Teenage mutant ninja turtles

Haha jag har spenderat större delen av min dag liggandes i sängen då jag har haft fruktansvärt ont i halsen.. men som tur är så börjar det vända redan nu (Tack och lov). Men hur som helst så har jag då tittat på en av mina favorit barnprogram från när jag var liten, precis som rubriken säger  ; Teenage mutant ninja turtles. haha och den är mycket bättre än vad jag minns den. Men nu är man ju 23 istället för typ 4 t .. alltså de borde ta tillbaka alla de gamla serierna, alla gamla barnprogram.. tänk alla skit program som våra stackars barn kollar på idag..

Hur som helst, tmnt har mycket av min humor, sånt man inte fattade när man var liten så nu uppskattar man den på ett helt annat sätt, gäller alla barnprogram eller filmer eller vad det nu må vara som man sett som barn.
haha sen kan jag inte få bort titelsången från hjärnan heller.. haha!!


Men nu är det dags för mig att stänga ner och sova, är helt slut .. pga vintertiden tror jag som började idag. kl visar 22.23 men hjärnan är inställd på 23.23 så trött är man. Sen mår jag ju inte hundra heller så..
God natt hoppas ni haft en bra helg ;)




Jätte rolig fredag!

Igår hade jag en trevlig dag :D jobb först och det var en mysig dag faktiskt. Sedan hem , fixa sig för att sedan med syskonen åka till stan och träffa Pappa, Farbror, Faster, våra kusiner Jenny och Lina och även Linas pojkvän Martin. Det var så himla kul att se dom igen!! Och kusinerna har man inte träffat sedan 94!! och då var vi små.. så det var riktigt kul. Tyvärr blev det inte riktigt som vi hade planerat, vi gick mesta delens runt i gamla stan och i stan, pratade och kollade butiker.. sedan gick vi på jakt efter något matställe men överallt vi kollade var det bordsplacering. Vi kanske skulle tänkt på det innan men icke så det slutade med mc-donalds :P Men vi sa att nästa gång de kommer så tar vi och bokar bord och så gör vi något kul också!! men jag tycker att det räckte med att vi träffades inte vad vi gjorde. Det var riktigt kul och hoppas vi gör om det snart igen!! Vi skulle ha setts idag men det blev lite tokigt så vi hann inte :( Men pappa sa att han och min farbror snart kommer hit igen och då går vi o kollar någon bio eller gör något annat roligt, något som man planerar lixom. Låter kanske som en bra idé :P

Vi fick en film av kusinerna också från när vi var små när dom var och hälsade på pappa, aug 94. Det var så himla kul att se sig själv som liten! 5 år var jag(skulle fylla 6), jonas 7 och Josefin nyss fyllda 3, Jenny 3, skulle fylla 4 och Lina 1:D Vi var såå söta. Mesta delen av filmen så kollade vi på alladin och jag och syrran satt och sjöng med haha som man gör än idag och sen satt jag och blåste hubba bubba typ hela tiden haha omg xD och massa annat kul!
Måste visa den filmen för mina polare!! haha.

Som sagt det var skit kul och hoppas vi ses snart igen <3

Så idag då, ja eftersom vi inte träffade dom igen så gick jag och syrran till centrum i alla fall. vi båda hämtade ut paket från ica, handlade och sen så var vi inne på lindex där jag köpte armband och en snygg klädning/top typ som jag faktiskt kollat på i måndags när jag var med mina kollegor i nacka när vi hade lunch men där fanns den inte riktigt i den storlek som jag ville ha men här fanns den och dessutom så hade jag 200 kr i presentkort från Amanda när jag fyllde år så jag tackar och tar emot för presenten amanda hihihi :D Tänkte att den kan jag ha när vi har julbord med jobbet och dessutom när jag är ute och festar för mer sånt ska det bli när min jossan flyttar hem till Sverige snart <3 En gång i månaden minst har vi sagt att vi ska ut och "festa" och dessutom leta upp en Kille åt mig ;) hahahaha!! Får se om "mission find a boyfriend for Jessicka" fungerar haha det återstår att se haha!

Nej nu ska jag fortsätta Lira zelda - occarina of time.. inte så länge sedan jag spelade det men nu har jag köpt den till mitt wii via nerladdning på "wii shop channel"-classic games eftersom vår kontroll på 64 är trasig för man få skit ont i tummen av att spela det där på haha och sen är det faktiskt 25 års jubileum iår för Zelda och det nya "Zelda- Skyward sword kommer ut den 18 november så tänkte jag faktiskt fira genom att spela de Zelda spel som jag tycker om ;) Dessutom så har jag bokat det nya nu.. kan knappt bärga mig (som den tvspels nörd jag är)
hahaha..

Ha en bra lördagskväll gott folk!


Klädningen/topp och armbanden ( man ser kanske inte så bra men ändå)


-

Vad ska jag säga om denna onsdag... kan jag bara få lägga mig och sova bort mig till ett annat liv??!!


I <3 u sister!

Jag har haft en underbar kväll tillsammans med syrran. Du är bäst ingen protest <3
Har inte skrattat så här mycket på ett bra tag och det behövdes vill jag lova. Har nästan alltid kul med syrran
Så tusen pussar till dig gullunge!

Nu är det snart dags att sova. En liten sovmorgon för att sedan förbereda sig inför dop tillsammans med familjen :)
Ska bli kul.

:)

Regnet fortsätter men idag är jag på bättre humör.. det går verkligen upp och ner.
Men man får se dom fina stunderna då man mår bra och är glad. Ska spela lite the sims 2 och sen titta lite på tv innan jag ska sova. Imorgon är det 07.15 man ska upp istället för 06.15 och nu förtiden så älskar jag sovmornar :D

Höstens mörker och rusk.

Det är riktigt kallt, jag fryser!! Regn och rusk, det är mörkt och Kallt. Ska det redan börja vara kallt fan vi har inte ens kommit in på november. Det lär ju bli en kall och lång skit vinter i år /början av 2012 också. Jag orkar inte!! :/ Sen är det en sån underbar period i mitt liv när jag känner att allt är s.k.i.t rent ut sagt. Jag orkar verkligen inte må såhär.. vad är felet med mig? Kan inte någonting få vara bra någon gång.. nej jag känner mig nerstämd, trött, arg och jag känner inte igen mig själv. Jag vill vara glad och skratta och må bra. jag gör verkligen inte det.

Nej nu får det vända tycker jag.

Glömde..

Oj jag glömde visst att skriva vad jag bestämde mig för. Och det blev som jag trodde. Jag valde att vara hemma resten av veckan. vilket var ett klokt val för jag hade 38 graders feber i onsdags. Men jag sov bort den tror jag för jag sov mkt under onsdagen och sen var febern borta. först idag (torsdag) (nu är det ifs fredag men ändå natten till fredag så vi säger idag) så har det börja vända. tyvärr är det värre på morgonen och kvällen/natten men det är ju en sådan årstid också .. kallare ute och då kan man må pyton. Men jag var klok som var/är hemma och blir ordentligt frisk.

Nu ska jag sova.. natti natti
PUSS & KRAM

(gammal bild)


pyton!

Så kan jag kanske beskriva hur jag mår just nu. Alltså jag hade en helt awsome helg tillsammans med min kära carro när jag hälsade på henne i gävle. det var helt underbart <3 men när jag kommer hem så börjar jag känna mig jätte skum och på måndagen vaknar jag upp med täppt näsa och tjock hals plus illamående. sen går det över till trötthet i hela kroppen till illamående. Nu har jag mått upp och ner i tre dagar. mår fortfarande inte särsligt bra , det är mer dåligt än bra och jag vet inte riktigt hur jag ska göra med jobbet. ifall jag ska komma imorgon (torsdag) eller om jag ska vara hemma resten av veckan. Jag brukar gå tillbaka till jobbet när jag har varit sjuk när det har varit mer bra än dåligt och nu är det ändå mer dåligt än bra och då ska jag ju naturligt vara hemma och bli frisk.

men imorgon är det middag hos min kollega och det gör att man inte vill må såhär utan bli frisk och orka jobba och sedan komma på middagen. Men mitt förnuft säger åt mig att jag borde vara hemma och ja bli tillräkligt frisk.
Jag vet att man inte ska tänka såhär men jag tänker också på att ifall jag går tillbaka till jobbet när jag mår typ 30 procent bra och 70 procent dålig så kan jag bli ännu sämre, speciellt när det är barn jag jobbar med .
Sen så tänker man, nej men jag klarar två dagar jag blir nog 70 procent BRA istället.. jag HATAR detta.

Jag opererade bort mina fucking jävla halsmandlar för att bli mer frisk!!! och så blir jag sjuk! okej det är ingen garanti men jag borde inte bli sjuk :( okej vet att man blir det ändå men vad fan. okej jag har blivit friskare jag är typ inte sjuk varannan vecka vilket jag typ var när jag hade halsmandlarna kvar...

Nej nu måste jag fortsätta att brottas mot mitt sunda förnuft och bereda mig på hur jag ska göra..
Hoppas jag lyssnar på mig själv och är hemma och blir frisk hundra procent!


Droppar in senare för att berätta vad jag bestämde mig för.
(Inte kul heller att vara hemma en hel jävla vecka heller, om man tänker pengamässigt)

-

Idag har jag känt mig så jävla obetydligt.

RSS 2.0