Ojsan sa.

Fullt ös medvetslös igen.. har varit ganska upptagen så bloggen har blivit försummad , tyvärr.
Fast jag har inte haft så mkt intressant att skriva heller. Eller jo haft för mig en hel del senaste dagarna men av trötthet har jag faktiskt inte orkat skriva när det nu väl funnits en tid över för det. Hur som helst, nu väntar jag på att få sova.. ska stänga ner snart, börjar närma sig tolvslaget och ska upp imorgon och jobba.. så sömn kan vara bra.


Godnatt :)

I´m in game heaven!

Jag kan nu säga att jag har en ny zelda favorit. Sorry Ocarina of time du är slagen!
Det är svårt att slita sig från skyward sword och jag är besatt.. jag vill spela spela spela! xD Det är såå jävla bra!Men man har ju ett liv och imorgon är en ny dag med jobb, men så fort jag kommer hem ja då är det spela som gäller.




<3

<3

Igår så fanns något kul till mig från posten.. ja mitt spel kom redan igår :D blev skit glad när jag kom hem!
SÅ det spelade jag ett tag, ofcourse, och det lär jag ägna min fritid åt framöver ^^
Och jag kan redan säga att jag är riktigt imponerad över hur snyggt det är, än så länge bra story och jag kan bara säga att det är mycket bättre än vad jag hade trott. Var mycket kritisk till att de korsat twillight med wind waker men vad fel jag hade.. det är fantastiskt.. kanske kan bli mitt nya favorit zelda spel.. men om det klår occarina of time än det kan jag inte säga i dagsläget.. hur som helst.. nog om mitt spelberoende nu hahahhaa xD
Sen så köpte jag sista delen av harry potter , dvs dödsrelikerna del2. Såå bra och sorligt att det äventyret nu är över :( Men nu har jag alla filmer och kan när jag vill njuta av att titta på dom när jag nu känner för det.
Jag syrran och amanda pratade om i somras när vi hade sett den på bio att vi får ta ett årligt harry potter maraton och titta på filmerna. Återstår bara att se om det blir så ;) hah.

Men idag då, ja förutom att spela zelda så kommer jag att förebereda mig för lite saker som komma skall.. inget jag tänker skriva om här. (Dessutom inget intressant för er att veta heller) och så är det veckans höjdpunkt kl.13.00.. ja och den som gissade rätt på fb var ingen annan än Jossan.. såklart jag menar tvättstugan :( Det jag avskyr mest! xD
Och faktiskt klagar mest på , i alla fall på fb så jag förstår varför jossan listade ut det ;D

Nej kl börjar närma sig halv tolv , kläder väntar på att bli sorterade i tvättkorgarna och sen vill jag hinna spela lite.
Ha en fantastisk helg nu mina 2-3 läsare haha xD PUSS!

ZELDA

Yes, nu är det ÄNTLIGEN påväg hem till mig, zelda skyward sword <3
Kan knappt bärga mig :D:D



trött.se

Trött,Slut och förbi. Ja och förkyld = sjuk. Men jobbar och kämpar på ändå! Plus poäng till mig.
(eller minuspoäng då det är puckat egentligen ,jag vet)
O_0

Envis förkyldning..

Den här förkyldningen verkar inte vilja försvinna.. dålig igen ordentligt sedan i torsdags då jag mådde riktigt dåligt.. och jag mår lite bättre idag men är snorig och har fått jobbig hosta (och rökare som jag är blir det ju ingen rolig kombo men jag försöker röka så lite som möjligt) Om detta inte går över snart så får jag nog gå till doktorn.. men jag hoppas att jag vilar bort detta nu.. håll tummarna för mig!

Det har hur som helst varit en lugn lördag.. vaknade dessvärre 14.00 idag men jag behöve verkligen få sova. Men man missar hela dagen men men .. :P Ikväll ska jag, syrran och mamma mysa med att titta på nån film.
Vilken det blir det återstår att se men huvudsaken är att vi gör något tillsammans :)

Nu har jag inte så mycket mer att skriva..
så jag säger see ya later dudes!

Jaa..... haa..

Förkyldningen är nästan borta!! Hurra! Tvungen att skriva det ;D
Annars har man haft en rätt vanlig söndag med mycket chill ;) Sånt gillar vi!


Och sen över till något som vi/jag inte gillar;
Alltså en sak bara som jag inte fattar, det är hur vissa människor tänker?
Jag kan titta på en människa som pratar massa strunt och undra, vart fick du luft ifrån? - Är så trött på människor som söker uppmärksamhet för sina egna idiotiska tankar om hur saker och ting ska vara.
När ska andra få chansen att göra sina röster hörda? Seriöst snart köper jag mig ett par öronproppar!


Bara tvungen att rensa mitt huvud från det där. Men seriöst, är det ingen som håller med mig?
vart är vi påväg någonstans ?


Fortsättning följer.

Idag ska jag fortsätta att vila bort den här dumma förkyldningen!
Imorgon är det pers möte på jobbet och dagen efter avdelningsmöte. Det blir INTE kul vill jag lova, imorgon har jag stängning och på tisdag öppning och på onsdag? Ja då lär jag vara död det kan jag ju lova..


See you later dudes!

haha

Skrattanfall på hög nivå vill jag lova xD

Det roliga börjar runt 1.15 xD


It´s friday friday!!

YEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS nu är det helg!!! ÄNTLIGEN!!! finns inget som jag älskar mer än helg, kan inte jag få ha ledigt heeela tiden men ändå få lön??? hahaha!! Nej men den här veckan har varit lugn på jobbet minus att jag har varit dålig (halsont och förkyld) Vaknade imorse och var jätte täppt i näsan nu och har varit det under dagen.. så ja den här förkyldningen lär hålla sig kvar till nästa vecka.. men men får vila mig i helgen..

Nu ska jag avnjuta god middag som mamma lagat ( kasslergratäng!) MUMS!! och sen så blir det tv kväll med dobidoo 20.00 och fram tills dess och säkert efter också så blir det tmnt ;))



jippi...

.. nu har man tappat rösten också, vad kommer härnäst ?! :/

why..

.. me :( Alltid ska man bli sjuk.. alltid!! Började i fredags kväll efter vi hade träffat pappa o gänget, sedan har jag haft riktigt ont i halsen fram tills igår morse då det började gå över men det var fortfarande tjockt i halsen och jag kände mig riktigt hängig hela dagen.. och när jag vaknade vid halv sju så mådde jag inte något vidare alls.. inte ont i halsen men det har gått över till en förkyldning.. så ja från att ha pressat sig till jobbet måndag-tisdag med halsont så blir jag hemma idag helt slutkörd av förkyldning:( Jag kände att jag måste vara hemma idag och kurera mig för imorgon och på fredag måste jag jobba, en av mina kollegor är ledig båda dagarna och min andra kollega har bara tidiga dagar så vi kan ju inte bara ha vikarier som jobbar så jag måste jobba imorgon och på fredag. Annars hade jag nog blivit hemma resten av veckan för att hämta mig men ja så istället tog jag beslutet att vara hemma idag och vila upp mig så jag orkar. Men jag lär ju inte bli bra på en dag så det blir riktigt kul att jobba imorgon.. (not)

Som jag har klagat på tidigare, varför kan jag inte få vara frisk? .. jag börjar tillochmed på att fundera på att byta karriär alltså för jag vet inte om jag har det imunförsvar som krävs för att kunna hålla emot alla bakterier som faktiskt finns på förskolan. Men vad ska jag göra då? Det här är det jag vill göra och dessutom har jag precis fått heltid. Alltså kan jag inte få vara lycklig någon enda gång?! Nej jag blir riktigt frustrerad.

Jag sa till mamma i helgen när jag väl blev dålig att ; vad ska jag göra för att hålla mig frisk? vara isolerad från omvärlden eller vaddå. Alltså jag tycker väl att efter min halsoperation och alla infektioner så borde mitt imunförsvar vara stärkt. Nej jag kanske får gå till doktorn och kolla upp om det är något som är fel på mig.
Men dom lär ju säga att det är min övervikt.. och fine det kanske det är men jag har varit normalviktig också och då har jag fortfarande blivit sjuk så det har ju inte alltid med saken att göra.. men jag vet inte.. jag vet ingenting längre.


Aja hur som helst, det suger att vara sjuk och jag orkar inte längre... men men nu har jag fått ur mig lite i alla fall av de negativa energierna så nu kanske jag kan återgå till att vila... och ja bli frisk.


RSS 2.0