KUL!
Tack så jätte mycket ännu en gång Diana och Raul för en oförglömlig dag och födelsedagspresent <3

Sedan efter det så åkte vi tillbaka till Dianas föräldrar och vi åt god middag och sedan efter det satt vi och spelade kort och pratade samtidigt som vi åt lite chips och drack cider.
På söndagen så åkte vi till skogen tillsammans med Dianas mamma och plockade blåbär.
Vi lyckades i alla fall få över 4 liter och dianas mamma fick väl nästan samma har jag för mig så det var lyckat.
Blåbären var riktigt stora och fina om man kollade riktigt noga för att hitta dom och det gjorde vi ju såklart eftersom vi är bäst , haha ;) och sedan åkte vi hem igen och spelade mer kort, sedan åt vi middag, spelade lite mer kort och efter det så var det dax att bege sig hemmåt. En riktigt trevlig helg med andra ord, tack allihopa!

Ja och idag har jag träningsvärk så ni vet inte vad .Först gå runt på kolmården i alla backar och sedan plocka blåbär. haha, men det är det verkligen värt för jag har ju tjatat om hur kul jag har haft det :D:D:D ;)
Nej men nu vet ni lite om min fantastiska helg.

I
dag så händer inte så mycket för min del, ska för det mesta bara ta det lugnt, måste duscha sen när hemtjänsten är klar här hemma så det blir inte föränn nån gång fram efter 14.00. Under tiden så ska jag skicka iväg jobbsansökningar och kolla mina mail och andra sidor. Kanske Lena är inne på msn också så kanske man kan få köra en omgång Yatzy med henne som alltid, eller hur gumman ;D
och så kan man få prata med sin kära Diana också och utmana henne på något spel ;D
Men först så måste jag skicka jobbsansökningarna så nu önskar jag alla bloggare en trevlig start på veckan, måndag. / Jessicka

Bara 2 dagar kvar tills jag fyller år
19/9 blir jag 19.

Ps. Carro gumman, hur går det för dig med att inte bita på naglarna?
Hoppas det går lika bra för dig som det gör för mig, de har växt sedan vi sågs ;)






En hel helg tillsammans med Diana :D

Ja, idag är det dax att åka till Diana och Raul för att spendera en helg tillsammans med dom.
Det ska bli så kul, har längtat så mycket ! Sen imorgon ska vi till Dianas föräldrar. hihih, så kul så kul,  länge sedan jag var på landet och det är ju sååå mysigt. Skriver mer om helgen på söndag eller måndag :D

J
ag skulle ha vaknat vid halv 9, men vaknade 10.10 istället efter mammas desperata försök att få mig ur sängen.
Har blivit så morgontrött på den senaste tiden eftersom jag inte har behövt att vara uppe så tidigt.
Men förra veckan vid den här tiden satt jag ju inne på centralen och väntade på mitt tåg till Carro tillsammans med Diana men hehe det spelade nog ingen roll för nu är det tillbaka igen att man inte orkar gå upp.

Fast idag har man ju också någonting att se fram emot som jag skrev där uppe :)
Diana och Raul kommer och hämtar mig om ungifär 3 timmar minst, så nu ska jag sitta här och vara förväntansfull.
Vet ju bara att vi ska vara nere hos Dianas föräldrar på lördagskvällen men sen har jag ju ingen aning om vad vi ska göra. Åh det är ju så spännande, jag känner mig som ett litet barn på julafton. hihihi ;D

Annars idag innan jag ska till Diana så ska jag inte göra något speciellt.
Har redan packat det som jag ska ha med, eller ja jag måste leta reda på några strumpor men annars så.
Och så måste hårborsten packas ner sen också , hehe men jag har ju inte klätt på mig än så det gör jag ju efter jag har gjort det så jag kan fixa mitt hår ;) haha.

Åh det ska bli så kul, hihih kan ju inte tänka på någonting annat idag ju!
Men först så ska jag ju sova över hemma hos dom och då ska vi väl kolla på någon film och mysa eller hur gumman ?! ;) Sen så blir det taccos till middag, smarrigt  värre. (brukar aldrig äta taccos hemma för mamma gillar inte det ,och inte lillsyrran heller så det är bara när jag är borta som jag kan äta det så tack gumman för att vi ska äta det idag :D hihihi )

Hihihi, jag är så glad att jag har så bra vänner, ni vet inte hur mycket ni betyder för mig alltså.
Eller det vet ni kanske men ni ska veta att jag älskar er och jag skulle inte klara mig utan er!

Nej nu håller Lena på att bli knäpp på mig för hon vill spela Yatzy med mig online och hon skriver ju så gulligt så vem kan motstå henne då ? *hihihi*. Så nu vill jag önska alla bloggare en riktigt trevlig helg. På återseende!
/Jessicka

5 dagar kvar tills jag fyller år.
19/9 blir jag 19.

Imorgon är det dax :D:D

Ja imorgon är det dax då ska jag spendera en hel helg med min kära DIANA och med hennes kille Raul.

Å
h det ska bli så himla kul! Har längtat något så otroligt mycket alltså så det inte är sant :D
Så senare idag ska jag packa med mig det jag ska ha med mig, för det blir ju en hel del när man ska vara borta hela helgen och när man ska på äventyr ;) hihih. Sen ska jag och Diana plocka blåbär när vi är nere hos hennes föräldrar så jag måste packa med mig stövlar också + en myggskyddande jacka ( vilket jag inte har men får komma på något.)
Men det ska i alla fall bli jätte kul ! Och så vad vi ska hitta på är ju en överaskning så det ska bli såå kul :)

Idag så ska jag åka och köpa ett par byxor hade jag tänkt mig och det verkar som att Lena tänker följa med mig.
Det är ju alltid trevligt att ha sällskap. Sen skulle jag och mamma å handla men jag måste verkligen ha ett par nya byxor, speciellt nu när jag åker bort imorgon så det är prioritering. Men kanske jag kan handla när jag ändå ska till centrum liksom. Får höra med mig lilla mammi, annars får hon och jag handla senare ikväll :D

Jag hade en jätte trevlig dag igår med min kära Fredrik. Först åkte vi ju och träffade min ängel Carro och hennes urtrevliga mamma :D Det var jätte kul och jag hoppas ni fick en jätte bra kryssning gumman min.
Sedan så tog vi en buss som gick mot slussen för det är ju en så himla lång bit som man måste gå för att komma till vikingline båtarna och det är lika lång väg tillbaka så det orkade vi ju inte.

Dessutom så skulle vi till stadsbiblioteket och vi var tvugna att spara på våra krafter.
Och som tur var så hade vi turen att när vi precis gick av den första bussen så kom en annan som gick direkt till stadsbiblioteket. Så vi slapp byta till tunnelbanan och gå ännu mer.(haha jag låter som värsta latmasken men det är faktiskt skönt att spara på sina krafter, speciellt när man är inne i stan. Man blir trött fort, eller ialla fall jag har jag märkt,. haha men jag är ju lite speciell så det kanske inte är så märkligt, hahaha.!)

Så gårdagen var i alla fall jätte kul och Fredrik vi ses ju igen på onsdag då jag fyller år.
Då blir det ju lite tårta och myspys senare på kvällen , hihi längtar <3

Nej nu måste jag börja göra mig i ordning för lena slutar om en timme och jag ska möta henne och thommy i täby.
/Jessicka

Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag fyller år.
19/9 blir jag 19.



Åh vilken bra start på dagen =D

Godmorgon/förmiddag på er alla bloggläsare!

Å
h min dag kunde ju inte ha börjat bättre efter att jag försovit mig.
Ringde en av mina bästa APU platser genom alla åren jag har gått på barn och fritid och frågade om jag kunde få nämna de två handledarna jag hade där som referenspersoner och de sa att jag kunde det.
Och att personen jag pratade om tyckte att det inte fanns något negativt att komma ihåg om mig, bara positivt och önskade mig all lycka till :D Jag är så glaaad :D En riktigt positiv sak och jag är ett steg mot jobb !
(åh jag är så glaaad och jag har varit så skrajj att ringa men nu tänkte jag, nu måste jag ringa och så fick det gå bra för en gångs skull. Tack kära ni och jag är så stolt och glad över att jag har varit hos er och era underbara barn)

Hihihi, och dagen kommer bli bättre för idag ska jag vara med min underbara Fredrik !
Vi ska åka tillsammans till stan och där ska vi träffa min älsklingsunge Carro <3
Kan ens dag bli mycket bättre ? Får träffa två underbara människor och ja, allt är så underbart :D:D:D

Sedan så ska jag hem, ta det lungt och äta middag för att sedan kolla vidare på jakten efter nya idol ;)
Var ju jätte många bra sångare som gick vidare från malmö i gårdagens program så man förväntar sig väl kanske inte så mycket idag eftersom det brukar vara ett platt fall, dessvärre.

Och nu är det inte lång tid kvar tills jag ska med Diana och hennes kille på en tur i landet ;)
Ska följa med dom till Dianas föräldrar och så ska vi göra något som jag inte vet om.
(är jätte förväntansfull, det blir säkert en oförglömlig helg som jag kan lägga till min samling =D )

Nej nu måste jag äta frukost och börja skriva mina jobbsansökningar för jag ska skicka dessa utkast till min handledare så han kan kolla om det är bra eller om det är något som jag ska ändra på.
Hoppas att han inte har så mycket negativt att säga så jag kan skicka iväg dessa till någon förskola så jag kan få jobb så snart som möjligt. ÅH JAG ÄR SÅÅ GLAD SÅ GLAD . hihihi !! / Jessicka

Bara en vecka kvar tills jag fyller år.
19/9 blir jag 19 år! (haha, många 9:or ) ;D

Så var det dax då :/

hej.

U
rk, jag har fått min mens idag, 4 dagar förtidigt än förra månaden så man är ju lite hmm idag.
Hormonerna spökar runt hörnet kan jag lova. Vaknade typ nyss med jätte konstigt humör och att saker inte blir som jag tänkt mig gör en ju ännu argare för det kan göra att jag inte kan träffa carro imorgon :(
(men det ska fan ordna sig annars kommer jag bli fullständigt jävla vansinig. Och jätte ledsen )

Men nu ska jag försöka prata om lite roligare saker fast jag är på hmm humör.
Jag hade det jätte roligt igår med Lena, vi gick och handlade fika och samtidigt så larvade vi oss och skrattade som vi alltid brukar göra. Hemma så fikade vi och pratade om massor med saker (som bara bästisar kan ;) )
och så spelade vi yatzy. Sedan så försökte hon hjälpa mig lite med mitt cv så nu har jag lite feedback och idéer på hur jag ska skriva mitt . Det blir senare idag jag skriver det.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra och vad som händer. Ska nog bara ta det lungt för jag är jätte trött, på hmm humör och ja det passar sig nog bäst om jag är isolerad hemma.
Imorgon i alla fall ska jag vara med Fredrik. Det ska bli riktigt trevligt och senare ska jag åka och träffa Carro om det nu ordnar sig med det som har gjort mig lite arg nu på morgonen, men det får det lov att göra!
Får se om Fredrik vill följa med eller om han åker hem. Men det skulle vara trevligt om han följer med =)

Nej nu ska jag äta upp min frukost och kolla mina sidor + mail. Men jag får önska alla en trevligare tisdag än min .
/Jessicka

Ja, Du och jag carro - tills döden skiljer oss åt<3

Jag har haft den mest fantastiska, roligaste och underbaraste helgen i mitt liv <3
Å
h jag har haft det så underbart roligt hos dig gumman så du vet inte! Älskar dig av hela mitt hjärta och jag är också så glad att vi har funnit varandra. Du är en av världens bästaste vänner och du är min underbaraste ängel och du är MIN!!! <3<3<<3<3<3<3 Tack för den här helgen älskade gullunge!
(som tur är så kommer du min carro till sthlm på onsdag så då ska jag åka och träffa dig<3)

När vi blir gamla så kommer vi sitta där i varsin gungstol och berätta massor av minnen av våran tid tillsammans och du tills vi når den åldern så har vi många mååånga år kvar att dela varandras liv av. När vi får barn ska vi åka på utflykter tillsammans med dom och vi ska ut på krogen, middagar , fira födelsedagar tillsammans ja allt <3

Idag så kommer min älskade bästa vän Lena till mig , vi ska gå till det nyöppnade lidl här i åkersberga.
(Har aldrig varit på en lidl butik så det ska bli riktigt intressant. hahaha!)
Vi ska se om de inte har något gott fika som vi kan fika på, haha. Och sen ska jag låta Lena testa på lite sega spel som jag har, haha får se om hon klara av dom  ;)

Sedan ska hon få hjälpa mig att skriva ihop mitt cv och imorgon ska jag skicka iväg jobbansökningar och ringa till byängskolan och färglådansförskola :)

Nej nu ska jag vänta på att Lena är klar med sin lunch för sedan ska vi spela onlinespel tillsammans med varandra ( haha som vi alltid brukar göra gumman )
Så nu vill jag önska alla en trevlig måndag , början på den här veckan.
/Jessicka

Caroline, söta Carro. Saknar dig redan så det är inte klokt!
Kan inte du kidnappa mig som vi pratade om igår ?!
Vill aldrig förlora dig , du finns i mitt hjärta nu och förevigt.
Du & jag carro - tills döden skiljer oss åt <3

Idag åker jag hem :´(

Söndagen är kommen och idag så ska jag åka hem från örebro :´(

V
ill inte åka hem, jag trivs så bra här och jag & Carro har haft det så himla kul!!
Det är verkligen en sådan skillnad att vara här än i stockholm, det är så himla stressigt och människor överallt ..
Okej det är mycket människor här också när man är ute i stan, men de är inte lika hänsynslösa och stökiga .
Och vi ska inte tala om lugnet som är där Carro bor. Åh det är ju underbart tyst.. inte några jäkla ungar som skriker och gapar. Fast det kan ju bero på att det är en form av skola som ligger här satt och på helgerna är det ju inte folk här. haha :P

Fast okej i stockholm.. ja, dvs mitt hem Åkersberga, har jag mina andra vänner och det viktigaste av allt :
MIN FAMILJ!. Fast anledningen till att jag inte vill hem än är för att helgen har gått så fort och det kommer ta ett tag till innan jag kan komma och hälsa på igen och mina andra vänner kan jag i princip träffa när jag vill, men med Carro så går ju tyvärr inte det :(

Jaja, jag får helt enkelt överleva det här , fast det kommer bli svårt att gå på det där tåget idag.. :(
Som tur är så går inte tåget föränn vid 18.55 så det är ju en dag idag också.

Nu så ska jag väcka Carro så vi kan äta frukost snart för jag tog mitt pencilin för snart en timme sedan så jag måste äta efter en timme.  /Jessicka

ps.haha, jag som inte trodde jag skulle skriva blogg härifrån men där fick jag :P hahaa.
och till min kära Carro ; JAG KOMMER SAKNA DIG SÅ MYCKET!!! :´( <3<3

Nu är jag här<3

JA NU ÄR JAG HÄR HOS MIN ÄLSKADE CARRO<3

Alltså gud vad vi har haft det kul! Igår skrattade vi så vi båda höll på att dö alltså!
Helt otroligt att man verkligen kan hitta en person från internet som det känns att man har känt hela livet och någon som man klickar så bra med och som man kan ha så himla kul med!
(är så glad att jag hittade dig carro och att jag har fått lära känna dig! du betyder så mycket för mig! glöm aldrig det<3)

Igår så åkte in till stan och kollade runt och carro hade ett litet ärende också.
Sedan så kom vi hem och kollade lite på tv och satt vi datorn. Sedan så lagade vi middag och garvade nästan halvt ihjäl oss, (haha ja som praktiskt taget vi gjorde hela dagen). och sedan så kollade vi på tv igen och sen blev det till att diska och efter det belönade vi oss med grönsaker med dipp och en film som heter TransAmerica, en udda men en bra film med en jätte bra huvudrollsinnehavar roll , Felicity hoffman.
(hon blev oscar nominerad för den rollen och det kan jag ju säga att hon verkligen var värd.)


Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Vi har varit jätte trötta båda två , jag vaknade precis men carro sover fortfarande så jag får lov att ruska på henne snart om hon nu inte vaknar, så vi hinner med det vi har planerat.
Vad jag vet så tänkte vi åka till stan och gå runt och kolla lite, Sedan blir det nästa middagsprojekt ;)
(haha det var väldigt intressant när vi igår skulle laga middag. du vet vad jag menar carro. )

Sedan så ska vi kolla på nån skräckfilm och käka poppkorn ;)
(det är ju verkligen en classiker att äta när man kollar på skräckfilmer, men jag vill också köpa lite ostbågar när vi är i stan. blev så sugen på det igår av någon anledning.)

NEJ NU HAR DET BLIVIT DAX FÖR MIG ATT VÄCKA CARRO, MEN JAG SKRIVER KANSKE IMORGON ELLER PÅ MÅNDAG OM HUR RESTEN AV MIN VISIT HÄR HAR VARIT. / Jessicka

Idag kommer jag till dig <3

Godmorgon sverige!
(haha, fanns det inte något programm som hette så ?! hehe aja.)

Idag är det dax för mig att åka till örebro, för att träffa och umgås tillsammans med min kära vän Carro <3
Har verkligen längtat som bara den till den här dagen och nu har den äntligen kommit  :D
Okej, nu har jag inte så mycket pengar som jag hade hoppats för jag har varit tvungen att hjälpa till här hemma så jag hoppas verkligen att jag klarar mig på det jag har. Vi hade tänkt att gå ut på krogen men det blir nog inget av med det för jag har inte råd :'(
(men det kommer ju andra tillfällen då vi kan gå ut på krogen och ta oss några drinkar gumman<3)

Så just nu sitter jag och laddar inför min resa och det bästa av allt är att min kära Diana ska komma och hålla mig sällskap tills tåget går :) Hon ringde och skulle fråga mig det igår men då hade jag precis satt mig på toaletten så mamma fick svara ^^ haha ! (men det var ju tur att du var inne på msn så jag kunde få tag på dig där istället,thihi.)
Så jag åker lite tidigare än vad jag hade tänkt mig så hon och jag hinner att prata lite och umgås :)
Jätte trevligt ska det bli i alla fall.Du kanske vill åka med en sväng med tåget också? *hahaha*

Nej nu ska jag lyssna lite på musik och prata lite med min bästis Lena på msn innan jag ska gå , fast det är typ en timma kvar tills jag måste gå ner till centrum men i alla fall. Men då som jag skrev igår så får jag se ifall jag skriver nere från carro. fast jag vet inte, annars gör jag det på söndag när jag kommer hem eller måndag :)

Då får jag önska alla bloggare, mina vänner och bekanta en riktigt trevlig helg :)
/Jessicka

WOHO GUMMAN; NU KOMMER JAG TILL DIG<3<3<3



Imorgon bär det av till min bejb <3

Hej hallå!

J
a, imorgon bär det av till örebro för att hälsa på min kära Carro :)
Jag ser fram emot det jättemycket, har längtat hela vecka på att det ska bli fredag och imorgon så är det dax.
Härligt ska det bli att få komma hemifrån lite faktiskt, det var ett bra tag sedan man åkte långt hemifrån.
(var med Lena i dalarna någon gång i april så det var ett tag sedan man var borta hemifrån som sagt.)

Idag så ska jag börja snickra på mitt cv, har precis kollat runt på olika barnskötarjobb som jag skulle kunna tänka mig att söka, så det är ju jätte bra det. Har suttit här och försökt att vakna till. Är jätte trött och förstår inte riktigt varför för jag tycker att jag har sovit bra och länge också satt. Längre än vanligt. Men det var väl lite spänningar som gick över från igår. Träffade ju min handläggare på arbetsförmedligen för första gången. Men det gick jätte bra, han är en vettig människa som gav mig bra råd. Han är seriös men har samtidigt ett sinne för humor och är en väldigt avslappnad person och det är vad jag behöver som stöd just nu, allt har varit så stressigt nu så det känns jätte bra.

Tittade in en stund på Lenas jobb igår också. Hon brukar inte ha så mycket att göra när det inte kommer någon lasbilsförare som ska få sitt lass med sand vägt och betalt så då undrade hon om jag nu inte ville komma och umgås med henne ett tag , så det gjorde jag . Det var riktigt mysigt, vi spelade spel mot varandra och skrattade och hade kul. På måndag kommer hon hem till mig, så det ska bli jätte trevligt. Fika och så, hon ska få testa att spela några sega spel också och se om hon kanske klarar dom bättre än vad jag gör.
(och så kanske hon kan hjälpa mig med mitt cv, det är så svårt att skriva om sig själv, måste få lite feedback.)

Idag förövrigt så skulle jag träffa Fredrik men nu har jag inte hört något från honom så jag vet inte, ska försöka få tag på honom om ett tag. Han ska ifs på kryssning och kanske har mycket att planera, men det var han som föreslog att vi skulle ses idag så jag antar att vi ska träffas ett tag i alla fall.

Och så senare så ska jag packa så jag har allting klart, mitt tåg går ju redan vid 11.06 imorgon så jag vill ha allting förberett så jag kan åka så jag är inne där vid kanske en kvart, tjugo minuter innan det är dax för avgång.
Är lite nervös för bagage och hur man ska visa biljetten etc, men jag lär ju fixa det enkelt när jag väl sitter på tåget, det är ju första gången jag åker med ett sådant tåg så det är okej att vara lite ängslig.. haha xD

Så ja, det var väl allt "intressant" som jag hade att skriva idag. Får se om jag nu skriver nerifrån Carro om jag får låna hennes dator eller om jag skriver igen på söndag när jag kommer hem. (okej det beror helt på för jag kommer komma hem ganska sent , men annars skriver jag på måndag.)
Men jag hinner nog att skriva några rader imorgon innan jag åker mot stan.

Då vill jag bara önska alla en mycket trevlig torsdag :)
/Jessicka


Arbetsförmedligen nästa.

Godmorgon alla människor där ute!

J
äklar vad kallt det är nu på morgonen :S
Det har varit ett tag sedan jag var uppe såhär tidigt och nu är det höst också så att man har inte vant sig med tanken på att det kommer vara en aning kyligt när man stiger upp. Gick upp ur sängen för 20 minuter sedan , men vaknade till vid halv sju, vilket gjorde mig lite irriterad över att jag skulle höra väckarklockan 30 min efter det.
(Är fortfarande helt slut, men det är för att jag inte somnar direkt på kvällen, men snart kommer vanan in så)

Jaha, om en timme ska jag iväg till arbetsförmedlingen för att ha mitt första möte med min handläggare.
Ska be honom att ge mig lite råd och tips hur jag ska skriva och formulera mitt cv, eftersom jag inte har någon tidigare arbetserfarenhet så kan det vara kul att få veta hur och vad jag ska skriva så jag kan få något jobb liksom.
(okej jag har haft apu på olika förskolor, har praoat på caffé och på en till förskola... men man vet ju inte ..)

Annars idag så efter det så ska jag komma hem igen och börja söka jobb då.
Har hittat några förskolejobb som jag tycker är intressanta, men ett av dom som jag gillar mest ligger inne i stan så jag vet inte. Men jag får se, någonting hittar jag. Annars om det inte blir något barnskötarjobb så har jag funderat på att söka inom äldreomsorgen. Det är ju människor man jobbar med då också satt och jag har vänner som har jobbat inom det och som jobbar inom det som säger att det är ett väldigt givande jobb. Och det kan jag tänka mig att det är också satt det är något jag tänker ta vara på och kanske testa mig på.

Igår hade jag en ganska lugn dag, det gick jätte bra på det stället jag skulle gå på och sedan gick jag till centrum och köpte mig två polkagrisar (Jag spelade Yatzy online med min kära bästis Lena och hon satt och åt polkagris och då blev jag jätte sugen jag med så då knallade jag iväg till centrum och köpte det. mums, tack gumman för tipset, du räddade lite av min meningslösa dag !)

Nej, nu måste jag kolla mina andra mail och sedan klä på mig så jag har det gjort för nu börjar tiden rusa iväg :)
Då får jag önska alla bloggare och läsare en mycket trevlig onsdag. / Jessicka

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag kommer till dig min bejb <3
LÄÄÄNGTAR SÅ MKT SÅ DET INTE ÄR KLOKT!

Livet går vidare..

Hejsan alla människor därute.
J
a, idag är det en ny dag och denna jobbiga vecka forsätter.
Det ska bli sååå skönt att få komma bort ett tag från Åkersberga!
Har haft så himla mycket att tänka på , så många beslut som ska fattas och jag hoppas bara jag har gjort de rätta.

Idag så ska jag till ett ställe som jag inte tycker ska bli så kul, men jag har inte så mycket val
(Kan tyvärr inte skriva vad det är, för det är en privat angelägenhet som jag inte vill skriva på internet)
Men jag är rätt säker på att det kommer att gå bra, men det är inte alltid kul att göra det man måste göra..

Så vad händer mer idag ?
Ska väl för det mesta bara ta det lungt, ladda inför imorgon för då kl.09.00 har jag tid med min handläggare på arbetsförmedlingen. Nu jäklar så ska jag få jobb! Okej, det är inte så lätt att få jobb i dagens samhälle men jag tänker kämpa tills jag får något att göra om dagarna och tjäna pengar så det blir bra här hemma och så jag får känna att jag lever ett liv som varje människa ska ha rätt att få göra.

Haha, idag börjar ju idol också ^^ Älskar att kolla när de ska ta ut människor på audision.
(är säker felstavat, men ni förstår nog vad jag menar, eller hur?)
Okej, det är ju inte så värst kul när de förnedrar sig själva, men lite skadeglädje måste man ju få ha, speciellt som man tänker i huvudet "Varför går den här människan och söker till idol när den personen inte ens kan sjunga?"
Fattar verkligen inte hur folk kan förudmjuka sig inför hela svenska folket. Tycker synd om dom, speciellt när de säger att deras vänner tycker att den personen sjunger bra när den inte ens gör det.
(Jag tycker faktiskt att ärlighet varar längst, okej det är inte alltid kul att såra någon, men hellre det än att ljuga)

Tänka sig va, har inget intressantare att skriva om än idol, haha nu är det nog på tiden att jag slutar skriva för idag.
Hehe, okej ni vet inte vad jag ska göra idag eftersom jag inte vill skriva det här, men önska mig lycka till! ;D
/ Jessicka

NU ÄR DET BARA 3 DAGAR TILLS JAG KOMMER TILL DIG MIN ÄLSKLINGSGUMMA <3




Hejsan :)

Ja, nu är man på ännu ett bloggställe :)
Är så less på mina andra och min ängel Carro håller till här så varför inte jag också ?

Jag har ett ganska trist liv men det gör inget, det finns alltid något nytt att skriva om.

Idag så har jag varit på min gamla skola för det var tänkt så att jag skulle läsa en 7:e termin på gymasiet för jag missade så mycket förra terminen och den dessförinnan pga värk i min rygg och så fick jag gallsten i 2:an och blev tvungen att opereras och i och med operationen så fick jag b12 brist och folcyre brist, två viktiga vitaminer som kroppen ska producera helt av sig självt, men det gjorde det inte för mig och det gjorde att jag blev trött, på dåligt humör och fick blodtrycksfall och var svinfärdig och blek nästan hela tiden. ( inte kul vill jag lova)

Men de hade lovat från skolan att jag skulle få gå en 7:e termin, att jag skulle få ett brev hemskickat och så skulle jag tacka ja om jag nu ville gå eller nej om inte. Och nu förra veckan tänkte jag , ne nu måste jag ringa för jag har ju inte fått pappren och studievägledaren sa att terminen skulle dra igång runt den 4 sep.
Och då visar det säg att jag inte ens hade blivit uppskriven på att gå en 7 termin.

Vad är det för jävla skit ? Jag pratade liksom med henne två veckor innan min student om att jag skulle gå och vi planerade allt och så är jag inte ens uppskriven ? Kände mig så jävla besviken på dom alltså, visst de kanske har ett stressigt jobb, men det ursäktar endå inte att glöma bort mig. Som tur var ringde jag och hon sa att jag skulle komma till receptionen idag vid 14.00 för det skulle vara upprop då.

Så jag åkte dit idag och vad tror ni ? tror ni det var någon som var där, nej.
Jag satt vid receptionen och väntade på att någon skulle komma och tillslut tänkte ja, nej nu går jag till hennes kontor och pratar med henne. Så jag har beslutat mig att jag inte ska gå en 7:e termin på Åva gymnasium.
Dels för att jag inte kan lita på dom och dels för att jag har ingen motivation och jag vill hellre känna att jag kan lita på att mina studier blir skötta på rätt sätt och att jag den tiden för det som jag vill ha och jag känner att det skulle inte fungera nu. Så nu blir det komvux för mig hösten 08 eller våren 09 beroende på, men jag satsar på hösten.

Det känns som ett bra beslut nu, för då är det fritt fram att känna att nu kan jag söka jobb och hitta det som jag trivs med, tjäna ihop pengar och känna mig lite fri från pluggandet . Är rätt skoltrött också när jag tänker på det.
Okej, det hade ju kännts skönt att få det avklarat, men samtidigt så finns det ingen motivation eller ork från mig att göra det nu så är det bättre att vänta.

Oj oj, nu blev det mycket text i mitt första inlägg men det kanske inte gör något ?
Nej vad bra ;) Så nu är det dax för livet att börja, min utbildning lägger jag på sidan just nu, tänker inte ge upp den . aldrig, jag SKA gå komvux nästa höst, det bara är så.. jag har ett mål nu och det känns toppenbra :D

Nu ska jag spela lite och sedan bara ta det lungt resten av dagen för jag har en fullspäckad vecka, så håll utkik i min blogg ;) Då vill jag önska alla en härlig måndag och en fortsatt bra vecka :)
/ Jessicka (L)

Ps. bara 4 dagar kvar tills jag ska till min älskade ängel caroline (L)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0