Datorn paj = Inget internet eller blogg

hej alla bloggare

Om alla undrar varför jag inte skrivit på ett tag så är det för att våran dator hemma har gått sönder så jag kommer inte ut på internet. just nu lånar jag brorsans dator där tyvärr han sitter större delen av tiden men har fått låna den nu för att kolla mail. så nu vet ni att jag inte kommer kunna skriva blogg framöver.. kan dröjja ett bra tag.

/ Jessicka

helg vad skönt (:

Hejsvejs !

Nu är det helg och det är jätte skönt. fick sova till halv 9 idag innan jag vaknade för att jag behövde gå på toaletten, haha .. men en liten sovmorgon fick jag i alla fall, skillnad att gå upp då än halv 7.
Sitter man och jämnför mellan det liksom , typ som man inte har något annat att skriva om, mohahah!

Nej men det har varit en bra vecka och jobbet har gått bra. Det är ett bra ställe och nu ska jag få jobba en av de anställdas heltidschema v.8 och sedan v.10 tror jag det var så ska jag få jobba ens deltid så det är ju toppen!
Och så blev jag bokad på småbarnsavdelningen på samma förskola i början av april. Mycket erfarenheter och jobb så det är ju toppen, speciellt som det kommer underlätta lite när det gäller pengar och framtida jobbsök !

Hur som helst , idag är det lördag och jag är hos Fredrik och ska sova över :D
Tycker att det ska bli riktigt kul , vi ska spela wii om ett tag, äta taccos och se på nån film och ha det trevligt :D
Bättre än att vara hemma och slöa och ha det trist i alla fall det kan jag ju lova !
Imorgon vet jag inte när jag åker hem eller vad som händer. Ska väl ringa Lena och höra med henne hur det har gått med flytten , för idag flyttar nämligen hon och Thommy till Åkersberga:D Är super duper glad över det för då kan vi ses oftare . Och så ska vi dessutom börja gå med stavar och gå i spåret. Det är toppen. för nu känner jag att jag behöver gå ner i vikt igen och röra på mig, känner mig trött, seg och jätte jätte feet och orkar inte med det längre.
Ingen kondition har man heller så det stör och det kräver att jag rör på mig så mycket jag kan så det går bra när jag jobbar för annars går ryggen åt helvette. arbete med barn kräver nästan att man är fitt for fight!

hehe jaja men nog med det, jag ska sätta igång med det, speciellt som vi får våran obitrek (ett träningsredskap) den 18 så då har man lite träning i hemmet också så nu jävlar hahha!

Nej nu ska jag kolla lite annat innan fredrik kommer ur duschen, men ha en jätte trevlig lördag allihop!
Det vet jag att jag kommer att ha i alla fall ;D

/ Jessicka

RSS 2.0