Trött.. -

.. kan det inte vara helg nu ett par veckor framöver???
Imorgon är det jobbar fredag. Fast egentligen så skulle jag behöva vara hemma och vila för jag har så himla ont i min höft.. eller ja bäckenet.. känns som det sitter en kloss där.. inte något kul alls.. men men jag hoppas jag kan få det att försvinna med vila, träning(övningar som ska stärka) och så får jag se.. tills dess så får det bli värkmedicin.

Ja som ni märker så skriver jag fortfarande inte så mkt blogg längre. Det är brist på ork och tid och sen känner jag mig helt enkelt inte motiverad att skriva alls.. men det kan ju vara för att man är så pass trött och har så ont.. jobbar som en tok nu också så.

Jag skulle kunna gå och sova redan nu. men får försöka hålla mig vaken tills efter kvällens kvalprogram av idol, men sen.. sova sova sova!! ska bli sååå skönt!

Om jag inte skriver i helgen så får ni ha en strålande helg ;D


Kramar // Jessicka

:) :( :/

Vet inte riktigt hur jag känner förtillfället. Jag blir bara så jävla irriterad över allt skit just nu.. usch säger jag bara..
Men nu ska jag försöka skita i att jag är irriterad och arg och bara försöka avsluta denna dag lugnt och stilla.

Bloggen har blivit lite bortglömd nu, jag vet. Det är väl bara en sån period just nu, jag vet inte.

Imorgon blev min lediga fredag utbytt mot att jobba istället. Men jag har inte kunnat jobba mina lediga fredagar på ett tag så jag kände att nu var det dax att offra en av dom för att ställa upp. Men efter det så ska jag bege mig till bästaste jossan för middag, förkrök och sedan utgång .. ska bli så kul, länge sedan nu jag var ute fakiskt. Är typ aldrig det.. någonsin.. så det är bara ta sig i kragen och partajja all night long hahahha eller så lång tid som jag orkar stå efter jobbet imorgon hahahaha.. dessutom så ska jag upp kl sex imorgonbitti så hahaha men fan vad jag är taggad till tusen!!


SÅ nu ska jag komma över mitt ilskna tillstånd, gick över lite nu när jag skrev om imorgon men fortfarande lite kvar.. god natt på er sen!! kramar// Jessicka


<3

nu är allt färdigt!

Ja, jag är nyduschad, rummet är fint, blusen är struken och tårtorna fixade (bara lite småfix imorgon på dom båda) och sen blir det kalas med goda vänner och ens kära familj :D
Nu är jag fullt redo att fylla 22 :D Sen innan ska jag iväg och rösta.. och jag tror jag vet vad jag ska rösta på men det får avgöras imorgon. Nu ska jag och syrran spela the sims innan hon går över till amanda. Sen ska jag sova så god natt på er allihopa :D


-

Nu är jag trött på det här, det måste få ett slut ... NU!

hahaha.. omfg

Om Homer simpson var verklig.. haha scary..


:P

Fredag idag, Woho!! Lata sig och göra nytta , ja det låter bra det xD


Puss&kram// Jessicka


Regn utanför fönstret..

Här regnar det, gör det säkert runt om i landet , hehe :P
Ja idag har man jobbat 08-17, igår 08-17.30.. så man känner sig lite trött.. och min dag var ett rent elände i går men som räddades upp utav en av världens bästa carro. Roslagsbanan hade strömavbrott igår mellan viggbyholm-österskär. det kom en enda fucking ersättningsbuss.. och det kom tåg på tåg och människor på människor... då tänkte jag att jag ringer carro o frågar ifall hon kan vara gullig o hämta mig, jag hatar att be om hjälp men svalde det och ringde (vill inte ta mina vänner förgivet men hade hon inte kunnat hade jag förstått och begett mig vidare mot danderyd för buss hem) men hon kunde såklart hämta mig , hon hade dessutom tänkt o ringa mig o höra ifall jag ville sova över hos henne för hennes kille var borta. Så det slutade med att vi åkte till mig, jag fick äta middag och sedan åkte jag med hem till henne. Vi hade jätte mysigt så den dagen slutade väldigt bra :D Tänk vad saker kan vända :) Så tack tack Carro för att du var min räddare i nöden :)

Idag har jag då jobbat och jobbat.. kom hem, åt middag , spelade lite the sims 2 tillsammans med syrran och nu snart ska jag sova så jag orkar upp imorgon :P
Men innan dess måste jag kolla upp lite saker. Haha är inte inne så mkt på datorn längre har jag märkt. Har väl en sån period kan jag tänka mig :P Aja, slutar 15 imorgon så det blir inte lika jobbigt i alla fall och snart är det ju helg igen, haha!


God natt på er alla sen och hoppas ni har haft en bra dag :)
Kramar// Jessy


5 dagar kvar tills jag fyller 22

Nedräkningen har börjat..

En vecka kvar tills jag blir 22 år. Helt otroligt vad tiden går fort, var det inte igår som jag blev 21 eller har jag missat något?? :P
- Det är nästa vecka det plus att det är val. Vet fortfarande inte vilket parti som jag ska rösta på.. urk och jag som inte är så värst intresserad av politik heller och så ska detta infalla på min födelsedag. Bajs..

Idag har jag hjälpt till här hemma. Med tvättstuga, diskat och lagat mat. Nu är jag helt slut. Ska snart in i en dusch och sen ska jag försöka gå och lägga mig vid 22 ikväll.. får se hur det kommer att gå då jag vaknade 11 imorse :S
Men jag borde verkligen lägga mig då för imorgon blir det inte kul. Jobbar 08.00-17.30, kan knappt bärja mig , en 9 timmars dag, 9.5 ifall man räknar med rasten, sen ska man ta sig till och från jobbet också.. whopido vad kul det ska bli!! hahaha.. men men det är ju cash i alla fall.

Annars har det inte hänt så mkt idag och ja imorgon är man ju på jobbet hela dagen så får se ifall jag slänger in ett blogginlägg imorgon ifall jag orkar men det återstår att se. Hoppas alla haft en bra söndag (:

Goodbajs!

HAHAHA omg !!

Jag citerar från mitt förra inlägg:

Ps. nu har nedräkningen börjat också, fyller 22 år nästa onsdag ;)
Eller ja än räknar jag inte ner ifs.. börjar på söndag :P men tänkte jag skulle skriva i alla fall ;D haha !

carro skrev till mig på komentar : är inte den 19 på en söndag?
hahahahahahah och jag börjar gapskratta ! har skrivt helt helt fel, Självklart är det på en söndag.
Var så förkyld när jag skrev senaste inlägget = Trött och förvirrad. Så ja söndag , när man ska rösta och allt också :P En vecka kvar nu , eller ja imorgon. Men nog om det just nu. Hahaha var bara tvungen att skriva om det.. kul!!

Idag är det lördag. Har varit en ganska lugn dag. Fortfarande smått förkyld så tänkte det är bra ifall jag är hemma denna helg och tar det soft helt enkelt. Sen blir det till o jobba ganska mkt nästa vecka, i alla fall mån-onsd.
Börjar tidigt och slutar sen må-tisd. Men det är ju extra pengar så jag klagar inte, speciellt eftersom jag var sjuk denhär veckan mån-tisd. Men hur som helst, mer om idag. Jag började dagen med att äta frukost och sedan fick jag låna syrrans dator, hon har köpt the sims 2 till den så jag spelade på min familj som jag gjort.. så jävla kul det är xD
Sen har jag dammsugit mitt rum och köket + vardagsrummet. Och sen har jag färgat håret.. brunt som vanligt, men denna gång kakaobrun (fick den färgen av Lena förra helgen så jag testade) haha ser typ lika dant ut som alltid haha men jag är nöjd :)

Så nu är jag ganska trött.. kanske blir till o mysa framför en film senare ikväll kanske. Igår kollade jag och syrran på svenska skräckisen "Besökarna". Den är ju så jävla kul, läskig och bra. från 1988, året då man föddes.
Kjell Bergqvist , Lena Endre och Johannes Brost i huvudrollerna. Se den ifall ni inte sett den :)

Nu så tänker jag gå och kolla vad mamma o syrran har för sig, lillsyrran är sjuk stackarn, förkyld hon med. Kanske blivit smittad av mig, trodligen, stackarn :(:( Sorry! Men vi hörs kanske later annars någon annan dag :)

Kramar // Jessicka

Long time no see :P

Ja det var inte igår jag skrev blogg precis.. jag har varit sjuk och har helt enkelt inte haft varken tid eller ork att blogga. men tänkte jag ska slänga in ett litet inlägg nu så ni vet att jag lever haha.
Fortfarande sjuk, förkyld men mår mkt bättre. Jobbade idag för första gången denna vecka. Har tappat rösten nu nästan totalt.. haha men jag har hostat så mkt så kan ju vara därför.. men nog om det.

Har haft det riktigt bra torsd-sönd förra veckan. Orkar inte skriva om allt men har umgåtts med två helt underbara vänner och ni vet vilka ni är : L & J. Och sen med syrran också <3 så tack tack ni trots att jag var förkyld så hade vi det riktigt mysigt :)

I lördags var jag , syrran o Jossan då iväg och såg toy story 3 = ÄNTLIGEN :D
Och den var ju skit bra som man redan anade att den skulle va. Så jag rekomenderar den starkt!

Nee nu är kl mkt, lång dag på jobbet imorgon. Ska umgås med syrran lite och sen sova.
Så jag skriver igen när jag har tid och ork :)

Kram på er alla !

Ps. nu har nedräkningen börjat också, fyller 22 år nästa onsdag ;)
Eller ja än räknar jag inte ner ifs.. börjar på söndag :P men tänkte jag skulle skriva i alla fall ;D haha !

Nu så..

.. är mina ögon väldigt tunga och jag ska sova. Imorgon är det en lugn dag.
Jobbar 11.30-15.00, sen ska jag hämta ut ett paket som kom med posten igår vilket jag inte märkte föränn idag då avit kommit via mailen.. suck :P födelsedagspresent till syrran och till mig, vi delar på den. Vad det är kan jag kanske avslöja imorgon.. vi får se :P

GODNATT ALLIHOPA!
// Jessy

RSS 2.0