fortfarande..

...sjuk :((( Det blir jouren imorgon, det är inget annat att göra. visst det har blivit bättre nu än det var i onsdkväll-fredag för det började vända igår men att det fortfarande gör ont är ju inte bra så det måste jag kolla upp.
väl där ska jag också diskutera med dom vad som krävs för att få halsmandlarna bortopererade för nu orkar jag inte ha det såhär mer. visst jag kanske inte har svullnat upp så jag har hållt på att dö men jag har haft mycket mycket problem med halsinfektioner.. både halsfluss och virus.. ätit pencilin mycket under de senaste 2 åren och varit sjuk.. kanske inte legat däckad i veckor men om man räknar ihop alla dagar jag varit borta så blir det en hel del, kanske inte lika mycket som för andra, men mycket för mig. Jag orkar inte mer nu.. så jag hoppas att mina ärriga fula jobbiga störande halsmandlar kan få bli bortopererade och begravda!!

deppig..

ja, jag är fortfarande deppig för att jag är sjuk och att jag missar årets halloweenfest hos jossan tillsammans med alla sköna typer där och tillsammans med Syrran, Amanda och Jens O Jossan partaya..

Det är inte kul att vara mig just nu... :(((
Men men jag får helt enkelt acceptera att så är det och göra det bästa av situationen.
Sen har det hänt ännu en grej som gör en ännu mer deppig, men vad det handlar om vill jag inte skriva om här men kul är det inte.. men man kommer väl ur det också som allt annat.

Hoppas ni andra har en trevlig lördag!
Jag får mysa tillsammas med min kära mor istället och titta på nån film. Och så hoppas jag att jag blir frisk snart!!!


Sjuk igen, suprise..

Jag orkar inte mer snart. Nu denna höst har jag inte varit sjuk lika mycket som tidigare år men nu blir jag dålig en vecka efter jag varit sjuk.. nu är det värre. Ont i halsen , konstant värk som går ända upp till öronen.
Har alvedon i kroppen för att smärtan ska bli lindrigare och har en temp på 37.4 grader, med alvedon i kroppen, ja lika med feber då skulle jag tippa på... känner mig helt lost.. orkar nästan inte ens skriva faktiskt..

Surt att vara sjuk då jag missar jossans halloween party imorgon som jag har längtat till och sett fram emot! Varit så jävla taggad.. så blir man sjuk.. så jävla tråkigt och så jävla typiskt.
Men jag hoppas de festar för min skull också och har det skit kul!

Och för mig blir det sängen hela helgen och hoppas jag blir bättre. Var på kvällsjouren igår men där gör dom bara ett snabb test och det var negativt för streptokocker (vet inte ifall jag stavat rätt, men halsfluss allts) och det kan vara för att det är för tidigt för att synas. (blev dålig i onsdagskväll). Så blir jag inte bättre i helgen så blir det vanliga jouren på måndag morgon för då måste det ju vara något.. men håll tummarna att jag blir frisk!

Sen ska jag fråga vad som krävs för att få halsmandlarna bortopererade för nu har jag haft så mkt problem med dom så nu orkar jag inte mer, och det går ut över mitt jobb hela tiden och eftersom jag jobbar på förskola så är jag ju mer utsatt och jag tror att min kropp inte orkar med att stå emot, mitt imunförsvar är helt försvagat.. fast det borde vara starkt men jag hinner inte vila upp mig innan nästa omgång börjar.. och så är mina halsmandlar jätte ärriga och då gör dom ju ingen nytta bara ställer till problem. Men jag har hört att det kan vara svårt att få dom bortopererade och så har jag hört att det inte ska vara det.. hmm får se hur det blir för mig. men jag ska berätta min historia och så får jag hoppas på det bästa. inte så kul att opereras men hellre det än att vara sjuk hela tiden.


Nej nu ska jag fortsätta att vila och vara deppig över att jag missar halloweenpartyt! :(


Söndag igen.. varför..

... går helgerna så fruktansvärt fort? Jag hinner ju aldrig vila ut! Igen tror jag hinner vila ut.. man behöver införa måndagar som lediga dagar eller vad tycker ni?? :P jag tycker det låter som en bra idé.

Nej men nu är det som det är. Idag tvättar jag, sista ruset ner nu sen bara ta det lugnt.
Vad annars ska man göra en regnig dag? kanske titta på nån film, men det får jag se. nu ner till tvättstugan!
Hej sålänge!

// J

I vårt glada vinterland..

Eller inte.. snön kom igår, ligger kvar idag. Mitten av oktober, komigen nu! Jag vill ha höst med milda grader och fina löv på marken i alla dess färger, inte snö! Det ska komma när det börjar närma sig jul. Då älskar jag snön, då är den vacker. Nu är den bara en plåga! Igår blev jag och mina medresenärer på 616 mot erikslund avsläppta långt från slutdestinationen och fick gå för att det var för halt vägunderlag. vi bara hon måste skämta med oss!!?!? Men icke.
Som tur var hämtade min kollega mig efter att jag hunnit gå en bit och hon säger sedan i bilen att sl bussar har året om däck på sina bussar så dom ska klara av alla väderlag! Tror ni jag var glad igår? Nej inte det minsta.

Visst där hon släppte av oss är det världens backe upp och man vill ju inte vara med om en bilolycka men om dom har bussar som klarar av väderlagen så ska dom ju inte släppa av oss betalande resenärer. Hon skulle stannat hemma ifall hon inte klarar av sin körning.

DET ÄR VINTER VARJE ÅR OCH SNÖ SL!
fy f...
Tur att det är lördag idag och har man tur så har snön hunnit smällta bort tills på måndag då man ska iväg igen..
eller tur för mig? jag har aldrig tur men vi får se.

Idag vet jag inte vad som händer och det är rätt så skönt att inte ha något uppbokat. Var ju sjuk i början av veckan och sen är jag lite dålig idag i halsen, IGEN :/ men det går väl över under dagen, kl är ju snart halv tolv bara så. Kanske skriver igen senare, ha en bra lördag i alla fall allihopa!

/ J

Torsdag.

Igår började min arbetsvecka eftersom jag var sjuk må-tisd. hade nog behövt vara hemma igår också kände jag när jag väl var på jobbet, eller ja efter ett tag. Men inte mycket att göra åt. Nu idag kändes det bättre men nu är jag helt slut. Skönt att det är fredag imorgon faktiskt. I helgen får jag ta tillfället i akt att vila upp mig på.

Imorgon efter jobbet så ska jag träffa Carro, det ska bli trevligt.
Efter det så blir det väll att åka hem och mysa framför idol. Och sen ta en lååång sovmorgon på lördag ;D

Nu ska jag fortsätta att kolla på veckans kanin på tv3 och sen släcka ner för idag. som sagt, är helt slut!
Jag hade kunnat gå och lägga mig för flera timmar sedan hahaha!
Så godnatt på er därute!


/ J



Sjuk :/

Inte kul alls... :/
Kan förstå då vart måndagsångesten kom från igår . jag mådde helt enkelt inte så bra :S
Sängvila idag och hoppas det går över. Värst av allt är att jag kunde inte somna om efter jag ringt jobbet och sjukanmält mig, vilket jag nog hade behövt.. mår inget vidare nu.. nej vila vila vila för jag vill inte bli sämre..

Bli bättre bli bättre!!

Måndagsångest.

Ångest inför imorgon , jag hatar måndagar.. och jag jobbar 09.00-17-30 imorgon, kan det bli så mkt värre??
fy..
Men man har åtminstone något att göra men ändå.

Denna helg har varit riktigt bra men som alla helger så har det gått jätte fort.
Idag var jag med Lena , det var riktigt trevligt och kul! Hade saknat henne! Det får vi göra om snart!
Nu sitter jag och kollar på rallybrudar på fyran men jag börjar bli riktigt trött så jag ska snart sova faktiskt.. och filmen var sådär ändå så jag missar nog inget tror jag :P

Hoppas ni som läser detta har haft en bra helg!


Nej nu kommer måndagsångesten tillbaka!!! :S:S


Kramar//Jessicka



helkul lördagskväll!

Jag trodde att jag skulle stanna hos liselotte en stund bara eftersom jag varit så seg men jag var där hela kvällen faktiskt. Det var riktigt skit kul alltså!! åt middag som hennes syrra lagat, skit gott! Sen så lirade vi kort, snackade och skrattade kan jag ju säga! Tack för en jätte rolig dag/kväll allihopa och speciellt dig gumman!! Kommer sakna dig!! nu nästa gång vi träffas så är du mamma :D
Du var så fin idag, du klär i att vara gravid faktiskt :)

Nej nu ska jag titta på film och mysa lite innan det är dax att sova. ensam hemma så jag ska passa på med att njuta lite av tysnaden :D men snart sova som sagt för imorgon ska jag träffa Lena, det ska också bli skit kul :D godnatt allihopa!


<3 hihih den blivande mamman :)

 

Och så vi :D

 

 


Lördag

Jag är sjukt seg i kroppen och skulle kunna ligga kvar här i sängen en evighet.
Sov till kvart över elva, vaknat lite då och då men somnat om.. har behövt ta igen sömn.
Men man kan ju inte ligga i sängen hela dagen, i alla fall inte idag för idag ska jag åka och träffa Liselotte som är uppe över helgen. Som jag skrev i förrgår . Skulle ha träffat Carro också men jag pratade med henne igår och hennes dotter har fått magsjuka så vi ska ses nästa helg ev istället.
Men det var väl lika bra för jag vet inte riktigt hur mycket jag orkar med idag i alla fall.

Det ska hur som helst bli jätte kul o få träffa liselotte igen. Det var inte såå länge sedan vi sågs, för två och en halv månad sedan men jag saknar henne varje dag så det blir kul <3


Nej min buss går från centrum vid tre tiden och jag har lite att fixa så ha en bra lördag alla ifall jag inte skriver lite senare! Kramar// J


fullt ös medvetslös :P

Haha, ja efter en vecka med nästan 40 timmar jobb så ska jag ha en fullspäckad helg också.
Men det är bara kul, vila får man göra en annan dag :P

Liselotte är uppe i sthlm så jag ska träffa henne en stund på lördag. hade innan jag visste att hon skulle komma bokat in lördagen tillsammans med Carro men jag ska prata med henne och berätta att jag vill träffa Liselotte en stund eftersom hon bara är uppe över helgen men sen att jag kan träffa Carro också. Inte så kul att avboka med någon när man redan bestämt lix.

Sen så på söndag ska jag hem och hälsa på hos Lena och ta en fika. Det ska bli jätte trevligt och kul!
Det var ju ett tag sedan vi sågs så det ser jag verkligen fram emot :D

Så ja mycket rolig i helgen. Längtar längtar!!! Fredagen kan gå fort fort imorgon!!! ;D

Nej det är massor av strömavbrott här nu, jävla väder!! jag som skulle titta på film på tv:n.. får vi se hur det kommer att gå :( Datorn kan jag ju ha på i alla fall då jag har bärbar, det är ju nice i alla fall ;D


Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll alla!
/ Kram J

urk.

jag mår inget vidare... tror jag håller på att bli sjuk för jag har inte varit mig själv hela helgen..
inte kul alls.. har bara en jobbig känsla och humöret har gått upp och ner hela tiden.
Kan bero på massa andra saker också men jag har vaknat upp också både igår och idag täppt i näsan.
Säg inte att jag håller på att bli förkyld. .:S:S:S

Eller så har jag bara måndagsångest! .. hmm.. ja kul är det inte men får se då hur jag kommer må.
Hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk.. har två veckor heltids jobb nu och jag tänker bara vägra att bli sjuk!!..


Fredagsmys <3

Ja, bara få vara hemma och ta det lugnt. Kikar på idol och sitter här och kollar runt :)
Funderade på att titta på min andra film som jag köpt via cdon för reapris, vägen med viggo mortensen, men jag tror nog att jag spar på den tills imorgon. Idol är ju inte slut föränn 22, sen är det röstningen efter 22 nyheterna så och då blir det ju lite sent. Hmm, jag kanske ska ta och spela lite the sims 2 istället.??!.. ja det var ett par dagar sedan.

Sen på måndag börjar jag att jobba två veckor heltid då en kollega blir borta. Så mina lediga fredagar/långhelgerna försvinner för ett tag och så blir det längre dagar så jag kommer nog inte orka med så mkt när jag kommer hem från jobbet. men det är det värt. Något att göra och sen cash ofcourse ;)


Nej nu tittar jag bort från Idol alldeles förmycket.. Ha en fortsatt trevlig fredagskväll gott folk!
Puss & kramar// JessY

<3

 

Tack för att ni finns, för jag har inte så många kvar utanför min familj dåra. och att ni genom allt visar att ni är mina äkta vänner, det betyder så jävla mycket för mig! Tack tack för att ni finns <3




Jag älskar er alla även om jag kanske inte alltid visar det.

-

Orka rubrik haha.
Idag är det onsdag, men om 50 min så är det torsdag(ja nu när jag börjar skriva inlägget). Och min dag imorgon kommer bli lite händelserik i alla fall.
Först jobba till två, sen åker jag hem till Carro (kollega som är mammaledig). Vi ska umgås, vet inte riktigt vad vi hittar på men det ska bli riktigt mysigt. Sedan på kvällen så ska vi åka hem till en av våra kollegor på middag. Det ska bli riktigt trevligt faktiskt :) Sen så åker jag med Carro hem och sover över hos Henne. Hon bor ju närmast så slipper jag åka hem mitt i natten, är ändå ledig på fredag så. Det kommer bli så kul så kul. Längtar.

Nej om man ska ta och sova snart? Är trött men samtidigt inte.. skit störande. Får nog lägga mig ner snart så kommer jag i rätt känsla haha. Sov gott sen ni som läser detta.


// Jessy

S

Mysig dag igår.

Det blev en mysig lördag tillsammans med mamma och syrran.
Ja, syrran ville följa med till arninge så vi fick åka buss. Det var riktigt kul, ett litet äventyr då mamma inte åkt buss på åratal och jag kan inte ens minnas att jag har åkt buss med mamma. Jag har tydligen gjort det när jag var liten men :) Så det var kul. Väl i arninge så kollade vi runt lite, sedan blev det skopunkten då jag var i nöd av skor.
Och jag hittade ett par. Detta år blev det ett par snygga (enligt mig) bekväma, varma och lite dyrare än de vanliga som jag brukar köpa men jag tyckte jag kunde unna mig det. Och jag har de senaste åren bara köpt vanliga skor typ gympa stuket, men det blev dessa denna gång, jag är riktigt nöjd ;




Sedan efter det gick vi till Ö&B och handlade lite , sedan hämtade syrran ut pengar och mamma bjöd oss alla på en glass och sedan gick vi till bussen. En mysig dag helt enkelt. Så tack mamma och syrran , det får vi göra om <3 Men jag hoppas vi har mer tur då påvägen hem med busschaffören, en som inte kör som en dåre!

Idag så vaknade jag 07.30, inte så kul att vakna så tidigt på en söndag då man faktiskt kan sova ut.
Fast det var väl lika bra då man ska upp o jobba igen imorgon :P
Så idag blir det förutom att hjälpa mamma i tvättstugan, en söndag då jag tänker ta det lungt, spela lite the sims 2 och bara hoppas att denna söndag går sakta, sakta så det inte blir måndag än... hehe.

Kramar // Jessicka

Imorgon.

Lördag imorgon, skönt :) Morsans skor som jag fått låna nu nån månad har gått sönder, höger skon sprack idag på jobbet, hela underdelen av den. Så imorgon bär det av till arningen för att shoppa skor på skopunkten.
Håll tummarna att jag hittar något bra!


se mig, hör mig!

Hahha den här är ju så bra xD




RSS 2.0