Skulle ha blivit barnkalas men slutar med sängen.

Godmorgon på er alla!

Ja, idag fyller Lenas son 1 år och jag var bjuden på hans ett års kalas. Skulle ha åkt med dom nu vid halv elva men inatt har jag haft ont i magen och det slutade med att jag fick gå upp på toa, några gånger.. fortsatte nu på morgonen. vet inte ifall jag bara är dålig eller ifall det är någon form av magsjuka så det blir inget barnkalas för mig idag :( Det blir sängen istället och bara hoppas jag slipper toaletten... Men jag tror jag bara är lite dålig men man vet ju inte, inte bra o riskera.. inte kul för mig heller ifall man är bland folk o så kanske .. ja ni kan ju föreställa er.. ska sluta måla upp bilder i huvudet på er..

Hur som helst så önskar jag Lilla Hugo stort grattis på sin ett års dag o hoppas dagen blir som ni tänkt er Lena o Thommy. Tänk att det har gått ett helt år Lena sen du blev mamma. Helt otroligt <3 :D

Jag har i alla fall haft en bra helg annars med midsommarfirande tillsammas med mamma, vi åt god mat (Baguette och laxröra, räkor o ägg) Så jäkla gott! (se bild nedan) och dessförinnan åt vi glass med jordgubbar o grädde.. vi åt tvärt om för syrran åkte iväg till sina kompisar på middag så vi ville fika tillsammans innan hon åkte.
Just det ja, syrran har flyttat hem igen ni som inte vet det. Orkar inte gå in på detaljer men jag är så glad att du är hemma igen gumman <3

Sen så hyrde jag o mamma film ( It´s complicated med Meryl Streep, Alec Baldwin O Steve Martin i huvudrollerna) Den var bra :) Så drack vi en varsin bacardi lime o bara myste. Så min midsommar var riktigt mysig.. tack mamma <3

Nej nu ska jag fortsätta vila och hoppas jag kan jobba imorgon, sista veckan innan semestern så vill inte bli sämre. Ha en söndag alla!


Puss/ Jessy


 

Min goda baguette med Ägg, Sallad, Räkor och laxröra.. mums <3

 

Salladen o räkorna, som ni ser :P

 

Och den goda laxröran(Gluten och Laktosfri, underbart att jag som laktosintollerant kan njuta av god mat)


Jag längtar så det värker i mig..

....Efter semester. Alltså ni anar inte vad trött jag är i både kropp o själ.
Jag behöver verkligen få vila upp mig. Jag känner att jag bara vill dra över täcket och inte vakna upp på ett par veckor. Urk.. och så är den såkallade sommaren helt knäpp.. vädret går upp och ner .. det blir man verkligen helt galen på. Försov mig i morse tex och kom 40 min försent till jobbet.. jag brukar aldrig försova mig och nu har jag gjort det två gr nära inpå varandra... och det är det värsta jag vet. visst jag är ju bara människa , sånt händer men det irriterar mig i alla fall! Sen så har man varit sjuk förra veckan, förkyld o allt.. har inte blivit riktigt bra än.
Har slemhosta och så är jag lite halvsnorig.. det gör mig också irriterad.

Så ja jag längtar så det värker i mig efter semester.. innan jag får en ordentlig kortslutning.


/Jessicka

Grattis Victoria och Daniel.

Kungligt bröllop idag för vår kronprinsessa när hon fick sin Daniel äntligen!
Stort grattis till er och vilket vackert bröllop! :)
Visst jag har tyckt att det har varit väl överdrivet och mycket kring detta men i slutändan så handlar det ju om två människor som älskar varandra och som nu fått gifta sig. Prinsessa eller inte, alla är värda att hitta sin drömprins.

Annars idag har det inte hänt så mycket idag. Vaknade vid halv ett för mamma kom och väckte mig.
Jag och syrran kollade på sagan om de två tornen igårkväll/natt (eller ja syrran såg ju mest av den för jag somnade av och till) så man somnade inte ordentligt föränn vid 03.40 ungefär.. somnade säkert direkt :P Jag har inget direkt minne av vad ska jag säga er hehe. Hur som haver, idag har man då för det mesta tittat på bröllopet mellan Kronprinsessan Victiora och Daniel (vilket ni redan har fattat vid det här laget, men ändå) och sen så har jag diskat, suttit här och ätit middag :P Nu ska jag väl fortsätta att sitta här framför annars vet jag inte vad som händer.
Kl är ju redan nio snart så det finns inte så mycket annat att göra. Jo, eventuellt ska jag slå på sagan om konungens återkomst. Så jag kan se sista filmen nu när jag sett de två första sagan om ringen filmerna för typ hundraelfte gången. Men dom är ju så bra , love love <3

Som ni har märkt så skriver jag inte så ofta nu i bloggen, eller ja som man säger uppdaterar, men jag har varit sjuk, har fullt upp på jobbet, jobbar heltid förtillfället, två veckor sen en efterlängtat och välförtjänt semester ^^
Men ni får helt enkelt ha överseende för detta men det tror jag nog ^^

Ne nu ska jag avsluta med att lägga upp vackra himmelbilder som jag tog. Från igår kväll då det hade regnat och månen tittat fram och från idag då det varit sol. Så njut av dessa så skriver jag snart igen.


Puss/Jessicka














ett tag sedan.

Godmorgon alla därute denna söndagsmorgon!

Ja jag har inte skrivit på ett tag. Jag har inte haft ork, hänt lite saker och sen så har jag jobbat heltid hela den här veckan och har helt enkelt inte haft tid eller ork att skriva blogg. Men men nu skriver jag en liten rad i alla fall.

Jag har haft en jobbig natt, blev förkyld i fredags kväll. Det började med ont i halsen på jobbet under eftermiddagen runt två tiden, sen på kvällen blev jag lite snorig. Igår så var jag och syrran iväg på bio och såg sex and the city 2 ( som jag förövrigt tyckte var bra, förstår inte varför den har fått såå himla dålig kritik??)
Men i alla fall , då inne på biografen ungefär i mitten av filmen så blir jag jätte dålig, jag blir jätte snorig, kan inte andas ordentligt och ja bara allmänt jobbigt.. så nu är jag jätte täpt i näsan och ja ni kan förstå hur kul det är att sova täpt i näsan... INTE!! Så jag har varit uppe mkt , mest för att gå på toa. Brukar jag  ifs göra men kanske en till två gr per natt, nu var jag uppe 5 gånger :S Men det blir ju så när man inte mår bra..


Så ja då är man sjuk igen ;/ Önskar att det kunde sluta någon gång. Att mitt imunförsvar bara kunde hålla allt skit borta. Men så lätt ska jag väl inte klara mig undan tydligen .. Ja ja vad ska man göra .

Igår var också Bengt-Olof här och hans vän Johnny. (min mammas morbror) Det var trevlig, dom är intressanta att lyssna på gubbarna :) Och så är det trevligt när ens enda släkting från mammas sida kommer och hälsar på för det blir inte ofta längre då han börjar bli till åren. Men hur som helst, det var trevligt.

I Fredags så jobbade jag hela dagen, fick stänga. Skulle ha åkt till Jossan för att gå på grillparty men det hade jag inte orkat ändå eftersom jag blev förkyld och sen så har det ju som sagt hänt lite saker som gjorde att jag inte orkade. Men jag har pratat med henne om det så och vi får snart ses ändå och hitta på något :D:D

Ne så idag ska jag vila mig rijält så jag orkar upp imorgon så jag kan jobba. Hoppas att jag blir bättre och inte sämre. Har i alla fall ingen feber och det brukar jag få när jag är så pass förkyld men peppar peppar xD
Ska titta klart på sagan om ringen sen tillsammans med syrran, vi började kolla på den igår när vi kom hem från täby, men den är ju så lång o vi kom hem sent så vi orkade inte kolla klart :P

Men ha en bra söndag allihop!

Kramar/ Jessicka

underbar fredag med studentfirande.

Hallå. Ja denna helg har varit händelserik. I fredags tog nu syrran studenten och amanda.
Vi firade dom tillsammans , det var riktigt trevligt. Jag har ingen ork att skriva om det nu men ville bara säga att det var en härlig dag och kväll. Grattis tjejer nu är ni färdiga äntligen <3 Önskar er all lycka i världen och jag är stolt över er!! <3<3<3

Speciellt dig syrran, jag älskar dig så mycket!!!! <3<3<3

Ville bara posta detta lite snabbt då jag inte skrivit bloggen på ett tag.. nu måste jag sova, upp tidigt i morgon, då blir det jobb igen. Vi har studiedag så vi ska till något ställe.. haha vet inte vart men det lär jag ju märka..
så måste verkligen verkligen sova nu.. 23.41 redan lix.

Lovade att jag skulle posta bilder från studentfirandet här men jag orkar inte, jag hänvisar er (då det oftast är mina vänner som läser min blogg, till min facebook) Eller för all del till min syrras blogg: http://vehemence.blogg.se
för hon har postat bilder, ja ifall ni nu vill se och är nyfikna.


Ett foto tänkte jag i alla fall orka fixa och det är detta på oss allihop. Godnatt nu allihopa, sov så gott!
Puss o kram /// Jessicka


Jag, studenten(Lillsyrran, om nån inte häng med), mamma och Jonas(storebrorsan) <3

Syrrans student <3

Idag är det dax, Min söta, älskade lillasyster tar studenten :D
Jag är så stolt över dig!! DU KLARADE DET!!! Jag älskar dig!
Så idag blir det först att delta när hon springer ut kl.14.00 (ofcourse) och sen blir det mottagning för henne och Amanda här i en lokal runt knuten, Mamma ska snart gå över till dom andra och fortsätta ordna till eftermiddagen.
Det ska bli riktigt kul o trevligt. Jag ska försöka ta så mycket bilder som jag bara kan så lägger jag upp dom sen.

Sen är det ju faktiskt så att min kära vän Carro också tar studenten idag, jag är ledsen att jag inte kan vara där och fira dig, vilket jag gärna hade varit ifall syrran inte tagit och ifall jag hade varit rik (haha carro tar ju studenten i örebro så) Men du ska veta att jag tänker på dig och jag är stolt över dig också. HA EN UNDERBAR DAG!

Och självklart ett stort grattis och en stooor kram till min vän Amanda som också tar studenten.
Syrran firar ju studenten tillsammans med henne eftersom de är bästa vänner och vi alla har känt varandra typ hela livet ( ja syrran o amanda har känt varandra hela livet, jag har känt amanda sedan jag var 4 tror jag . .. så det blir ju 18 år för dom. Helt otroligt! Hur som helst så är jag stolt över dig med gumman, DU KLARADE DET OCKSÅ!

Och såklart vill jag dela ut kramar till alla som har och ska ta studenten!

Nu blir det lite sång:


För ni har tagit studenten, för ni har tagit studenten, för ni har tagit studeeeenteeeen!
FY FAN VAD NI ÄR BRA, FY FAN VAD NI ÄR BRA,
För ni har tagit studenten... osv :D:D




Syrran när de hade haft mösspåtagning, andra bilder kommer sen after the show today ;)

 

 

HAHAHA , Jag vet att du kommer bli galen för att jag postar den här bilden syrran men lite får man tåla när man ska ta studenten .. hahahaaha. ÄLSKAR DIG gullunge <3<3<3

Jag klarade av det , woho!

Jajjamen, det gick så bra igår.. 55 min tog det för mig att gå dom där 5 km.. (Kan bli bättre än så men jag är skit nöjd, hade ställt in mig på en timme så jag är nöjd..) Tror mitt rekord på 5,2 km är 35-40 min, men då har jag vägt mindre och tränat oftare så nej jag är skit stolt över mig själv. Och speciellt som när man gör en sån här grej där det är tusentals (tror vi var 13-15 tusen kvinnor/tjejer som var med igår, 18 tusen i förrgår) det hade jag inte gjort för ett par år sedan så jag har kommit långt. Vårruset var verkligen kul! Efter loppet så satt vi och åt i det härliga gräset och umgicks alla vi som sprungit/joggat/gått osv.. Kollegor och familj/vänner. a det var kul :)

Tyvärr har jag inga bilder från när vi var där då jag inte vågade ta med kameran för det första och för det andra så har jag knappt några batterier kvar och den ska räcka till imorgon då syrran tar studenten. Men jag tog några bilder hemma i alla fall som jag laddar upp ;)

Hehe så det var gårdagen det. Idag så var det bara att gå upp (trots smärta i vänster ben/lår efter "olyckan" och det blev ju värre efter gårdagen. Men det hade jag räknat med men ändå..) Och jobba igen.
Nu är man hemma igen då da sedan 2.5 timme sen. Skönt att det är helg nu för mig. Imorgon kommer det ju bli fart o fläng men syrran springer ju inte ut föränn 14.00 så man får i alla fall en sovmorgon.
Skönt det för nästa vecka så är det heltid för mig och veckan efter och även veckan därpå, dvs tre veckor framöver.
Det blir tufft, men det blir nice att tjäna lite pengar till sommaren faktiskt. Speciellt som jag ska åka ner och hälsa på Liselotte i småland under ledigheten. Det ser man fram emot så haha då gäller det att jobba jobba så man har råd att ta sig dit/hem och kunna hitta på något. Men bannemig det ska jag fixa det lovar jag ;)

Men hur som helst, imorgon blir det kul :) Syrran kommer redan ikväll o ska sova över så det blir trevligt.
Bara väntar och väntar just nu på att hon ska komma, så skynda dig hit nu min gullunge!


Hoppas alla har en solig och härlig eftermiddag!
/ Jessicka





VårRuset.. snart är det dax!

Nu sitter jag här och är jätte nervös, fast jag egentligen inte behöver vara det för jag vet att det kommer gå hur bra som helst! Ska gå till tåget om ca 30 minuter och sen bär det iväg att möta upp mina kollegor och några andra för att sedan bege sig mot VårRuset!! Loppet startar 19.00, men det är nog andra aktiviteter innan så vi ska samlas allihopa vid universitetet vid kvart i sex. Då ska jag se till o värma upp och stretcha innan start, för annars kommer jag få riktigt ont efteråt. Speciellt som jag fortfarande har ont i benet/låret.. det är typ en sträckning som drar sig hela bakre vänster lår. Tur att jag och min kollega ska gå tillsammans så inte alla springer o man blir själv :P

Men jag är taggad fast nervös, det ska bli skit kul samtidigt som det kommer bli skit jobbigt!
Men men jag kommer vara så stolt över mig själv efteråt!

Önska mig lycka till :D


Puss o kramar / Jessicka

(Gammal logga, den iår ser lika dan ut fast är rosa)


3 år sedan, oj vad åren går.

Ja, idag är det exakt tre år sedan som jag tog studenten!
Det är sjukt vad tiden går fort alltså, det är så man ibland måste hålla sig fast i något..
Men det är mycket man har hunnit med på tre år och det bästa är ju såklart att man har jobbat och är kvar på ett av de första jobb man haft. Och att man trivs på det också dessutom, annars hade man ju inte varit kvar i snart tre år :)
Men det är härligt :D Idag har vi ju haft sommarfest. Det var riktigt trevligt!! Carro o Ebba kom också (som jag skrev igår) Trevligt, fick man stjuss hem också ^^ Det var bra det då jag har mycket mer ont i min vänstersida efter min lilla olycka. Inte kul alls.. men jag har vilat nu mkt när jag kom hem och sen så imorgon får jag ta det så lungt som jag kan efter jobbet innan det är dax att åka igen för imorgon, ja imorgon då är det (äntligen) dax för vårruset.

Jag måste ju säga att jag är nervös för hur det ska gå, det är ju ändå 5 km som man ska gå (okej det är ju så att det är meningen att man ska springa, men det gör jag inte.. man får gå också ifall man vill, många som gör det.)
Jag får bevisa för mig själv att jag kan, vågar och vill. Det är en del av min väg till en stundare livsstil. Okej , nu har jag skenat iväg lite väl mycket men snart är det sommar och ledighet och då kan jag fokusera mig igen på ett helt annat sätt. Så morgondagen får bli en nystart för det. Men i alla fall det ska bli riktigt riktigt kul, spännande, nervigt och härligt. Sen också tyvärr pågrund av min "skada" så kommer det ju inte bli skönt och det försämrar min prestationsförmåga lite men jag kommer inte ge upp ,absolut inte! Jag ska klara det och sen ska jag åka hem med mitt huvud högt. Detta kanske inte betyder mycket för andra.. vaddå 5 km.. men det är mycket för mig.
Okej , nog har man gått 5 km förut, men då har man inte gjort det på denna nivå. Så ja, utmaning för mig själv.

Hur som helst , nu ska jag inte trötta ut er (haha ni två/fyra som läser denna blogg haha) något mer med det.
Nu ska jag forstätta att ta det lugnt och bara njuta av denna tisdagskväll och sen är det dax att hämta nya krafter inför morgondagen. Ha en fortsatt bra tisdag.. kväll och natt :)


Puss / Jessicka



















Bilder från min studentdag 1/6-2007

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Och på fredag så är det dax
för min kära lillasyster att
ta studenten. Inte klokt!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



RSS 2.0